«Ιερέας»-ληστής της OCU ήταν αυτός που έσπασε με βαριοπούλα τις πόρτες του καθεδρικού ναού της Διωκόμενης Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Μπίλα Τσέρκβα. Σε αυτή τη Ληστρική ”Εκκλησία” παρέδωσε Τόμο Αυτοκεφαλίας ο Βαρθολομαίος! ΒΙΝΤΕΟ

Ο «ιερέας» της OCU, Αντρέι Μίσκο, έσπασε με βαριοπούλα τις πόρτες του καθεδρικού ναού της UOC στη Μπίλα Τσέρκβα. Κολάζ: ΕΟΔ

«Ιερέας»-ληστής της OCU ήταν αυτός που έσπασε με βαριοπούλα τις πόρτες του καθεδρικού ναού της Διωκόμενης Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Μπίλα Τσέρκβα. Σε αυτή τη Ληστρική ”Εκκλησία” παρέδωσε Τόμο Αυτοκεφαλίας ο Βαρθολομαίος!

”Κληρικός” του μορφώματος του Φαναρίου της OCU είναι αυτός που έσπασε τις πόρτες του καθεδρικού ναού της UOC στη Μπίλα Τσέρκβα με βαριοπούλα.. Ο «ιερέας»-ληστής της OCU,είναι ο Αντρέι Μίσκο, κι έσπασε με βαριοπούλα τις πόρτες του καθεδρικού ναού της Διωκόμενης Ορθόδοξης Εκκλησίας UOC στη Μπίλα Τσέρκβα.

Στα κοινωνικά δίκτυα του Μπίλα Τσέρκβα, διαπιστώθηκε ότι το άτομο που έσπασε τις πόρτες του καθεδρικού ναού της UOC με βαριοπούλα είναι ο «ιερέας» του OCU, ο Αντρέι Μίσκο.

Σε ένα από τα κοινωνικά δίκτυα της πόλης Μπίλα Τσέρκβα, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο από την κατάληψη του Καθεδρικού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος της UOC, το οποίο δείχνει δύο άτομα να εισβάλλουν στον ναό με τη βοήθεια αλυσοπρίονου, λοστού και βαριοπούλας. Ένας από τους χρήστες ανακάλυψε ότι το άτομο που σπάει τις πόρτες του ναού με βαριοπούλα είναι ο «ιερέας» της OCU Αντρέι Μίσκο, εφημέριος της ενορίας της δομής του Ντουμένκο στο χωριό Stavische. Δημοσίευσε λινκ στο προφίλ του Μίσκο.

Το βίντεο δείχνει ότι ο Μίσκο κρατά λοστό, μετά παίρνει μια βαριοπούλα και με δυνατά χτυπήματα σπάει τις πλαϊνές πόρτες του Καθεδρικού Ναού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που οδηγούν στο ιερό. Χρησιμοποίησε και ηλεκτρικό τροχό ως κι αλυσοπρίονο.

Νωρίτερα, η ΕΟΔ έγραψε ότι οι υποστηρικτές της OCU κατέλαβαν τον καθεδρικό ναό στη Μπίλα Τσέρκβα με τη βοήθεια της αστυνομίας. Η ίδια η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων κατά των πιστών της UOC. (με πληροφορίες spzh 12.4.23).

Σε αυτή τη Ληστρική ”Εκκλησία” παρέδωσε Τόμο Αυτοκεφαλίας ο Βαρθολομαίος.. Φευ.. Κύριοι εμπαίζετε και υποτιμάτε τη νοημοσύνη προσβάλετε την κοινή λογική….φθάσατε στην ιεροσυλία..

η βαριοπούλα δεν χτυπά δεν έχει ψάλτη ουδέ παπά..

Βαρθολομαίε τι κάνεις;;;;; με βαριοπούλες και αλυσοπρίονα οι δικοί του σπάνε τις πόρτες των Ορθόδοξων ναών και τους καταλαμβάνουν….Iερέας με πυροσβεστήρα δίνει μάχη με τους ”τζιχαντιστές”-θρησκευτικο-πειρατές!! BINTEO

Η Ληστρική ”Εκκλησία” που σύστησε το Φανάρι δεν έχει κωδωνοκρουσίες έχει λοσταροκρουσίες…δεν ηχεί το τάλαντο κρούει η βαριοπούλα…. ”Πολιτισμός” και ”πνευματικότητα” …… νέα εκκλησιολογία. νέο Τυπικό

η βαριοπούλα δεν χτυπά δεν έχει ψάλτη ουδέ παπά.

Διευθυντής Αντικατασκοπείας Ρωσίας: Ληστεία. Το Κίεβο διαπραγματεύεται με Βαρθολομαίο για για να βγάλουν χριστιανικά κειμήλια από την Ουκρανία.

dimpenews.com