Daily Mirror: ”Υπερθνησιμότητα στην μετεμβολιακή covid19 εποχή και στη Μ Βρετανία. 32.000 περισσότεροι θάνατοι από ό,τι συνήθως!” Στην Ελλάδα αυτή είναι η πραγματική αποσιωπημένη ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Τα Τέμπη εις τη νιοστί!!! Άνδρες 40-50 πεθαίνουν σωρηδόν από καρδιά! ΒΟΥΒΟΣ ΠΟΝΟΣ. ΟΙ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ; ΒΙΝΤΕΟ

Υπερθνησιμότητα παρατηρείται στην μετεμβολιακή covid19 εποχή και στη Μ Βρετανία. Πριν από 2 μέρες η Daily Mirror είχε άρθρο που επιγράφεται «Οι Βρετανοί πεθαίνουν κατά τις δεκάδες χιλιάδες – και δεν έχουμε ιδέα γιατί». (σσ Στην Ελλάδα στον κοινωνικό μας περίγυρο παντού θάνατοι ανδρών από 40-50 από ανακοπή καρδιάς εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. 30χρονος υπέστη περικαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό του και τώρα ήταν μια εβδομάδα στην εντατική μετά από έμφραγμα. Kαι οι περισσότεροι υπεραθλητικοί τύποι. Πατεράδες βρίσκουν νεκρούς τους μοναχογιούς στον ύπνο. Για τα Τέμπη εις τη νιοστή .. Στην Ελλάδα αυτή είναι η πραγματική αποσιωπημένη ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Άνδρες 40-50 πεθαίνουν σωρηδόν από καρδιά! ….. ΒΟΥΒΟΣ ΠΟΝΟΣ ) ..

ΟΙ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;


Δεκάδες χιλιάδες περισσότεροι Βρετανοί πέθαναν από ό,τι συνήθως από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο του 2022, εξαιρουμένου του Covid ως αιτίας θανάτου, εγείροντας σοβαρά ερωτήματα ως προς το γιατί πέθαναν τόσοι πολλοί

Από την πανδημία του Covid, οι υπερβολικοί θάνατοι κυμαίνονταν έντονα από μήνα σε μήνα, πέφτοντας πολύ κάτω από τον μέσο όρο της πενταετίας ή εκτινάσσονται πολύ πάνω από αυτόν.
Δεκάδες χιλιάδες περισσότεροι από το αναμενόμενο Βρετανοί πέθαιναν και οι ειδικοί δεν είναι σίγουροι γιατί συμβαίνει αυτό.

Από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, υπήρξαν 32.441 περισσότεροι θάνατοι στην Αγγλία και την Ουαλία, εξαιρουμένων των θανάτων από τον Covid.

Οι υπερβολικοί θάνατοι ορίζονται ως ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν πάνω από τον μέσο όρο της πενταετίας – που υπολογίστηκε εξαιρουμένου του 2020 λόγω του τρόπου με τον οποίο ο Covid αύξησε τους αριθμούς των θανάτων εκείνο το έτος.

Αυτό σημαίνει ότι πάνω από 32.000 Βρετανοί που αναμενόταν να είναι ζωντανοί, πέθαναν σύμφωνα με τα στοιχεία του Γραφείου Εθνικής Στατιστικής (ONS) κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία έθεσαν μια σειρά από σημαντικά ερωτήματα σχετικά με το τι συμβαίνει στους πληθυσμούς της χώρας, πώς αλλάζει και γιατί τόσοι περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν..

Οι εξάρσεις στους περισσότερους θανάτους μπορούν να αποδοθούν σε διάφορες αιτίες, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο τι οδηγεί σε αυτές τις εξάρσεις ή τι προκαλεί αυτές τις πτώσεις.

