ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ… Όλοι οι ραβίνοι λένε έρχεται ο Μεσσίας δηλ. ο Αντίχριστος. Ο μεγαλύτερος Αμερικάνος Καμπαλιστής λέει έρχεται ο Μεσσίας δηλ. ο Αντίχριστος και μετοίκισε στο Ισραήλ. Επικαλούνται και μεταφυσικές εμπειρίες και ψευδοράματα στρατιωτών τους ότι ο Μεσσίας τους δηλ. ο Αντίχριστος έρχεται…ΒΙΝΤΕΟ

Ζούμε Αποκαλυπτικές εποχές..

ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ… Όλοι οι ραβίνοι λένε έρχεται ο Μεσσίας δηλ. ο Αντίχριστος. Ο μεγαλύτερος Αμερικάνος Καμπαλιστής λέει έρχεται ο Μεσσίας δηλ. ο Αντίχριστος και μετοίκισε στο Ισραήλ. Επικαλούνται και μεταφυσικές εμπειρίες και ψευδοράματα στρατιωτών τους ότι ο Μεσσίας “Machia’h”τους δηλ. ο Αντίχριστος έρχεται…

Τον φέρνουν του ανοίγουν το δρόμο με κρατήρες με μπουλντόζες με μαχητικά με βόμβες με ερείπια με αίμα του θυσιάζουν χιλιάδες παιδιά, γυναίκες και κορίτσια είναι μια μαζική ανθρωποθυσία κυρίως παιδιών ένας τελετουργικός πόλεμος….

Mιλάει o Ισραηλινός ραβίνος Ron CHAYA : Αγαπητοί φίλοι δεχόμαστε πολλά μηνύματα ότι ο Μεσσίας φθάνει. Χθες μέσα στο διαδίκτυο ραβίνοι επικαλέστηκαν την ιστορία ενός από τους στρατιώτες της Τσαχάλ που τραυματίστηκε στη Γάζα και ο οποίος ήταν κλινικά νεκρός. Όταν επανήλθε και ξαναβρήκε τις αισθήσεις τους διηγήθηκε ότι ανέβηκε εκεί ψηλά και είδε ότι υπήρχε μεγάλη διαμάχη φιλονικία στον ουρανό. Mας φέρνουν το Μεσσία τώρα ή εντός κάποιων εβδομάδων επομένως ή τώρα Beezrat Hachem=να είναι ευλογημένο ή μέσα σε κάποιες εβδομάδες επίσης Beezrat Hachem= να είναι ευλογημένο. Αυτό είναι είμαστε εκεί..

Δεύτερον υπάρχει ένας Καμπαλιστής ίσως ο μεγαλύτερος Αμερικανός Καμπαλιστής του οποίου αγνοώ την ταυτότητα γιατί αυτοί δεν θέλουν να την πουν που έχει μια μεγάλη κοινότητα στην Αμερική που ήρθε τώρα στο Ισραήλ. Αυτός είπε:

-εγώ μένω εδώ , τελείωσε. Εγώ δεν ξαναφεύγω πια στην Αμερική.

-Και η κοινότητά σου θα εγκαταλείψεις το σπίτι σου;

O Machiah έρχεται, παραμένω εδώ.

Λοιπόν αγαπητοί φίλοι όλοι οι ραβίνοι λένε πως ο Μεσσίας έρχεται θα παραμείνουμε να μην κάνουμε τίποτα;

Aλλά έχει και η από εδώ πλευρά τις πληροφορίες της..

Όσιος Γαβριήλ ο δια Χριστόν σαλός. Αρχάγγελος του αποκάλυψε τ΄όνομα του Αντίχριστου: Ο Αντίχριστος έχει ήδη γεννηθεί.Ζούμε στην εποχή που θα δούμε τη βασιλεία του. Όταν η εικόνα της Παναγίας της Ιβήρων φύγει από το Άγιον Όρος..!

 Ο ισάγγελος όσιος Γαβριήλ: ”Είτε μας αρέσει είτε όχι, ζούμε σε μια εποχή που θα δούμε τη βασιλεία του Αντίχριστου. Ήρθε ήδη και κάνει τις ύπουλες πράξεις του κρυφά. Ο χρόνος της εμφάνισής του είναι τόσο κοντά που δεν χτυπά μόνο τις πόρτες, αλλά τις σπάει. Σείει τις πόρτες με όλη του τη δύναμη, σχεδόν τις παραβιάζει.

Η ενθρόνιση του αντίχριστου θα γίνει στο ναό του Σολομώντα, ο οποίος θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για αυτό σήμερα. Ο κόσμος θα έχει σύντομα έναν αφέντη”

Προς το τέλος του έτους 1982 ο Άγιος Βησσαρίων της Μονής Αγάθωνος ο τελευταίος άγιος που βγήκε με άφθορο σκήνωμα από την ελληνική γη είπε ότι ήδη ο Αντίχριστος γεννήθηκε και δεν θ’ αργήσει ν’ αναλάβει δράση. Του παρουσιάστηκε ένα πρωινό του Αυγούστου 1982 η Παναγία και τον ενημέρωσε…

Βιογραφία του Rav Ron CHAYA
Γεννημένος στην Ελβετία, μετακόμισε στο Ισραήλ σε ηλικία 19 ετών. Αφού ακολούθησε μαθήματα φιλοσοφίας, εντάχθηκε στις τάξεις του IDF.Συμμετείχε σε στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Λιβάνου, ως διοικητής αρμάτων μάχης. Εισέρχεται στη Yeshiva όπου μελέτησε το Ταλμούδ. Παντρεμένος με μια από τους απογόνους μιας μεγάλης οικογένειας του Μαροκινού Rabbanam, είναι πατέρας οκτώ παιδιών και σήμερα ζει στην Ιερουσαλήμ .

Σε ηλικία 27 ετών, το 1987, δημιούργησε έναν οργανισμό που προσφέρει σεμινάρια για την εισαγωγή του Ιουδαϊσμού στο γαλλόφωνο κοινό. Έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε περίπου 120 σεμινάρια σε όλο τον κόσμο.

Το 1994, ίδρυσε το Yeshiva Yeshouot Yossef στους λόφους της Ιερουσαλήμ όπου εκπαιδεύει δεκάδες μαθητές κάθε χρόνο.

Ο Alain Dieckhoff, Διευθυντής Έρευνας του CNRS: Οι μεσσιανιστές θέλουν να προκαλέσουν πολιτικά το τέλος του κόσμου για να φέρουν τον Μεσσία τους..Oι μεσσιανιστές είναι στη τωρινή ισραηλινή κυβέρνηση. Πολιτικοποίηση του μεσσιανισμού. ΒΙΝΤΕΟ

dimpenews.com