Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΓΑΔΑΡΗΝΩΝ…… έγραψαν υβριστικά συνθήματα κατά της Παναγίας στην Μητρόπολη της Λάρισας…. φτιαγμένοι από το ανομοθέτημα! Από τη δημοκρατία στη ΔΑΙΜΟΝΟΚΡΑΤΙΑ!! ΒΙΝΤΕΟ

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΓΑΔΑΡΗΝΩΝ… Τα πρώτα αποτελέσματα του ανομοθετήματος.. Αποτυχημένοι ριμαδόροι, θρησκευτικά αναλφάβητοι Γενίτσαροι προσκυνημένα παίγνια ξένων συμφερόντων έγραψαν υβριστικά συνθήματα κατά της Παναγίας στην Μητρόπολη της Λάρισας..

Με ρίμα της κακιάς πραγματικά ώρας στιχοπλόκοι της πλάκας ”κρίνω-κρίνο” παλιομοδίτικη αναχρονιστική ομοιοκαταληξία ζευγαρωτή μια και υποστηρίζουν τα ομοφυλόφιλα ζεύγη έκαναν επίδειξη της απαιδευσίας της αμορφωσιάς..

Γιατί πρώτον η Παναγία πουθενά στην Καινή Διαθήκη δεν έχει σχέση με κανένα κρίνο παρά μόνο σε παρακείμενη παραφιλολογία και εικόνες δυτικής έμπνευσης ενός ξενέρωτου ρομαντισμού και δεύτερον αυτοί οι ριμαδόροι του τίποτα αν είχαν τη στοιχειώδη παιδεία θα είχαν ακουστά ότι το πιο ερωτικό ποίημα είναι στη Βίβλο και λέγεται Άσμα Ασμάτων.. ανέραστοι εγκέφαλοι είναι οι ίδιοι γιατί ο έρωτος είναι ποίηση και όχι ύβρεις και καφρίλα τόνων..

Οι ξένες πολιτικές σε νομοθεσία, παιδεία, πολιτισμό φτιάχνουν Γενίτσαρους, χουλιγκάνους, υβρίδια αποικιοκρατίας, προσκυνημένες συνειδήσεις, ιερόσυλα σατανιστικά μυαλά ……κι αυτό είναι μόνο η αρχή……. η αμερικανο-υποκουλτούρα-σκουπιδαριό έχει αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα..

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ

γιατί η βεβήλωση του ιερού είναι σατανισμός…

μόνο ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΓΑΔΑΡΗΝΩΝ

από τη δημοκρατία στη ΔΑΙΜΟΝΟΚΡΑΤΙΑ ( και στις ΗΠΑ έτσι είναι)

είναι κανονικός δαιμονισμός.. μανιακή διάθεση έκφραση κατά του ιερού προς βεβήλωση

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΓΑΔΑΡΗΝΩΝ………. 

dimpenews.com