Ισπανική εφημερίδα El Mundo:Γάλλοι και Ισπανοί μισθοφόροι πολεμούν στο πλευρό του Ισραηλινού στρατού στη Γάζα. 12.000 ευρώ μισθός.

Η Ισπανική εφημερίδα El Mundo επιβεβαιώνει ότι το Ισραήλ χρησιμοποιεί στον πόλεμο στη Γάζα Γάλλους Μισθοφόρους που πληρώνονται για τις καλές υπηρεσίες που προσφέρουν στη γενοκτονία και εθνοκάθαρση του Παλαιστινιακού λαού 12000 euros. Αυτές είναι δουλειές. Πληρώνουν καλά οι Εβραίοι από λεφτά άλλο τίποτα..ή μήπως κι αυτό είναι συνωμοσιολογία και είναι οι φτωχούληδες του Θεού.

Η ισπανική εφημερίδα El Mundo κάνει νέες αποκαλύψεις για την κρυφή στρατολόγηση της σιωνιστικής οντότητας:

«Το Ισραήλ στρατολογεί μισθοφόρους από διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο για να πολεμήσουν στη Γάζα συνάπτοντας συμβάσεις με ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες αντί να ρίχνει τους στρατιώτες του σε άμεσες συγκρούσεις. Αυτοί οι μισθοφόροι ειδικεύονται σε επιχειρήσεις χτυπήματος και ανταρτοπόλεμου στο έδαφος, ενώ Ισραηλινοί στρατιώτες κρύβονται στα τανκ τους για να κρατήσουν τις απώλειες όσο το δυνατόν πιο χαμηλές στις τάξεις τους, ώστε να μην ασκήσουν πίεση στην κυβέρνηση του Νετανιάχου εάν αυξηθεί ο αριθμός των ισραηλινών νεκρών .

Ως παράδειγμα, ανέφεραν το όνομα ενός Ισπανού μισθοφόρου ονόματι «Πέδρο Ντίαζ». Κατά ειρωνικό τρόπο, ο Πέδρο παραδέχεται ότι είναι νεοναζί, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το ισραηλινό αντιναζιστικό δόγμα.

Ο μισθοφόρος Πέδρο είπε στην εφημερίδα: «Λαμβάνω από αυτούς ένα υπέροχο μηνιαίο ποσό 16.700 ευρώ (67.000 ριάλ) και αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να βρω σε καμία άλλη δουλειά. Ο εξοπλισμός τους είναι προηγμένος και άνετος, σε αντίθεση με τον ουκρανικό εξοπλισμό από την εποχή που ήμουν εκεί».

dimpenews.com