ΟΙ ΣΤΑΘΜΕΡΧΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

Ομοίως, νωρίτερα το 2022, οι υπερβολικοί θάνατοι έπεσαν πολύ κάτω από τα μέσα επίπεδα, με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων να εικάζει στη Mirror ότι ένα φαινόμενο «εκτόπισης θνησιμότητας» μπορεί να εξηγήσει γιατί τόσοι πολλοί θάνατοι συγκεντρώνονται σε διάστημα αρκετών μηνών, μεταβιβαζόμενοι από το μήνες πριν.
Ο καθηγητής Ντέιβιντ Κόουλμαν/David Coleman, ομότιμος καθηγητής Δημογραφίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, είπε στη Mirror ότι κανείς δεν γνώριζε με βεβαιότητα τι προκάλεσε τόσους πολλούς θανάτους τον περασμένο χρόνο.

Επισήμανε ότι, μετά την Covid, ο πληθυσμός του Ηνωμένου Βασιλείου είχε αλλάξει λόγω των θανάτων σημαντικού ποσοστού ηλικιωμένων λόγω του ιού.

Εξήγησε: «Από τη στιγμή που αυτοί οι φτωχοί άνθρωποι πέθαναν, ο υπόλοιπος πληθυσμός θα πρέπει να είναι πιο υγιής, θα πρέπει να υπάρξει μια περίοδος μετά όπου οι θάνατοι είναι χαμηλότεροι από το συνηθισμένο, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί».

Ωστόσο, τόνισε δύο βασικούς λόγους που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην αύξηση των υπερβολικών θανάτων, το γεγονός ότι η Βρετανία γερνάει και η παχυσαρκία.

«Ο πληθυσμός γερνάει, και επίσης ο πληθυσμός στη Βρετανία είναι ο πιο παχύς στην Ευρώπη και μάλλον ευάλωτος σε ασθένειες, κυρίως καρδιακές παθήσεις και διαβήτη. Μερικοί άνθρωποι έχουν προβλέψει ότι ανεξάρτητα από τον Covid ότι τα ποσοστά θνησιμότητας θα συνεχίσουν να χειροτερεύουν επειδή η χώρα είναι τόσο ανθυγιεινή», είπε.

”Συμπτώματα, σημάδια και ακαθόριστοι παράγοντες είναι ένα από τα μεγαλύτερα συστατικά αυτών των υπερβολικών θανάτων και αυτό είναι κάτι που συνδέεται πραγματικά με το γήρας», είπε επίσης ο καθηγητής Coleman στη Mirror.

Μία από τις σημειωμένες αιτίες πίσω από έναν αριθμό υπερβολικών θανάτων ήταν οι ισχαιμικές καρδιακές παθήσεις – οι οποίες θα ακολουθούσαν τις προειδοποιήσεις του καθηγητή για έναν παχύτερο πληθυσμό.

Ομοίως, όταν εξετάζουμε την κύρια αιτία θανάτου σε μεγάλο μέρος του 2022, είναι η άνοια και το Αλτσχάιμερ – υποστηρίζοντας περαιτέρω τις θεωρίες ενός ολοένα και πιο γκριζαριού και ετοιμοθάνατου πληθυσμού.

Η άνοια και το Αλτσχάιμερ συχνά δεν είναι η κύρια αιτία υπερβολικών θανάτων, όταν αυτά τα δεδομένα είναι διαθέσιμα, σύμφωνα με στοιχεία του ONS, είναι συχνά πνευμονία και γρίπη κατά τη διάρκεια του χειμώνα ή συμπτώματα, και ακαθόριστες καταστάσεις σε άλλα μέρη του έτους….

Αυτό φέρνει στη συνέχεια ένα άλλο πρόβλημα, στο ότι πολλοί Βρετανοί πεθαίνουν, αλλά όχι απαραίτητα από μια συγκεκριμένη αιτία.

Έτσι, ενώ ένας βαριά γηρασμένος πληθυσμός μπορεί να δημιουργεί ένα ακόμη πρόβλημα, δεν εξηγεί γιατί πάνω από 30.000 περισσότεροι άνθρωποι από το συνηθισμένο πέθαναν από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.…….

ΟΙ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

Μετά τη Συνταγματική εκτροπή….. ήρθε η μοιραία εκτροπή των τρένων και τελικά η πολιτικομιντιακή εκτροπή της προεκλογικής ατζέντας ……

dimpenews.com