Η πολυπολικότητα της Φάτνης και η γεωπολιτική σημασία της για την ειρήνη! Κι αν πτωχική την βρεις, η φάτνη ….

Η πολυπολικότητα της φάτνης και η γεωπολιτική σημασία της για την ειρήνη. Ο Χριστός γεννήθηκε από μια Εβραία στο γένος Μητέρα την Μαρία-Θεοτόκο στην Βηθλεέμ που βρίσκεται στα παλαιστινιακά εδάφη οι δε τρεις μάγοι που ήρθαν να τον προσκυνήσουν προσκομίζοντας τα Δώρα προήλθαν από την Περσία το σημερινό Ιράν. Στη συνέχεια το βρέφος Ιησούς η Μητέρα του και ο Ιωσήφ καταφεύγουν στην Αίγυπτο. Ποιμένες αγραυλούντες Παλαιστίνιοι; θα παραβρεθούν στη Γέννηση. Η θεία Γέννηση θ΄απαθανατιστεί και θα διαδοθεί από τα ελληνικά ”μίντια” της εποχής την Καινή Διαθήκη στη δημώδη ελληνιστική και θα μεταδώσουν το σωτήριο μήνυμα σε όλη την οικουμένη σε παγκόσμια αποκλειστικότητα και διαχρονικά.

”Και επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία” αυτή η επαγγελία δεν είναι χωρίς προαπαιτούμενο. Προϋποθέτει το ”Δόξα εν υψίστους Θεώ”, την γενική αποδοχή και παγκόσμια προσκύνηση του Χριστού ως θεανθρώπου. Ο Χριστός ”Άρχων Ειρήνης” είναι ο μόνος εγγυητής της παγκόσμιας Ασφάλειας και Ειρήνης. Το θείο σχέδιο ως οικονομία προβλέπει σε γεωπολιτικό πεδίο μια ισόρροπη πολυπολικότητα χωρίς αποκλεισμούς κάτι που υποδηλώνει και η πρώτη σύναξη στη Φάτνη, που προτυπώνει το νέο μεταχριστιανικό κόσμο ή και την α΄Εκκλησία..

Η pax romana που σημειολογικά αντιπροσωπεύει και τον κάθε ιμπεριαλισμό επεκτατισμό των Επικυρίαρχων κάθε εποχής βλ. pax americana είναι το πολιτικό σύστημα με τους ντόπιους συνεργάτες της που δίωξε, φυλάκισε, βασάνισε δίκασε και δολοφόνησε τον Χριστό αποδίδοντας του πολιτική κατηγορία..

Ο Χριστός ξαναγεννιέται και ξανασταυρώνεται κάθε φορά σε έναν μονοπολικό κόσμο μιας επικυρίαρχης παγκόσμιας υπερδύναμης pax americana στα όπου γης Κατεχόμενα ως την τελική επικράτηση μιας ευλογημένης Δίκαιης Αντιπροσωπευτικής Πολυπολικότητας που θα έχει ως εγγυητή της Παγκόσμιας ειρήνης όχι τον άρχων του κόσμου τούτου αλλά τον Άρχων Χριστό..

Πάμε για την Άγια Νύχτα που θα διώξει το σκότος…

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ είθε το αστέρι της Βηθλεέμ να καθοδηγήσει τους λαούς στο ταξίδι προς την ειρήνη προς το Χριστό. Η ειρήνη δεν είναι μια ιδέα δεν είναι πολιτική συνθήκη είναι ο Χριστός η Αυτο-ειρήνη. Μακάριοι οι ειρηνοποιοί. Αν δεν υπάρξει ειρήνη στην Παλαιστίνη δεν θα υπάρξει ειρήνη σε σύμπασα την ανθρωπότητα. Και ειρήνη μπορεί να υπάρξει μόνο εν Χριστώ..Κανένας Διεθνής Οργανισμός καμιά υπερδύναμη καμιά παγκόσμια διακυβέρνηση δεν δύναται να εγκαθιδρύσει την πολυπόθητη ειρήνη.. ινα παντες εν ωσιν.

Κι αν πτωχική την βρεις, η φάτνη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
(σσ ύστερα από τόσους πειρα-σμούς και Κύκλωπες μονόφθαλμους Παντεπόπτες οφθαλμούς)

ήδη θα το κατάλαβες οι φάτνες τι σημαίνουν. Κι ας μην έχει τη λάμψη του μετανθρωπικού εργοστασίου της τεχνητής μήτρας της βιοτεχνολογίας της μαζικής παραγωγής μωρών…των Ντοστογιεφσκικών Ιεροεξεταστών που διορθώνουν το Χριστό Δημιουργό…

...Η φάτνη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξίδι.
Χωρίς αυτήν δεν θα ‘βγαινες στον δρόμο, που είναι ο Χριστός ” εγώ ειμί η οδός..”

dimpenews.com