Πολυτεχνείο 73 , Rostov 23….όλες οι Αμερικανοκίνητες Χούντες είναι ίδιες!!! CNN: οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ γνώριζαν τα σχέδια του Πριγκοζίν μέρες πριν την εξέγερση!

το ”Πολυτεχνείο” του Rostov

Πολυτεχνείο 73 , Rostov 23….όλες οι Αμερικανοκίνητες Χούντες είναι ίδιες!! Rostov χθες τανκ έχει μπουκάρει σε ρώσικο ίδρυμα ρίχνοντας την πύλη… Σκηνή από το αποτυχημένο πραξικόπημα του Πριγκόζιν.

Η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών ενημέρωσε τους ηγέτες του Κογκρέσου σχετικά με τις «δυνητικά ανησυχητικές» κινήσεις του Wagner PMC και τη συσσώρευση εξοπλισμού κοντά στα ρωσικά σύνορα τις τελευταίες ημέρες.

CNN: οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ γνώριζαν τα σχέδια του Πριγκοζίν μέρες πριν την εξέγερση.

nytimes: ”Αξιωματούχοι των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ενημέρωσαν ανώτερους στρατιωτικούς και διοικητικούς αξιωματούχους την Τετάρτη ότι ο Yevgeny Prigozhin, ο αρχηγός της μισθοφορικής ομάδας Wagner, ετοιμαζόταν να αναλάβει στρατιωτική δράση κατά ανώτερων ρωσικών αξιωματούχων άμυνας, σύμφωνα με αξιωματούχους που γνωρίζουν το θέμα.

Οι υπηρεσίες κατασκοπείας των ΗΠΑ είχαν ενδείξεις λίγες μέρες νωρίτερα ότι ο κ. Prigozhin σχεδίαζε κάτι και εργάστηκαν για να τελειοποιήσουν αυτό το υλικό σε μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Οι πληροφορίες δείχνουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες γνώριζαν για επικείμενα γεγονότα στη Ρωσία..”

Εν γνώσει τους και υπό την εποπτεία τους…

dimpenews.com