Ο τ. αρχιραβίνος της Μόσχας καλεί τους Εβραίους να εγκαταλείψουν τη Ρωσία πριν γίνουν ”αποδιοπομπαίοι τράγοι»! Καθοριστικό μπρα-ντε-φερ μεταξύ Υπερδύναμης Ορθοδοξίας και Παγκόσμιου Σιωνισμού! Τρικούβερτο γλέντι Αζοφιτών στο Ισραήλ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην αρχιραβίνος της Μόσχας καλεί τους Εβραίους να εγκαταλείψουν τη Ρωσία πριν γίνουν ”αποδιοπομπαίοι τράγοι» Παρευρισκόμαστε σε μια άνοδο του αντισημιτισμού καθώς η Ρωσία επανέρχεται σε μια νέου τύπου Σοβιετική Ένωση και βήμα βήμα το σιδηρούν παραπέτασμα πέφτει εκ νέου. Γι αυτό θεωρώ ότι η καλύτερη επιλογή για τους Ρώσους Εβραίους είναι να φύγουν”. Αυτή τη δήλωση έκανε στο κανάλι ισραηλινό κανάλι i24news. Ο ίδιος έχει ήδη μετοικήσει στο Ισραήλ.

(βιντεο Τρικούβερτο γλέντι Αζοφιτών στο Ισραήλ! κρατάνε τη Τορά και είναι σε ντελίριο και θρησκευτική έκσταση)

Σε αυτή τη διένεξη έχουν συντελέσει μια σειρά από προκλήσεις μεταξύ των οποίων η δήλωση Ζελένσκι πως θέλει να κάνει Μεγάλο Ισραήλ την Ουκρανία. Οι αξιωματικοί του Azov που πήγαν στο Ισραήλ και δήλωσαν: ”η Μαριούπολη είναι η Massada μας”! Η δήλωση Μπάιντεν προς τον Εβραίο Ζελένσκι όπου συγκρίνει τον αγώνα της Ουκρανίας με την εξέγερση Μακκαβαίων (Χανουκά) ! Οι απηνείς διωγμοί που κήρυξε κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας ο Εβραίος Ζελένσκι. Συνετέλεσε επίσης η στάση του κράτους του Ισραήλ έναντι ουκρανικού. Διοχέτευση ως και εξοπλιστικών συστημάτων, πολιτικές δηλώσεις και τοποθετήσεις.

Καθοριστικό μπρα-ντε-φερ μεταξύ Υπερδύναμης Ορθοδοξίας και Παγκόσμιου Σιωνισμού!

dimpenews.com