Σκηνές Γερμανικής Ναζιστικής Κατοχής στη Γάζα! Ο στρατός Κατοχής σε μπλόκα αιχμαλώτισε εκατοντάδες άρρενες και τους μεταφέρει γυμνούς με καμιόνια σε ομαδικούς τάφους γι εκτέλεση;! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές βγαλμένες από φιλμ Γερμανικής Ναζιστικής Κατοχής στη Γάζα. Ο στρατός Κατοχής με συνεχή μπλόκα αιχμαλώτισε εκατοντάδες μόνο άρρενες πάνω από μια ηλικία και τους στοιβάζει γυμνούς και ξυπόλυτους σε καμιόνια .. προς εκτέλεση;! Στη συνέχεια δεκάδες γυμνοί αιχμάλωτοι εμφανίζονται μπροστά σ΄έτοιμο ομαδικό τάφο τους πριν τη μαζική τους εκτέλεση;! Oι δήμιοι με αυτόματα φέρουν κουκούλες. Σκηνές που θυμίζουν πρακτικές ISIS. Εκατοντάδες άνδρες Παλαιστίνιοι αιχμαλωτίστηκαν στη Λωρίδα της Γάζας από τον στρατό του Ισραήλ.

Oι άνδρες απήχθησαν από ένα σχολείο του ΟΗΕ στην Beit Lahia. Γυναίκες και παιδιά εκτοπίστηκαν στη νότια Γάζα, ενώ σήμερα άνδρες άνω των 16 ετών απήχθησαν.

Αρχικά σε δημόσιους δρόμους είναι σε στάση καθήλωσης με δεμένα τα χέρια πισθάγκωνα γυμνοί μόνο με εσώρουχο στη σειρά. Άλλοι στοιβάζονται επίσης σε καμιόνια της Τσαχάλ ημίγυμνοι προς άγνωστοι κατεύθυνση.

Στη συνέχεια δεκάδες με μπανταρισμένα μάτια χειροπέδες και γονατισμένοι αλλά και γυμνοί είναι τοποθετημένοι μπροστά σε μεγάλο όρυγμα ίσως σε ομαδικό τάφο που άνοιξαν οι δήμιοι πριν τη μαζική ομαδικής του εκτέλεση. Είναι κλασική σκηνή ομαδικής εκτέλεσης.

Είναι μαζικές εκκαθαρίσεις πληθυσμού, εθνοκάθαρση. Τους θάβουν ομαδικά σε ερημιές σαν πυρηνικά απόβλητα. Απολυμαίνουν την απανθρωπότητα. Είναι το ίδιο σκεπτικό με αυτό των ναζί…

Είναι ένα μέρος του ψυχολογικού πολέμου του Ισραήλ προς στον αντιστεκόμενο λαό της Γάζας να καμφθεί το ηθικό του πιστεύοντας ότι το Ισραήλ έχει τον απόλυτο έλεγχο της Λωρίδας.

Οι αιχμάλωτοι δέχονται την ταπεινωτική συμπεριφορά και κανείς δεν μπορεί και δεν θέλει να φανταστεί τι θ΄ακολουθήσει. Επίσης άγνωστο αν όλοι αυτοί είναι μαχητές της Χαμάς ή προήλθαν από μπλόκο σε στιλ ναζί που έπαιρναν για εκτέλεση μόνο τους άρρενες πάνω από μια ηλικία.

Το ισραηλινό μέσο kan: Οι δυνάμεις του IDF συνέλαβαν δεκάδες άνδρες σε μια επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας κατά την προέλαση των δυνάμεων για την κατάληψη στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. Στόχος είναι να ελεγχθεί εάν κάποιοι από αυτούς είναι τρομοκράτες της Χαμάς ή παράγοντες της τρομοκρατικής οργάνωσης” Οπότε αδιακρίτως αιχμαλώτισαν μόνο άρρενες..υπάρχουν και απλοί πολίτες ανάμεσα τους..

Έτσι, η φήμη ότι ο ισραηλινός στρατός συνέλαβε τυχαία άνδρες στη Γάζα ήταν αλήθεια. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται αυτοί οι «κρατούμενοι» αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση της Σύμβασης της Γενεύης.

Και γιατί τους πήγαν σε μια ερημιά; προς εκτέλεση;

Ένας από τους αιχμάλωτους πολίτες αναγνωρίστηκε ως ο διακεκριμένος Παλαιστίνιος δημοσιογράφος, Diaa Kahlout. Δεν τους αρκεί που σκότωσαν ήδη περί τους 80 δημοσιογράφους. Επίσης αυτός ταυτοποιήθηκε εύκολα γιατί είναι δημόσιο πρόσωπο πολίτης Που σημαίνει υπάρχουν πολίτες στο μοιραίο καραβάνι προς μαζική εκτέλεση..

Νέες ταπεινώσεις σε αιχμαλώτους Παλαιστίνιους. Οι Ισραηλινοί τους κατέβασαν τα βρακιά…Mαζεύουν άρρενες από 13-72 ετών. Εκτέλεσαν 7 που αρνήθηκαν να ξεγυμνωθούν.

Ένας από τους Παλαιστίνιους κρατούμενους που αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα το πρωί μετά τη σύλληψή τους χθες από τον ισραηλινό στρατό κατοχής στο Beit Lahiya λέει στο QNN:

⭕ Οι στρατιώτες κατοχής μας έγδυσαν όταν μας συνέλαβαν στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, μας έβαλαν σε φορτηγά και μας πήγαν στην παραλία αφού κλείσαμε τα μάτια μας.

⭕ Μας έβαλαν στο κρύο, χωρίς ρούχα, και μείναμε μέχρι τις 12 το πρωί δεμένοι χωρίς να κουνηθούμε. Έπειτα διέταξαν κάποιους από εμάς να επιστρέψουμε στο σπίτι και άλλους κράτησαν υπό κράτηση.

⭕ Επιστρέψαμε με τα πόδια, γυμνοί, και με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι τα περισσότερα σπίτια από τα οποία φύγαμε είχαν καεί και κλαπεί.

O Αντιδήμαρχος Ιερουσαλήμ Aryeh King ζητά να θάβονται ΖΩΝΤΑΝΟΙ οι κρατούμενοι Παλαιστίνιοι πολίτες με στρατιωτικές μπουλντόζες D-9, αποκαλώντας τους Παλαιστίνιους «Ναζί», «Υπανθρώπους» και «Μυρμήγκια».Kαι προσθέτει:

Οι κάτοικοι της Γάζας δεν είναι άνθρωποι, ούτε καν ανθρώπινα ζώα. Αντίθετα, είναι κατώτερα από ανθρώπινα και ζωικά είδη και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοια. »

Τελευταίος απολογισμός..

17.177 νεκροί
7.700 αγνοούνται
46.000 τραυματίες
253.000 κατοικίες υπέστησαν ζημιές
52.000 κατοικίες καταστράφηκαν ολοσχερώς

δηλ. 25.000 νεκροί

dimpenews.com