Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne: στην μετεμβολιακή περίοδο τριπλασιάστηκαν οι καρκίνοι. Ο ιός κατασκευάστηκε όλα ήταν προγραμματισμένα!Στατιστικά Δημόσιας Υγείας Αγγλίας έδειξαν ότι ο εμβολιασμένος είχε 4 φορές περισσότερες πιθανότητες από τον ανεμβολίαστο να πεθάνει από έναν ιό! » Δεν είμαστε πια σε δημοκρατία……

Ο κορυφαίος Καθηγητής Λοιμωξιολογίας της Γαλλίας που επί 15ετία ήταν ο υπεύθυνος εμβολιακής της πολιτικής ο Christian Perronne δηλώνει επικαλούμενος στοιχεία και μαρτυρίες μια επιδείνωση της δημόσιας υγείας στην μετεμβολιακή covid19 περίοδο που συνίσταται στην αύξηση εμφάνιση καρκίνων μιλάει για τριπλασιασμό τους: Μαρτυρίες των καρκινολόγων ολόκληρου του κόσμου λένε ότι βλέπουν ότι μια έξαρση των καρκίνων είναι γεγονός. Φίλοι μου ραδιολόγοι-ακτινολόγοι μου λένε ότι πριν έβλεπαν 1 καρκίνο την ημέρα και τώρα βλέπουν 3 ημερησίως. Αυτό τον τελευταίο μήνα. Δεν μπορώ να επαληθεύσω αν έτσι είναι παντού αλλά όλα τα αξιόπιστα στατιστικά όταν δεν είναι ανοησίες δείχνουν αυτό το πολύ ανησυχητικό !”…

“Στην Πορτογαλία (…) από τότε που ξεκίνησε το εμβόλιο υπάρχει 20% περισσότερη θνησιμότηατ στην ηλικιακή ομάδα 20-50 ans. Η κυβέρνηση της Πορτογαλίας απάντησε ότι αυτό είναι αλήθεια . Δεν το αρνήθηκε !”

«Φτιάχνουν έναν ιό, αυτός ανακοινώθηκε εκ των προτέρων (…) ο Μπιλ Γκέϊτς
έκανε μια γενική πρόβα για έναν coronavirus ακριβώς πριν από το Wuhan. Αυτό δεν είναι τυχαίο! Όλα ήταν ήδη προγραμματισμένα!»” Υπήρχαν πολλά σύμβολα του κορωνοϊού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου»
.

Δεν είναι φυσιολογικό αυτό o Μπιλ Γκέϊτς να είναι ο κύριος χρηματοδότης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας WHO, θα πρέπει να είναι τα κράτη. Μπορεί να αποφασίσει τι θα πει ο γενικός διευθυντής. Με συναδέλφους από το BonsensOrg, υποβάλαμε μήνυση εναντίον του!”

Kαταγγέλει ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ήταν όμηρος συγκεκριμένων ιδιωτικών συμφερόντων.

” Κατά την πάροδο του χρόνου αφήσαμε τις φαρμακοβιομηχανίες να αποφασίζουν τις πολιτικές της Υγείας ν’αποικίσουν παντού. Οι αρχισυντάκτες ομολόγησαν ότι τα ιατρικό περιοδικά τους ήταν διεφθαρμένα από τη βιομηχανία και ότι τα άρθρα ήταν ψευδή, πλαστά!” Φοβερές καταγγελίες από έναν πολύ υπεύθυνο και αναγνωρισμένο επιστήμονα υψηλού κύρους.

”Τα εμβόλια δεν ήταν ποτέ αποτελεσματικά αυτό αποδείχθηκε…” τόνισε. «Τα εμβόλια δεν ήταν ποτέ αποτελεσματικά, έχει αποδειχθεί! Οι καμπύλες δημόσιας υγείας της Αγγλίας έδειξαν ότι ένας εμβολιασμένος Άγγλος όταν αντιμετώπιζε έναν ιό είχε 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει από έναν μη εμβολιασμένο! ».

Christian Perronne: «Είναι επικίνδυνο να κάνεις έτσι ένεση mRNA γιατί, αντίθετα με ό,τι λένε οι fact-checkers, περνάει(ας) από το RNA στο DNA, πρέπει να ανακαλύψουν, πρέπει να μάθουν λίγη ιολογία, μοριακή βιολογία, όταν αμφισβητούν τους καλύτερους ειδικούς στον κόσμο των ιών και όχι τους ιολόγους των πλατώ! »”Τα άτομα που είχαν C0VID και έχουν λάβει θεραπεία με υδροξυχλωροκίνη και ιβερμεκτίνη έχουν πολύ λίγο long covid!”

Η θνησιμότητα από τον κορωνοϊό είναι 0,002% (…) Ο κίνδυνος είναι εξαιρετικά χαμηλός. Πώς μπορούμε να διατηρήσουμε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία; Είναι μόνο ο Macron που αποφασίζει!”

Δεν είμαστε πλέον σε δημοκρατία (…) Μπορούμε να κάνουμε να πουν αυτό που θέλουμε σε μια δημοσκόπηση. Πρώην βετεράνοι της φαρμακευτικής βιομηχανίας μου παραδέχτηκαν ότι νοθεύανε δημοσιεύσεις!” Κατευθυνόμενες χειραγωγούμενες οι δημοσκοπήσεις σύμφωνα με τον Καθηγητή…

Christian Perronne: “Επιβάλαμε εμβολιασμό σε όσους ήρθαν να επισκεφθούν ηλικιωμένους στην EPHAD (γηροκομεία). Κάποιοι ηλικιωμένοι τρόφιμοι έμειναν 1 χρόνο χωρίς να δουν τα παιδιά τους τους αγαπημένους τους. Ήταν φόνος, ήταν εγκληματικό, δραματικό!”

Ήταν η πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε μετά τη δικαίωση του από τον Ιατρικό Σύλλογο Γαλλίας. Την έδωσε στον Éric Morillot και στην εκπομπή Les Incorrectibles.

dimpenews.com