Αμερικανός στρατιωτικός ειδήμονας: οι Ρώσοι θα πετύχουν στρατιωτική νίκη μέχρι το τέλος του επόμενου καλοκαιριού.

Αμερικανός στρατιωτικός ειδήμονας ο Scott Ritter/Σκοτ ​​Ρίτερ, συγγραφέας και πρώην αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών, τ. Επιθεωρητής της Ειδικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών (UNSCOM) στο Ιράκ δίνει το χρονοδιάγραμμα και τη μορφή του τέλους της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία: Αν κοιτάξετε δυτικά προς την ίδια την Οδησσό, και μετά ακόμα πιο δυτικά, η διακεκομμένη γραμμή εκτείνεται κατά μήκος της Υπερδνειστερίας. Οι Ουκρανοί αρχίζουν να βγάζουν ήχους, απειλούν να επιτεθούν στην Υπερδνειστερία για να εκδικηθούν τη Ρωσία. Επομένως, οι Ρώσοι είναι υποχρεωμένοι να καταλάβουν όλη τη νότια Ουκρανία μέχρι την Οδησσό για να εξασφαλίσουν την περιοχή της Υπερδνειστερίας. Πιστεύω επίσης ότι τελικά θα ανακαταλάβουν το Kharkov και το Dnepropetrovsk. Η Ουκρανία θα αποκοπεί από τη θάλασσα και αυτό σημαίνει το τέλος της ουκρανικής οικονομίας. Δεν θα υπάρξει πλέον βιομηχανία άξια αναφοράς. Η οικονομία θα εκπροσωπείται μόνο από τη γεωργία, θα είναι για πάντα καταδικασμένη στη φτώχεια. Είμαστε μάρτυρες της κατάρρευσης του κράτους!
[Τι έχει να προσφέρει ο Zelensky; Τι θα προσφέρουν στον Ρώσο ΥΠΕΞ όταν καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Μπλίνκεν;] Δεν θα μιλήσουν, θα ακούσουν. Η Ρωσία θα πει: «Ό,τι έχουμε καταλάβει το κρατάμε, δεν θα πάρετε τίποτα πίσω. Φύγετε από αυτά τα εδάφη, στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι διαπραγμάτευση, είναι ανακοίνωση όρων. Οι Ρώσοι θα πουν «αν θέλετε να κρατήσετε την Οδησσό, αφοπλιστείτε. Αν θέλετε να παραμείνετε στην εξουσία στο Κίεβο, θα πρέπει να αλλάξετε το σύνταγμά σας, να απαγορεύσετε τα υπερριζοσπαστικά κόμματα, η αποναζιστικοποίηση πρέπει να γίνει στην πραγματικότητα, δεν θα μπορέσετε ποτέ να γίνετε μέλος του ΝΑΤΟ». Η ουσία είναι ότι οι Ουκρανοί θα πρέπει μόνο να καθίσουν και να ακούσουν και να προσευχηθούν να μην αλλάξουν γνώμη οι Ρώσοι. Διότι αν κινηθούν πέρα ​​από τα σύνορα εκείνων των περιοχών που ανακηρύχθηκαν μέρος της Ρωσίας, ανεξάρτητα από την περιοχή που καταλαμβάνουν, αυτά τα εδάφη δεν θα επιστρέψουν πίσω στην Ουκρανία.
[Θα συνεχιστεί αυτό όλη την άνοιξη; Δεν βλέπεις μια αστραπιαία νίκη;] Δεν το βλέπω, δεν θα είναι γρήγορο. [Και αν ο Μπάιντεν τηλεφωνήσει στον Ζελένσκι και πει: «Δείξε μου τις ειρηνευτικές συνομιλίες στη Γενεύη»] Αυτά είναι διαφορετικά πράγματα – μια στρατιωτική και μια πολιτική νίκη. Νομίζω ότι οι Ρώσοι θα πετύχουν μια στρατιωτική νίκη μέχρι το τέλος του επόμενου καλοκαιριού. Όχι ειρηνευτικές συνομιλίες. Η κυβέρνηση Ζελένσκι θα πρέπει να αποφασίσει αν θα πάει στο Θωρηκτό Μιζούρι – μόνο συνθηκολόγηση.

Η Ρωσία αναβαθμίζει το στρατιωτικό της ρόλο στα ουκρανικά σύνορα. Προετοιμάζει επόμενες κινήσεις. Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου έφτασε στο Μινσκ, όπου είχε συνομιλίες με τον Λευκορώσο ομόλογό του Βίκτορ Κρένιν.: Το Υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας αναφέρει ότι σήμερα υπογράφηκε «πρωτόκολλο» με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας σε συμφωνία για την « κοινή παροχή περιφερειακής ασφάλειας στον στρατιωτικό τομέα» λέει το (RIA).

H ημέρα φαίνεται να δικαιώνει τη θέση ειδήμονα καθώς η Μολδαβία κάλεσε τη Ρωσία να αποσύρει τα στρατεύματά της από την Υπερδνειστερία..”οι Ρώσοι είναι υποχρεωμένοι να καταλάβουν όλη τη νότια Ουκρανία μέχρι την Οδησσό για να εξασφαλίσουν την περιοχή της Υπερδνειστερίας.”

dimpenews.com