Το παιδί έκανε Επανάσταση ξέρασε το σύστημα!! Έ! Δασκάλα, άσε τα παιδιά ήσυχα/ δεν χρειαζόμαστε εκπαίδευση , δεν χρειαζόμαστε έλεγχο στη σκέψη!! Η Επανάσταση μόλις ξεκίνησε μ’ ένα ξερατό…….! Ο αυθορμητισμός θα σώσει τον κόσμο!! BINTEO

Το παιδί έκανε Επανάσταση ξέρασε το σύστημα!! Έ! Δασκάλα, άσε τα παιδιά ήσυχα/ δεν χρειαζόμαστε εκπαίδευση , δεν χρειαζόμαστε έλεγχο στη σκέψη!!

Έ! Δασκάλα, άσε τα παιδιά ήσυχα

Στο κάτω κάτω είναι απλά ένα ακόμα τούβλο στον τοίχο

We don’t need no education
We don’t need no thought control..
Hey, teacher, leave us kids alone

”Kυβερνούν τον κόσμο, ελέγχουν το αφήγημα ”(Roger Waters)

Πρέπει να διασωθεί το όνομα αυτού του παιδιού της Δ δημοτικού που είναι ο Πρώτος Έλληνας που επαναστάτησε ενάντια στην Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων.. οι δάσκαλοι όπως πάντα κακολαδωμένα γρανάζια του κάθε συστήματος

αυτός ο εμετός σαμποτάζ μια πράξη ελευθερίας …..

το σαμποτάζ σαν όρος προήλθε από τα σαμπό που τοποθετούσαν στις μηχανές της παραγωγής εντατικοποίησης οι Βιετναμέζοι εργάτες για να ακινητοποιήσουν την υπερπαραγωγή σε εξουθενωτικά ωράρια εργασίας σε γαλλικό εργοστάσιο.. σαμπό στις μηχανές ρομποτοποίησης του εκπαιδευτικού συστήματος ήταν το ξερατό του μαθητή ..

η Επανάσταση μόλις ξεκίνησε μ’ ένα ξερατό

κι όχι ένα ουρλιαχτό που θα πνίξει όλο το συρφετό της Οργουελιανής Νέα Τάξης.

Το σύστημα ελέγχει όλο και μεγαλύτερο ηλικιακό φάσμα αυτή δεν θα είναι μια ακόμη φοιτητική εξέγερση θα είναι η επανάσταση των μαθητών του Δημοτικού..ένα παιδί με την αυθόρμητη αντίδραση του..

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ο αυθορμητισμός θα σώσει τον κόσμο!!

Hey, teacher, leave us kids alone

ΥΓ. αν και η είδηση είναι η επική αντίδραση του παιδιού για την ιστορία του πράγματος….

Όπως ανέφερε στο Newsbomb ο δικηγόρος, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, που εκπροσωπεί κάποιους από τους γονείς, η δασκάλα του δημοτικού σχολείου της Αθήνας αποφάσισε την τελευταία διδακτική ώρα να προβάλει μία ταινία, με τίτλο «Αγόρια στο ντους», η οποία «ενίσχυε την ομοφυλοφιλία μεταξύ αρρένων». Η εν λόγω ταινία δείχνει δύο 12χρονα αγόρια μετά από προπόνηση να μπαίνουν μαζί στο ντους και να έχουν ερωτικές περιπτύξεις. Όπως τόνισε ο δικηγόρος στο Newsbomb, οι μαθητές που παρακολούθησαν την ταινία έχουν υποστεί σοκ, ενώ ορισμένα παιδιά είχαν αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά γυρίζοντας σπίτι τους, κάτι που «χτύπησε καμπανάκι» στους γονείς. Μάλιστα, ένα παιδί ήταν αρκετά νευρικό, βρισκόταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση και έκανε μέχρι και εμετό. Οι γονείς του το προσέγγισαν για να μάθουν τι του συνέβη και εκείνο τους εκμυστηρεύτηκε όσα έγιναν εν ώρα μαθήματος.

Ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, δικηγόρος της οικογένειας, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «το παιδί, πριν από δύο εβδομάδες επέστρεψε από το σχολείο και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έκανε εμετό, δεν ήταν λειτουργικό και αυτό ήταν η αφορμή που ώθησε τους γονείς να ρωτήσουν το παιδί τους τι έχει συμβεί.

Το παιδί, τότε, τους είπε ότι η δασκάλα στην 4η ώρα του μαθήματος, τους έβαλε μια ταινία που περιείχε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις. Ο τίτλος της ταινίας ήταν “Τα αγόρια στο ντουζ” και έδειχνε ανήλικα παιδιά σε ένα καμπ που ο εκπαιδευτής τους παρότρυνε να σκληραγωγηθούν και είχε σκηνές μέσα από το ντουζ που φιλιόντουσαν στο στόμα και θωπεύονταν.

θέλουν ν΄ακυρώσουν τ΄ανακλαστικά να καθυποτάξουν τα ένστικτα

Από τον σταθμάρχη στη δασκάλα ..πάντα στις ίδιες ράγιες….αλλά δεν είναι και πάλι μόνο ο σταθμάρχης Η υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι υπό διερεύνηση από τη γενική γραμματεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής. Το υπουργείο Παιδείας δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί επίσημα. Ωστόσο η ταινία έχει εγκριθεί από το υπουργείο Παιδείας και απευθύνεται γενικά σε παιδιά από 11 έως 18 ετών. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία προβλέπεται για μαθητές γυμνασίου και λυκείου.Δηλ. το πρόβλημα γι αυτούς είναι αν προβλήθηκε σε παιδιά 10 και όχι 11;

Δεν πρόκειται για απελευθέρωση φύλου αλλά για υποδούλωση φύλου …Είναι σεξουαλικό Μνημόνιο…υποθήκευση σεξουαλικής ζωής υπανάπτυκτων λαών γιατί έτσι μας αντιμετωπίζουν ήρθαν να μας ανοίξουν τα μάτια οι εκπολιτιστές του σεξ οι εκδημοκρατιστές της κρεβατοκάμαρας ΕΕ και ΝΑΤΟ δικές τους είναι αυτές οι στρατηγικές!

dimpenews.com