Bild: διαρροή εγγράφου Υπ. Άμυνας Γερμανίας για πόλεμο με Ρωσία από Φλεβάρη.. Δημοσιεύει το εμπόλεμο σχέδιο που προβλέπει ανάπτυξη 30.000 Γερμανών στρατιωτών στο Ανατολικό Μέτωπο!!To NATO προετοιμάζεται για πόλεμο με Ρωσία! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Bild: διαρροή εγγράφου Υπ. Άμυνας Γερμανίας για πόλεμο με Ρωσία από Φλεβάρη.. Δημοσιεύει το εμπόλεμο σχέδιο που προβλέπει ανάπτυξη 30.000 Γερμανών στρατιωτών στο Ανατολικό Μέτωπο!! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ To NATO προετοιμάζεται για πόλεμο με Ρωσία

Η γερμανική εφημερίδα Bild χθες κυκλοφόρησε μια βόμβα στο πρωτοσέλιδο της: ένα εσωτερικό έγγραφο του γερμανικού στρατού, της Bundeswehr, το οποίο αναφέρει την προετοιμασία του γερμανικού στρατού «μέσα σε λίγες εβδομάδες, σίγουρα τον Φεβρουάριο» για μια «ένοπλη σύγκρουση με τη Ρωσία. “. «Δεκάδες χιλιάδες Γερμανοί στρατιώτες έτοιμοι να αναπτυχθούν»!

Πολύ ακριβές το πολεμικό σχέδιο ΝΑΤΟ-Γερμανίας που αποκάλυψε χθες το βράδυ η γερμανική εφημερίδα Bild!
«Σύμφωνα με το σενάριο του γερμανικού υπουργείου Άμυνας, την ημέρα Χ
ο γενικός διοικητής του ΝΑΤΟ θα δώσει εντολή να μετακινηθούν 300.000 στρατιώτες στο ανατολικό μέτωπο, συμπεριλαμβανομένων 30.000 στρατιωτών από την Bundeswehr, τον γερμανικό στρατό!
Οι εχθροπραξίες ξεκινούν τον Φεβρουάριο του 2024, κορυφώνονται το 2025.

Προφανώς αυτό δεν είναι άσχετο με την εκρηκτική κοινωνική αναταραχή στη Γερμανία, και σε έναν αυξανόμενο αριθμό χωρών! Ο πόλεμος ως εκτροπή για να αποφευχθεί η εξέγερση του λαού κατά της ολιγαρχίας! Ο πόλεμος ως τρόπος επιβολής του φόβου, κατάσταση πολιορκίας.

dimpenews.com