ΓΥΜΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.. Πολλοί Παλαιστίνιοι αιχμαλωτίστηκαν και γδύθηκαν στη Γάζα από τον Ισραηλινό Στρατό και σήμερα….! Ισραήλ: είναι τρομοκράτες. ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ: είναι πολίτες δεν είναι Χαμάς στημένη προπαγάνδα! ΒΙΝΤΕΟ

Πολλοί Παλαιστίνιοι αιχμαλωτίστηκαν και γδύθηκαν στη Γάζα από τον Ισραηλινό Στρατό και σήμερα…. Στα βίντεο και στις φωτο φαίνονται δεκάδες γυμνοί άνδρες αιχμάλωτοι να πετάνε όπλα. Πρόκειται για τρομοκράτες λέει το Ισραήλ..

ΓΥΜΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.……

”Νέες εικόνες παράδοσης τρομοκρατών της Χαμάς στη Jabaliya, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας

Νέα πλάνα που δείχνει πολλούς ύποπτους τρομοκράτες να παραδίδονται στις δυνάμεις του Ισραηλινού Στρατού κυκλοφόρησαν από την Τζαμπαλίγια, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. Οι νέες φωτογραφίες, που δείχνουν τους υπόπτους με χειροπέδες, γυμνούς και δεμένα τα μάτια, έρχονται μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο με δεκάδες τρομοκράτες να παραδίδονται στον IDF, ένας από τους οποίους εθεάθη να κατεβάζει αργά το όπλο του σύμφωνα με τις οδηγίες των στρατιωτών ” αναφέρει η ισραηλινή τηλεόραση i24news. Που σημαίνει ότι έχουμε μπλόκα με αθρόες συλλήψεις μόνο αρρένων που είναι υπό διερεύνηση αν είναι ένοπλοι ή όχι και ποιοι και πόσοι από αυτούς είναι ”πολλοί ύποπτοι τρομοκράτες” Επίσης είναι καθαρά προπαγανδιστικό υλικό αφού διαρρέουν αρχικά φωτο με κάποιον που πετάει το όπλο του να το εμφανίσουν σαν μαζική παράδοση τρομοκρατών και μετά διευκρινίζουν ότι μόνο ένας έριξε το όπλο του. Στημένο υλικό σκηνοθεσία…

Ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού Αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι επιβεβαιώνει ότι πολλά μέλη της Χαμάς παραδόθηκαν στα στρατεύματα στη Λωρίδα της Γάζας σήμερα, λέγοντας ότι αποκάλυψαν πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της τρομοκρατικής ομάδας εν μέσω της χερσαίας επίθεσης.

«Στη Shejaiya και την Jabaliya, τρομοκράτες που παραδόθηκαν παρέδωσαν όπλα και εξοπλισμό», λέει, επιβεβαιώνοντας βίντεο που διέρρευσαν νωρίτερα σήμερα.

«Από τις ανακρίσεις των τρομοκρατών που παραδόθηκαν, προέκυψαν οι ακόλουθες πληροφορίες: Η κατάσταση των επιχειρηματιών στο έδαφος είναι δύσκολη και η ηγεσία της Χαμάς, με επικεφαλής τον [Yahya] Sinwar, αρνείται την πραγματικότητα, παρόλο που είναι ενημερωμένη για τις λεπτομέρειες. », λέει.

«Οι πράκτορες παραπονιούνται ότι η ηγεσία της Χαμάς είναι αποσυνδεδεμένη από τη σκληρή κατάσταση στην οποία βρίσκονται στο έδαφος», λέει.

Ο Χαγκάρι λέει ότι υπάρχει «ένα ευρέως διαδεδομένο αίσθημα ότι η ηγεσία της Χαμάς υπόγεια δεν ενδιαφέρεται για το κοινό στη Γάζα που βρίσκεται πάνω από το έδαφος», προσθέτοντας ότι αυτό ανησυχεί επίσης τα στελέχη της Χαμάς.

«Οι πληροφορίες που προκύπτουν από τις ανακρίσεις δημιουργούν περισσότερους στόχους και μας βοηθούν στην επιχειρησιακή δραστηριότητα», προσθέτει.

