Σε φορολογικό Παράδεισο η Εύα; Αυτή και ο 2 γονείς της έλαβαν εμβάσματα από Κατάρ 28.000.000 $ στην Τράπεζα  BLADEX OF PANAMA ;! Κατατέθηκαν στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία!!!!

Σε φορολογικό Παράδεισο η Εύα;.. ευοί ευάν…28 εκατομμύρια δολάρια σε καταθέσεις βρέθηκαν σε 3 λογαριασμούς της Εύας Καιλή,του πατέρα της και της μητέρας της στον Παναμά με εμβάσματα από λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα του Κατάρ, καθώς το Qatar gate έχει συνταράξει συθέμελα την ΕΕ αναφέρουν σιπανόφωνα μέσα.. Τα εμβάσματα κατατέθηκαν στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και τέθηκαν στη διάθεση του ACODAP Complaint Box, από τον ερευνητή Alberto Royuela και τον δημοσιογράφο Juan Martínez Grasa.Oι 3 τους έλαβαν εμβάσματα εμβάσματα συνολικού ποσού 28.000.000 $ στην τράπεζα BLADEX OF PANAMA προερχόμενα από Κατάρ.

Σύμφωνα με ανάρτηση βουλευτή του Σύριζα που επικαλείται ισπανόφωνο μέσο 3 λογαριασμοί που εντοπίστηκαν στον Παναμά ανήκουν στην Εύα Καιλή τον πατέρα της Αλέξανδρο Καιλή και τη μητέρα της Μαρία Ιγνατιάδου: Bρέθηκαν: 20.000.000 $ σε 2 λογαριασμούς από Κατάρ προς Εύα Καιλή.4.000.000$ σε 2 καταθέσεις από Κατάρ προς Αλέξανδρο Καιλή και 4.000.000 $ από το Κατάρ προς τη Μαρία Ιγνατιάδου.

Αλέξανδρος Καϊλή: Είναι ο πατέρας της Εύας, που η αστυνομία συνέλαβε βγαίνοντας από το ξενοδοχείο Sofitel στην place Jourdan των Βρυξελλών με σακούλες με μετρητά έως και 750.000 ευρώ.Τον Ιανουάριο του 2020 έλαβε συνολικό ποσό 4.000.000 $ στο BLADEX OF PANAMA, από τα οποία θα είχε υπόλοιπο 1.688.095 $.



Μαρία Ιγνατιάδου: Είναι η μητέρα της Εύας Καϊλή.Τον Ιανουάριο του 2020 έλαβε δύο συμμετοχές συνολικού ποσού 4.000.000 $ στο BLADEX OF PANAMA, εκ των οποίων από σήμερα θα είχε υπόλοιπο 1.845.300 $.

“Χθες το βράδυ έκανα μια ανάρτηση στο Facebook και το Twitter που αναφερόταν σε τραπεζικούς λογαριασμούς της κ. Καϊλή και των γονέων της στον Παναμά, βασισμένη στη δημοσίευση σχετικών εγγράφων στο Twitter από ισπανόφωνο account, που παρέθεσα στα σχόλια των δημοσιεύσεων μου. Η ανάρτηση αποσύρθηκε μετά από λίγη ώρα, προκειμένου να αναζητήσουμε περισσότερες πηγές, ώστε να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα των δημοσιευμένων εγγράφων και να αποφύγουμε κάθε ενδεχόμενο αναπαραγωγής ψεύδους είδησης” εξηγεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπουρνούς.

dimpenews.com