Πούτιν: Κίεβο ξαναρχόμαστε!! ΒΙΝΤΕΟ

Πούτιν: Κίεβο ξαναρχόμαστε!! Ο Πούτιν το δήλωσε σχεδόν απερίφραστα στην ερώτηση αν θα γίνει επιστράτευση: ” αυτό εξαρτάται από τα μελλοντικά σχέδια της ρωσικής ομοσπονδίας. Τα στρατεύματά μας ήταν κοντά στο Κίεβο. Χρειάζεται να επιστρέψουμε ή όχι; Κάνω μια ρητορική ερώτηση. Είναι σαφές ότι δεν έχετε απάντηση σε αυτήν και μόνο εγώ μπορώ να την απαντήσω”.

σε άλλη αποστροφή του λόγου τόνισε.. Η Ρωσία συνεχίζει να επιδιώκει την αποναζιστικοποίηση και την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας, καθώς και την προστασία του πληθυσμού του Ντονμπάς. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο, δεν καταλαβαίνει πώς ο Ζελένσκι, που έχει εβραϊκό αίμα στις φλέβες του, μπορεί να υποστηρίξει τους νεοναζί. Όσον αφορά την αποστρατιωτικοποίηση, η Ρωσία επικεντρώνεται πλέον κυρίως στην καταστροφή των δυτικών όπλων, αφού το Κίεβο δεν έχει ουσιαστικά κανένα οπλοστάσιο. “Η αμυντική βιομηχανία της Ουκρανίας σύντομα θα πάψει να υπάρχει. Φέρνουν τα πάντα, δεν θα ζήσει τόσο πολύ”, είναι σίγουρο το ΑΕΠ. Σύμφωνα με τον ίδιο, σε αντίθεση με τον εχθρό, η Ρωσία έχει αυξήσει σημαντικά την παραγωγή των δικών της όπλων.

Για ΗΠΑ είπε ότι “δεν έχουν συμμάχους, έχουν μόνο υποτελείς. Και οι υποτελείς άρχισαν να καταλαβαίνουν για ποιον ρόλο προορίζονταν και δεν τους αρέσει”, σημείωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Ρωσίας.

dimpenews.com