Ο στρατός του Ισραήλ κατέλαβε το συνοριοπέρασμα Γάζας-Αιγύπτου στη Ράφα!Απώτερος στόχος των μεσσιανιστών το Σινά!Σηκώσαν τις σημαίες τους στα σύνορα με Αίγυπτο.. ΚΑΤΟΧΗ

Ο στρατός του Ισραήλ κατέλαβε το συνοριοπέρασμα Γάζας-Αιγύπτου στη Ράφα και ύψωσε ισραηλινές σημαίες.. ΚΑΤΟΧΗ! Απώτερος στόχος των μεσσιανιστών το Σινά! Η Γάζα δεν είναι παρά η αφορμή. Τώρα αρκεί μια θρυαλλίδα για να τιναχθεί όλη η Μέση Ανατολή στον αέρα.. Το Ισραήλ σπάει την ειρηνευτική συμφωνία με την Αίγυπτο, διεισδύει στο Διάδρομο της Φιλαδέλφειας καταλαμβάνοντας την παλαιστινιακή πλευρά του περάσματος της Ράφα τις επόμενες ώρες.

Ο Ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως κατέλαβε με χερσαίες δυνάμεις το συνοριοπέρασμα Γάζας Αιγύπτου στη Ράφα.. Τα τανκ κατοχής εισέβαλαν νωρίς το πρωί στο συνοριοπέρασμα της Ράφα στα σύνορα με Αίγυπτο καταστρέφουν δημόσιες υποδομές και εκτοξεύουν οβίδες προς κατοικίες..

ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΙ ”ΒΙΒΛΙΚΟΙ” ΗΡΩΕΣ

Τώρα ο Ισραηλινός στρατός είναι αντιμέτωπος με τον Αιγυπτιακό τον αιώνιο αντίπαλο.. Είναι σίγουρο πως οι μεσσιανιστές του Νετανιάχου έχουν απώτερο στόχο να πάρουν το Σινά και όλες τις κλασικές βιβλικές τοποθεσίες όπου αυτές κι αν υπάρχουν ..Η Αίγυπτος φέρεται να αύξησε το επίπεδο απειλής στρατιωτικής ετοιμότητας στο βόρειο Σινά, που συνορεύει με τη Γάζα.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει ότι η 401η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία του κατέλαβε την πλευρά της Γάζας της Ράφα σήμερα το πρωί.

Το πέρασμα με την Αίγυπτο έχει πλέον αποσυνδεθεί από τον δρόμο Salah a-Din στην ανατολική Ράφα, που κατελήφθη χωριστά από την Ταξιαρχία Givati στην ολονύκτια επίθεση.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, περίπου 20 ένοπλοι σκοτώθηκαν και τα στρατεύματα εντόπισαν τρία «σημαντικά» φρεάτια σήραγγας, σύμφωνα με το IDF. Περισσότεροι τζιχαντιστές υπάρχουν στη Δύση παρά στη Ράφα για 20 άτομα κατέλαβαν το τελευταίο επίνειο της Γάζας και υποδούλωσαν 1,5 εκατομμύρια πληθυσμό..

Επίσης, εν μέσω της επίθεσης, ένα αυτοκίνητο γεμάτο εκρηκτικά που οδηγούσε προς ένα άρμα μάχης των IDF χτυπήθηκε και καταστράφηκε, λέει ο στρατός.

Μέχρι στιγμής στην επιχείρηση δεν υπάρχουν απώλειες στο στρατό τους λένε οι Ισραηλινοί.. Αφού εκεί υπάρχει όλος ο άμαχος πληθυσμός είναι το στρατόπεδο συγκέντρωσης των Παλαιστινίων είναι σαν να θριαμβολογούν οι ναζί ότι κατέλαβαν το Νετανιάχου και έπιασαν τους Εβραίους..

Εν τω μεταξύ, περισσότερες από 50 τοποθεσίες στη Ράφα χτυπήθηκαν από την Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία κατά τη διάρκεια της νύχτας, σύμφωνα με τον στρατό.

Το IDF άρχισε να προελαύνει από το Kerem Shalom σε δύο άξονες.

Στον πρώτο άξονα στρατεύματα ανέλαβαν τον έλεγχο της συνοριακής διέλευσης της Ράφα, παγιώνοντας έτσι την περικύκλωση της Λωρίδας διακόπτοντας την τελευταία σύνδεση με την Αίγυπτο. Στον δεύτερο άξονα, οι ισραηλινές δυνάμεις προχώρησαν κατά μήκος του διεθνούς αεροδρομίου Yasser Arafat φτάνοντας στα πρώτα κτίρια της τοποθεσίας Shuka.

dimpenews.com