O καθηγητής Λοιμωξιολογίας Didier Raoult ζητάει την απαγόρευση των εμβολίων Pfizer και Moderna για τις επιβλαβείς τους συνέπειες καρκίνους, εγκεφαλοπάθειες κ.α ! ! Ήταν άχρηστα: καραντίνα, μάσκα, εμβόλιο….

Απίστευτο tweet μόλις τώρα από τo Γάλλο καθηγητή Λοιμωξιολογίας Didier Raoult ο οποίος:

  1. Απαιτεί την απαγόρευση στη Γαλλία των «εμβολίων» Pfizer και Moderna!
  2. Αναφέρει μια πιθανή σχέση με ασθένειες τύπου Creutztfeld-Jacob.

O καθηγητής Λοιμωξιολογίας Didier Raoult ζητάει την απαγόρευση των εμβολίων Pfizer και Moderna για τις επιβλαβείς τους συνέπειες καρκίνους, εγκεφαλοπάθειες κ.α ! Ενώ τονίζει ήταν άχρηστα: καραντίνα, μάσκα, εμβόλιο….

Raoult: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι ο Γενικός .. της Φλόριντα, αντίστοιχος με τον Υπουργό Υγείας μας, ζητά από τον FDA να απαγορεύσει τα εμβόλια Pfizer και Moderna για τον Covid.
Αυτά τα εμβόλια, αντίθετα με τις ενδείξεις τους και όλους τους φαρμακευτικούς κανόνες, περιέχουν σημαντικές ποσότητες (100.000 αντίγραφα ανά ml) DNA.

Στο επόμενο βήμα, θα αναφέρω λεπτομερώς πώς το εγχυόμενο RNA παρήγαγε άγνωστες πρωτεΐνες που ίσως εξηγούν την απροσδόκητη εμφάνιση εγκεφαλοπάθειας τύπου Creutzfeld-Jacob που συνδέεται με τα πριόν που κατασκευάστηκαν σε αυτήν την περίσταση, η οποία είχε προβλεφθεί από τον καθηγητή Montagnier. !”

Ολόκληρη η δήλωση του Ντιντιέ Ραούλ στο twitter:

Καλησπέρα ευγενείς!
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι ο Γενικός … της Φλόριντα, αντίστοιχος με τον Υπουργό Υγείας μας, ζητά από την FDA να απαγορεύσει τα εμβόλια Pfizer και Moderna κατά του Covid.

https://floridahealth.gov/_documents/newsroom/press-releases/2024/01/20240103-halt-use-covid19-mrna-vaccines.pr.pdf…

Αυτά τα εμβόλια, αντίθετα με τις ενδείξεις τους και όλους τους φαρμακευτικούς κανόνες, περιέχουν σημαντικές ποσότητες (100.000 αντίγραφα ανά ml) DNA, ενώ θα πρέπει να περιέχουν μόνο ίχνη. Αυτά τα αντίγραφα του DNA που σχετίζονται με το πλασμίδιο που κατέστησε δυνατή τη δημιουργία του RNA έχουν αποδειχθεί, σε άλλες περιπτώσεις, στο παρελθόν, ως παράγοντες καρκίνου, ιδίως λεμφωμάτων και λευχαιμιών:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/14724672/

Σε αυτό το εμβόλιο, το DNA είναι επικαλυμμένο με λιπίδια που του επιτρέπουν να εισέλθει στο κύτταρο και να ενσωματωθεί στον πυρήνα με άγνωστες συνέπειες. Το εμβόλιο πωλήθηκε για να έχει μόνο ίχνη DNA και, στην πραγματικότητα, στα τρέχοντα πειράματά μας, επιβεβαιώνουμε ότι περιέχει 100.000 αντίγραφα ανά ml συν ολόκληρο το πλασμίδιο που του επιτρέπει να εισέλθει στον πυρήνα.
Η βιασύνη με την οποία παρασκευάστηκε αυτό το εμβόλιο (δισεκατομμύρια δόσεις σε λίγους μήνες) εξηγεί την απουσία ελέγχων και τον ανυπολόγιστο κίνδυνο αυτού του μαζικού εμβολιασμού για μια επιδημία που θα είχε καλύτερη διαχείριση από την καθημερινή ιατρική πρακτική παρά από δισεκατομμυριούχους φιλάνθρωπους.
Πρόσφατες εργασίες σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης έχουν δείξει ότι κανένα κυβερνητικό μέτρο (καραντίνα, μάσκα, εμβόλιο) δεν είχε καμία επίδραση στην επιδημία και ότι μόνο η εποχή έπαιξε ρόλο:
Quinn, G.A.; Connolly, Μ.; Fenton, Ν.Ε.; Hatfill, S.J.; Hynds, Ρ.; ÓhAiseadha, C.; Sikora, Κ.; Σύντομα, W.; Connolly, R. Επιρροή της εποχικότητας και των παρεμβάσεων στη δημόσια υγεία στην πανδημία COVID-19 στη Βόρεια Ευρώπη. J. Clin. Med. 2024, 13, 334.
Στο επόμενο βήμα, θα περιγράψω λεπτομερώς πώς τα εγχυόμενα RNA παρήγαγαν άγνωστες πρωτεΐνες που ίσως εξηγούν την απροσδόκητη εμφάνιση εγκεφαλοπάθειας τύπου Creutzfeld-Jacob που συνδέεται με τα πριόν που κατασκευάστηκαν σε αυτήν την περίπτωση, η οποία είχε προβλεφθεί από τον καθηγητή Montagnier.
Μην ανησυχείτε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε αντί να κουβεντιάζουμε, δεν φεύγω από το πεδίο της μάχης!”

dimpenews.com