Όλα δείχνουν ότι ο Παγκόσμιος-πυρηνικός πόλεμος είναι αναπόφευκτος! Ο ΓΕΣ Σουηδίας καλεί τον πληθυσμό να προετοιμαστεί για πόλεμο με Ρωσία. H Iταλία προετοιμάζεται επίσης για πόλεμο. Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν πυρηνικά όπλα στην Βρετανία και πουλούν F16 και F35 σε Τουρκία, Ελλάδα, Ισραήλ!

Όλα δείχνουν ότι ο Παγκόσμιος-πυρηνικός πόλεμος είναι αναπόφευκτος! Ο ΓΕΣ Σουηδίας καλεί τον πληθυσμό να προετοιμαστεί για πόλεμο με Ρωσία. Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν πυρηνικά όπλα στην Βρετανία και πουλούν F16 και F35 σε Τουρκία, Ελλάδα, Ισραήλ! H Iταλία προετοιμάζεται επίσης για πόλεμο. Αν επέλθει ο πόλεμος η Ιταλία θέλει ν’ αναπτύξει εφέδρους αναφέρει επίσημο ανακοινωθέν.

Σύμφωνα μ’ έγγραφα του Πενταγώνου οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόκειται να αναπτύξουν πυρηνικά όπλα στη Βρετανία για πρώτη φορά εδώ και 15 χρόνια για να αντιμετωπίσουν τη ρωσική απειλή.

Ο αρχηγός ΓΕΣ της Σουηδίας κάλεσε τον πληθυσμό της χώρας ”να προετοιμαστεί για πόλεμο” γιατί η ”κατάσταση είναι σοβαρή”. Αρκετοί κάτοικοι πήραν σοβαρά την προειδοποίηση του και άρχισαν να αδειάζουν τα ράφια στα σούπερ μάρκετ για να κάνουν προμήθειες και στοκ. Όταν μιλάει για πόλεμο εννοείται ότι αναφέρεται με τη Ρωσία και βέβαια ένας τέτοιος πόλεμος θα είναι και παγκόσμιος και πυρηνικός.

Η δήλωση του επέρχεται την επαύριο της άρσης βέτο Τουρκίας για ένταξη Σουηδίας στο ΝΑΤΟ καθώς το πρωτόκολλο για την προσχώρηση της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ υπέγραψε την Πέμπτη ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την επικύρωση από την τουρκική Εθνοσυνέλευση την Τρίτη. Σύμφωνα με το Anadolu, ο νόμος για την έγκριση της κύρωσης του πρωτοκόλλου προσχώρησης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η ένταξη της Σουηδία ακολούθησε την ενσωμάτωση της Φιλανδίας στην Ατλαντική Συμμαχία. Μετά το τουρκικό «ναι», η κυβέρνηση Μπάιντεν έστειλε επιστολή στο Κογκρέσο, ζητώντας την έγκριση της πώλησης αεροσκαφών F-16 καθώς και κιτ εκσυγχρονισμού στην Τουρκία, συνολικού ύψους 20 δισ. δολαρίων. Με το αζημείωτο…

Την ίδια στιγμή στο κάδρο της σύγκρουσης μπαίνει και η Ελλάδα αφού στη συνέχεια η διοίκηση Μπάιντεν αποδέχθηκε και την πώληση F-35 στην Ελλάδα αντί 8,6 δις δολαρίων.. Και μπαίνει στο κάδρο της παγκόσμιας σύγκρουσης καθώς αναλυτές εκτιμούν πως τα F35 είναι κατάλληλα μάλλον για εκστρατεία κατά της Ρωσίας ή για τον Περσικό και έναν παγκόσμιο πόλεμο, παρά για τον αντίπαλό μας στο Αιγαίο ”αφού είναι ακατάλληλα για αναχαιτίσεις τουρκικών F16 στο Αιγαίο.”

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ενέκρινε την πώληση 20 μαχητικών αεροσκαφών F-35 στην Ελλάδα έναντι 8,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η αμερικανική κυβέρνηση άναψε το πράσινο φως στην πώληση 20 προηγμένων μαχητικών αεροσκαφών F-35 στην Ελλάδα, παράλληλα με την πώληση 40 F-16 και περίπου 80 κιτ εκσυγχρονισμού στην Τουρκία έναντι 23 δισεκ. δολαρίων.”

Η επιστολή του Σταίητ Ντηπάρτμεν για τα F35 αναμένεται να παραληφθεί τη Δευτέρα από το ελληνικό Υπ. Άμυνας και θα επισημοποιηθεί μετά την πάροδο 2 εβδομάδων.”

Την ίδια στιγμή το Ισραήλ υπέγραψε μια σημαντική συμφωνία όπλων με τις Ηνωμένες Πολιτείες, βάσει της οποίας θα λάβει:

F-35 (25 αεροσκάφη)

F-15 IA (25 αεροσκάφη)

ελικόπτερα Απάτσι (τουλάχιστον 12 επιθετικά ελικόπτερα)

πολλά πυρομαχικά, οβίδες κ.α Φυσικά και δεν είναι για την αντιμετώπιση της Χαμάς αλλά για κάτι πολύ μεγαλύτερο κι εδώ.

Οι ΗΠΑ εξοπλίζουν τους συμμάχους τους άλλους με πυρηνικά και άλλους με συμβατικό οπλισμό για τον επικείμενο μεγάλο πόλεμο..

Tα 2 ανοιχτά μέτωπα το ένα στην Ουκρανία στο Βορρά και το άλλο σε Γάζα-Υεμένη στο Νότο φαίνεται ότι θα χρησιμεύσουν ως 2 πόλοι της σύγκρουσης ως 2 κύκλοι που διαρκώς θα διευρύνονται ενώ η οικονομική και κοινωνική κρίση της Ευρώπης όσο και η εμφύλια έριδα στις ΗΠΑ θα μετατοπιστεί στα πολεμικά μέτωπα..

dimpenews.com