Μεντβέντεφ: ”Σκοτώστε το Ζελένσκι…δεν θα υπογράψει την παράδοση όπως ο Χίτλερ..”. Το ερώτημα πια δεν είναι ”αν θα υπάρξει κόσμος χωρίς τη Ρωσία”, αλλά αν θα υπάρξει Ρωσία χωρίς τον Πούτιν. Ο Ζελένσκι επέλεξε ”ο θάνατος σου η ζωή μου”, μόνο που αυτή είναι η ρώσικη ρουλέτα που οι Ρώσοι την ξέρουν καλύτερα!!

O Dmitri Medvedev δήλωσε για την απόπειρα δολοφονίας κατά Πούτιν στο Κρεμλίνο με drones: « μετά την τρομοκρατική επίθεση σήμερα, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές παρά η φυσική εξόντωση του Ζελένσκι και της κλίκας του».

Oλόκληρη η δήλωση Μενβέντεβ:

”Μετά τη σημερινή τρομοκρατική επίθεση, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη φυσική εξόντωση του Ζελένσκι και της κλίκας του.
Δεν απαιτείται καν να υπογράψει την πράξη παράδοσης άνευ όρων.
Ούτε ο Χίτλερ, όπως γνωρίζετε, δεν την υπέγραψε. Υπάρχει πάντα ένας διάδοχος, όπως ο Zitz-Πρόεδρος.
Ο ναύαρχος Donitz…”

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δόθηκαν οδηγίες προς τις ρώσικες αεροπορικές βάσεις στο Ένγκελς (Σαράτοφ) και Σαϊκόβκα (Κίροφ) για προετοιμασία των στρατηγικών βομβαρδιστικών Tu-95MS και Tu-22M3 για χτυπήματα εναντίον συγκεκριμένων στόχων, συμπεριλαμβανομένων διοικητικών κτιρίων στο Κίεβο από αυτή τη νύχτα.

O Zelensky για ευνόητους λόγους ααρνείται κάθε εμπλοκή της χώρας του στην επίθεση κατά Πούτιν. Τα μαζεύει τώρα τα κουκουλώνει .. ο μπαλωματής κλόουν της Δύσης…Ο Ζελένσκι στη Φινλανδία αρνήθηκε ότι η Ουκρανία είχε επιτεθεί στο Κρεμλίνο: «Δεν επιτιθέμεθα στον Πούτιν ή στη Μόσχα. Πολεμούμε στο δικό μας έδαφος… Δεν έχουμε αρκετά, ξέρετε, όπλα για αυτό»…..

Καλού κακού φρόντισε να βρει και ασφαλές καταφύγιο εκτός της χώρας του…..Αμέσως μετά τις δηλώσεις του Κρεμλίνου για απόπειρα δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν με χρήση drone, η φινλανδική τηλεόραση μετέδωσε ότι ο Ζελένσκι «θα μείνει στη Φινλανδία περισσότερο από το προγραμματισμένο».
Το αρχικό πρόγραμμα προέβλεπε μονοήμερη επίσκεψη..Αφού το τράβηξε όσο πήγαινε στη Φιλανδία τώρα έγινε φυγάς στην Ολλανδία.. να δούμε αν θα υπάρξει ευρωπαϊκή χώρα που θα τον κρατήσει…

Το ίδιο και οι εντολείς του οι ΗΠΑ .. την κάνουν με διακριτικά… ”οι ΗΠΑ δεν προτρέπουν την Ουκρανία να χτυπήσει σε έδαφος της Ρωσίας “.. Δεν υπάρχει ούτε ένας στον κόσμο να πιστεύει ότι μια τέτοια επίθεση της Ουκρανίας έγινε ερήμην του Λευκού Οίκου (επί χρόνια Κηδειών ανά τον πλανήτη λαών, πολιτών και στρατιωτών, πολιτισμών…)

Ο Πούτιν είχε πει δεν θα υπάρξει κόσμος χωρίς τη Ρωσία από σήμερα καλείται ν΄απαντήσει αν θα υπάρχει Ρωσία με τη σημερινή της μορφή χωρίς τον Πούτιν και μάλιστα αν αυτό συμβεί με τέτοιο τρόπο όπως αποπειράθηκαν οι Ουκρανοί κατά του Κρεμλίνου.

Για το δε Ζελένσκι επέλεξε να παίξει ένα θανατηφόρο παιχνίδι που λέγεται ρώσικη ρουλέτα, ο θάνατος σου η ζωή μου, που ως ρώσικο οι Ρώσοι το γνωρίζουν πολύ καλύτερα.

dimpenews.com