Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας: Η Ρωσία θα σχεδιάσει χτυπήματα κατά της Σουηδίας και της Φινλανδίας μετά την ένταξη τους στο ΝΑΤΟ!!

Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας: Η Ρωσία θα σχεδιάσει χτυπήματα κατά της Σουηδίας και της Φινλανδίας μετά την ένταξη τους στο ΝΑΤΟ.
Οι αρχές της Σουηδίας και της Φινλανδίας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μετά την ένταξη αυτών των χωρών στο ΝΑΤΟ, η Ρωσία θα πρέπει να λάβει τα κατάλληλα μέτρα.
«Από την πλευρά μας, αυτό θα απαιτήσει τη δημιουργία της σύνθεσης των επίγειων και παράκτιων δυνάμεων, των πυραυλικών δυνάμεων και του πυροβολικού, των δυνάμεων αεράμυνας και αεροπορίας, συμπεριλαμβανομένων μη επανδρωμένων αεροσκαφών, στη βόρεια κατεύθυνση», γράφουν αναλυτές από το περιοδικό Military Thought που εκδίδει το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Οι ειδικοί σημειώνουν επίσης ότι οι πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς υψηλής ακρίβειας των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων θα ανακατευθυνθούν σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις υποδομής στα εδάφη της Φινλανδίας και της Σουηδίας.

Οι ρωσικές αρχές έχουν επανειλημμένα σημειώσει ότι η επέκταση της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας βλάπτει τη σταθερότητα και την ασφάλεια της Ευρώπης.

dimpenews.com