ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ (2) Ο Alain Dieckhoff, Διευθυντής Έρευνας του CNRS: Οι μεσσιανιστές θέλουν να προκαλέσουν πολιτικά το τέλος του κόσμου για να φέρουν τον Μεσσία τους (Αντίχριστος).Θέλουν να οικοδομήσουν το Γ΄ Ναό.Oι μεσσιανιστές είναι στη τωρινή ισραηλινή κυβέρνηση. Πολιτικοποίηση του μεσσιανισμού. ΒΙΝΤΕΟ

O Δρ. Alain Dieckhoff/Αλέν Ντίκοφ Koινωνιολόγος Διευθυντής Έρευνας του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Επιστημών της Γαλλίας CNRS τοποθετείται για τον Σιωνισμό και τη ρίζα του τον μεσσιανισμό:

«Οι μεσσιανιστές θέλουν να προκαλέσουν πολιτικά το τέλος του κόσμου για να φέρουν τον Μεσσία τους»

Ο Alain Dieckhoff, Διευθυντής Έρευνας του CNRS: Οι μεσσιανιστές θέλουν να προκαλέσουν πολιτικά το τέλος του κόσμου για να φέρουν τον Μεσσία τους (Αντίχριστος).Oι μεσσιανιστές είναι στη τωρινή ισραηλινή κυβέρνηση. Πολιτικοποίηση του μεσσιανισμού.

Λέει: η τωρινή κυβέρνηση ισραηλινή είναι μοναδική ως προς το γεγονός ότι συγκροτήθηκε σε σώμα από το σιωνιστικό θρησκευτικό κόμμα που είναι ολοκάθαρα κόμμα εποίκων αυτή είναι μια μεγάλη καινοτομία δεν είναι πια ο θρησκευτικός σιωνισμός της δεκαετίας του 1970 .Υπάρχει μια εξέλιξη που έγκειται σε αυτό που θα μπορούσαμε ν΄αποκαλέσουμε πολιτικοποίηση του μεσσιανισμού …Πιστεύουν ότι η πραγματικότητα ότι κάνουν δεν είναι πολιτικό αλλά θρησκευτικό. Πιστεύουν ότι πρέπει να επιταχύνουν να επισπεύσουν το τέλος του κόσμου (τη συντέλεια) για να έρθει ο Μεσσίας. Έχουν Σχέδιο επίσης να οικοδομήσουν τον Τρίτο Ναό. ”

Στην ερώτηση πότε θα το κάνουν αυτό η απάντηση του:

” εξαρτάται καθώς εκεί είναι ο Θόλος του Βράχου το τζαμί αλ Ακσά…

Το μεγάλο ρίσκο σήμερα του σιωνισμού είναι ο μεσσιανισμός.. οι μεσσιανιστές είναι στην εξουσία σήμερα. Αυτός ο τύπος ατόμων έχουν ρόλο κλειδί στη σημερινή κυβέρνηση.”

«Οι μεσσιανιστές θέλουν να προκαλέσουν πολιτικά το τέλος του κόσμου για να φέρουν τον Μεσσία τους» αυτά είναι τα λόγια όχι ενός γέροντα ενός θρησκόληπτου συνωμοσιολόγου ή ενός παρηκμασμένου παρωχημένου παρωπιδιασμένου θεολόγου όπως θα τους χαρακτήριζαν οι επικριτές τους αλλά ενός διαπρεπή Κοινωνιολόγου και Πολιτικού Επιστήμονα διευθυντή σε Εθνικό Κέντρο Έρευνας Πολιτικών Επιστημών το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστo στη Γαλλία που έχει παράδοση στον τομέα αυτό… και οι λίθοι κεκράξονται … η πραγματικότητα βοά πλέον και μόνο οι αρνητές της την αποσιωπούν.

Ο Alain Dieckhoff είναι διευθυντής έρευνας στο CNRS. Είναι απόφοιτος του Sciences Po και του Πανεπιστημίου Paris Nanterre όπου απέκτησε το διδακτορικό του στην πολιτική κοινωνιολογία.

Διδάσκει στο Sciences Po, τόσο στο University College όσο και σε μεταπτυχιακό. Υπήρξε επίσης επισκέπτης καθηγητής σε πολλά ξένα πανεπιστήμια (Graduate Institute Geneva, UQAM, Tel Aviv University, Hebrew University Jerusalem, LSE…). Είναι συνιδρυτής του Διεθνούς Θρησκευτικού Παρατηρητηρίου

Είναι μέλος του επιστημονικού συμβουλίου των περιοδικών Politics and Societies, International Questions και Journal of Modern Jewish Studies. Είναι μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Διεθνών και Περιφερειακών Σπουδών του Πρίνστον. Είναι επίσης επίτιμο μέλος της Ακαδημίας Κοινωνικών Επιστημών της Βασιλικής Εταιρείας του Καναδά.

Συνεχίζοντας το έργο του για τη σύγχρονη ισραηλινή κοινωνία και τους μετασχηματισμούς του κράτους στο Ισραήλ, έχει αναλάβει πολυάριθμες εγκάρσιες έρευνες με επίκεντρο τις μεταλλάξεις του σύγχρονου εθνικισμού, τις φιγούρες του λαϊκισμού και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ πολιτικής και θρησκείας.

Από τον Ιανουάριο του 2014, ο Alain Dieckhoff είναι διευθυντής του CERI.

Pierre Jovanovic Δημοσιογράφος στο RFI ( Γαλλική Ραδιοφωνία ):” Νετανιάχου ψεύδεσαι. Ο Μεσσίας σας δεν θα έρθει, τον σκοτώσατε εδώ και 2000 χρόνια!” ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!

dimpenews.com