Στρατόπεδα συγκέντρωσης η τύχη των εκατοντάδων αυτών αιχμαλώτων άδηλη στη συνέχεια.

Ο πόλεμος υψηλής έντασης θα συνεχιστεί για δύο ακόμη μήνες (ισραηλινές πηγές)

Ο πόλεμος στη Γάζα με την τρέχουσα έντασή του μπορεί να συνεχιστεί για άλλους δύο μήνες, σύμφωνα με ισραηλινές πηγές που επικαλούνται την Κυριακή ο ραδιοφωνικός σταθμός Kan Reshet Bet.

Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ

ΟΧΙ, αυτές οι εικόνες δεν απεικονίζουν τη συνθηκολόγηση στρατιωτών της Χαμάς, αλλά μάλλον μια ομάδα Παλαιστινίων πολιτών που απήχθησαν και γυμνώθηκαν ενώ κατέφευγαν με τις οικογένειές τους στο σχολείο Khalifat στη Beit Lahia, στα βόρεια από τη Λωρίδα της Γάζας.

📹 Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες που συλλέξαμε, ο κατοχικός στρατός ενορχήστρωσε μια κινηματογραφημένη σκηνή για την προπαγάνδα του στα ΜΜΕ. Ανάγκασε τον Munir Qeshta Al-Masry, ιδιοκτήτη μιας μικρής επιχείρησης εργαστηρίου αλουμινίου στην Beit Lahia, να απομακρυνθεί από την ομάδα και να κραδάσει ένα όπλο στον αέρα για να φανεί ότι ήταν μαχητής της Χαμάς. Ωστόσο, ο κ. Al-Masry, τον οποίο καταφέραμε να αναγνωρίσουμε στο βίντεο, δεν ανήκει στους στρατιώτες της Χαμάς ή σε κάποια άλλη παλαιστινιακή ένοπλη φατρία.

🎬 Για άγνωστους λόγους, αυτή η πρώτη ακολουθία δεν επικυρώθηκε από τον στρατό κατοχής. Ως εκ τούτου, έπρεπε να ξεκινήσει ξανά, όπως μπορούμε να δούμε από τη δεύτερη ακολουθία βίντεο:

1️⃣ Στην πρώτη σειρά, ο Παλαιστίνιος πολίτης Munir Qeshta Al-Masry κρατά το όπλο στο δεξί του χέρι και το γεμιστήρα στο αριστερό του χέρι.

2️⃣ Στη δεύτερη σειρά, βλέπουμε ξανά τον ίδιο Παλαιστίνιο πολίτη, τον Munir Qeshta Al-Masry, αυτή τη φορά να κρατά το όπλο στο αριστερό του χέρι και το γεμιστήρα στο δεξί του χέρι.

🚫 Για άλλη μια φορά, η ισραηλινή κατοχική προπαγάνδα ειδικά όταν αναλογιστούμε τον αριθμό των όπλων στο έδαφος. Βρίσκουμε μόνο ένα, εκτός από αυτό που ο πολίτης βάζει κάτω κατά τη διάρκεια της σειράς βολής, άρα συνολικά μόνο δύο όπλα. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον αριθμό των παρόντων Παλαιστινίων που ο στρατός κατοχής ισχυρίζεται ότι συνέλαβε ως μαχητές της Χαμάς...

Όλες αυτές οι σκηνές έχουν μόνο έναν στόχο: να κάνουν την κοινή γνώμη και τον κόσμο να πιστέψει ότι ο στρατός κατοχής επιτυγχάνει αυτούς τους στρατιωτικούς στόχους και δίνει μια εικόνα νίκης που δεν είναι.

🕳️ Η πραγματικότητα είναι ότι η κατοχή έχει πέσει σε πραγματικό τέλμα στη Λωρίδα της Γάζας, ανίκανη να επιτύχει οποιαδήποτε στρατιωτική επιτυχία στο έδαφος απέναντι στην Παλαιστινιακή Αντίσταση.

dimpenews.com