11 Σεπτέμβρη της Ρωσίας!! Τρομοκρατικό χτύπημα στη γέφυρα της Κριμαίας. Η Δυτική Αλ Κάιντα του ΝΑΤΟ ανατίναξε τη γέφυρα! ‘Εκρηξη σε τρένο από παγιδευμένο όχημα. Κατάρρευση τμήματος της! Αντιπρόεδρος Δούμα: ”Κήρυξη πολέμου η τρομοκρατική ενέργεια!” Από λεπτό σε λεπτό ο Πρόεδρος Πούτιν θα κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της Δυτικής Τρομοκρατίας. ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΗΝ ”ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ”. Ανατίναξαν την Παγκόσμια Ειρήνη..Έρχεται Αρμαγεδδών. Ταυτοποιήθηκε. Σύρος ισλαμιστής τρομοκράτης καμικάζι ανατινάχθηκε με φορτηγό μ΄εκρηκτικά! ΒΙΝΤΕΟ

11 Σεπτέμβρη της Ρωσίας!! Τρομοκρατικό χτύπημα στη γέφυρα της Κριμαίας. Η Δυτική Αλ Κάιντα του ΝΑΤΟ ανατίναξε τη γέφυρα! ‘Εκρηξη σε τρένο από παγιδευμένο όχημα. Κατάρρευση τμήματος της! Αντιπρόεδρος Δούμα: ”Κύρηξη πολέμου η τρομοκρατική ενέργεια! Από λεπτό σε λεπτό ο Πρόεδρος Πούτιν θα κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της Δυτικής Τρομοκρατίας. Ανατίναξαν την ”κόκκινη γραμμή”! Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ. υποσχέθηκε μια «Ημέρα της Κρίσης» για όσους χτυπούν την Κριμαία.


Αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμα Morozov: « η τρομοκρατική ενέργεια που στόχευσε τη γέφυρα της Κριμαίας είναι μια κήρυξη πολέμου ! “«Αυτό δεν είναι πλέον απλώς μια πρόκληση, αυτή είναι μια κήρυξη πολέμου χωρίς κανόνες».

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. Ταυτοποιήθηκε ο καμικάζι που ανατίναξε τη γέφυρα Κριμαίας. Σύρος τζιχαντιστής. Δισύνδεση ΝΑΤΟ-Διεθνούς Ισλαμιστικής Τρομοκρατίας! ΒΙΝΤΕΟ

Βυτιοφόρο σε τρένο έπιασε φωτιά στη γέφυρα της Κριμαίας. Κατέρρευσε και τμήμα του οδοστρώματος. Σήμερα στις 6.00 το πρωί εκδηλώθηκε φωτιά μεγάλης κλίμακας στη γέφυρα της Κριμαίας από έκρηξη βυτιοφόρου. Αυτό αναφέρθηκε στο RBC στην Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή. Αυτό οδήγησε στην ανάφλεξη επτά βυτιοφόρων που μετέφερε το τρένο. Για παγιδευμένο φορτηγό που ανατινάχθηκε και προκάλεσε αλυσιδωτή αντίδραση στο τρένο που ήταν γεμάτο καύσιμα κάνουν λόγω άλλες πηγές και η Αντιτρομοκρατική Ρωσίας.

«Σήμερα στις 06:07 (03:07 GMT) στο οδικό τμήμα της γέφυρας της Κριμαίας (…) σημειώθηκε έκρηξη παγιδευμένου οχήματος, η οποία προκάλεσε την πυρκαγιά επτά βυτιοφόρων σε τρένο που πήγαιναν στην Κριμαία», δήλωσε η Ρωσική Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή.

Σύμφωνα με τους Κριμαϊκούς Σιδηροδρόμους, “ένα βυτιοφόρο καυσίμων έπιασε φωτιά στο πίσω μέρος ενός τρένου”, γεγονός που προκάλεσε τη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στη γέφυρα της Κριμαίας, η οποία χρησιμοποιείται ειδικότερα για τη μεταφορά ρωσικού στρατιωτικού εξοπλισμού για τον ρωσικό στρατό που πολεμά στην Ουκρανία. Σύμφωνα με αρκετές πηγές, συμπεριλαμβανομένης της εφημερίδας Kyiv Post, που επιβεβαιώθηκε από ρωσικά πρακτορεία, η γέφυρα της Κριμαίας υπέστη ζημιές το πρωί του Σαββάτου και η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη. Η υποδομή, μήκους 19 χιλιομέτρων, διασχίζει το στενό του Κερτς και συνδέει την Κριμαία με τη Ρωσία.

Από την πυρκαγιά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Η κυκλοφορία στη γέφυρα έχει κλείσει τελείως, προετοιμάζεται η καθέλκυση πορθμείου μέσω του στενού, δήλωσαν οι αρχές της Κριμαίας. Κατέρρευσε και τμήμα του οδοστρώματος.

Οι ρωσικές αρχές αναφέρουν ότι η μία λωρίδα του δρόμου στη γέφυρα παραμένει άθικτη.
·


Η πώληση εισιτηρίων για τρένα από και προς την Κριμαία έχει ανασταλεί σύμφωνα με τους Ρωσικούς Σιδηροδρόμους

Η γέφυρα Κριμαίας έχει οριστεί ως η κόκκινη γραμμή.. Οι δυτικοί χτύπησαν την κόκκινη γραμμή……την έκαναν φλεγόμενη γραμμή. Είναι ζήτημα ωρών ο Πρόεδρος Πούτιν να κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της Δυτικής Τρομοκρατίας.

Ανατίναξαν την κόκκινη γραμμή τη γέφυρα της Κριμαίας και μαζί με αυτή κόπηκαν οι όποιες γέφυρες συνεννόησης διαλλακτικότητας μετριοπάθειας ειρήνης. Ανατίναξαν την Παγκόσμια Ειρήνη..Έρχεται Αρμαγεδδών .

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. Ταυτοποιήθηκε ο καμικάζι που ανατίναξε τη γέφυρα Κριμαίας. Σύρος τζιχαντιστής. Δισύνδεση ΝΑΤΟ-Διεθνούς Ισλαμιστικής Τρομοκρατίας! ΒΙΝΤΕΟ

Ένας ουκρανικός κυβερνητικός αξιωματούχος λέει στην Washington Post ότι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες ήταν πίσω από την επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας..Eννοείται ότι εμπλέκονται στην ενορχήστρωση.

Από την ανατίναξη του φορτηγού στη γέφυρα της Κριμαίας, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Αυτό ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας.

«Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα του συμβάντος. Πρόκειται, κατά πάσα πιθανότητα, για τους 2 επιβάτες ενός αυτοκινήτου που βρισκόταν δίπλα στο ανατιναχθέν φορτηγό. Ο άλλος είναι ο οδηγός του φορτηγού (στο οποίο υπήρχαν εκρηκτικά – πέντε τόνοι, όχι λιγότερο). Προς το παρόν, τα πτώματα δύο νεκρών ανδρών και γυναικών έχουν ήδη ανασυρθεί από το νερό, οι ταυτότητές τους εξακριβώνονται», αναφέρεται στο μήνυμα.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του φορτηγού, αποδείχθηκε ότι ήταν κάτοικος της επικράτειας του Κρασνοντάρ. Μελετάται η διαδρομή του αυτοκινήτου και όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

dimpenews.com