Με δολοφονία Ραϊσί, θ΄αρχίσει ο Γ Παγκόσμιος όπως ο Β΄με δολοφονία Αρχιδούκα Φερδινάνδου; ΜΑΤΩΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ; Οι συμπτώσεις! Η ”απάντηση ‘.Ο μόνος ηγέτης που γλίτωσε από Αλίεφ ήταν ο Λουκατσένκο! Τι λένε οι εμπειρογνώμονες!!

Ραϊσί, ο Αρχιδούκας Φερδινάνδος των ημερών μας…. ΜΑΤΩΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ; Οι συμπτώσεις! Η ”απάντηση ” που εκκρεμούσε. Ο μόνος ηγέτης που γλίτωσε από Αλίεφ ήταν ο Λουκατσένκο! Αυτός άλλωστε είναι παντός καιρού… Τι λένε οι εμπειρογνώμονες!!Όπως ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος άρχισε ουσιαστικά μετά τη δολοφονία του Αρχιδούκα της Αυστρίας Φερδινάνδου στο Σεράγεβο! Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θ’αρχίσει με δολοφονία Ραϊσί; Τι λένε οι εμπειρογνώμονες Οι ειδικοί της αεροπορίας λένε ότι εάν οι τρομοκράτες είχαν στρίψει εκ των προτέρων τον αισθητήρα υψομέτρου ή άλλα όργανα, τότε σε συνθήκες πτήσης σε ομίχλη χρησιμοποιώντας όργανα, ήταν εγγυημένο ένα ατύχημα, αλλά αυτό είναι δύσκολο να … Continue reading Με δολοφονία Ραϊσί, θ΄αρχίσει ο Γ Παγκόσμιος όπως ο Β΄με δολοφονία Αρχιδούκα Φερδινάνδου; ΜΑΤΩΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ; Οι συμπτώσεις! Η ”απάντηση ‘.Ο μόνος ηγέτης που γλίτωσε από Αλίεφ ήταν ο Λουκατσένκο! Τι λένε οι εμπειρογνώμονες!!

Μετά τη δολοφονία Ραΐσι…εντάλματα σύλληψης κατά Νετανιάχου και Υπ. Άμυνας Ισραήλ θα εκδώσει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ..

Μετά τη δολοφονία Ραΐσι…εντάλματα σύλληψης κατά Νετανιάχου και Υπ. Άμυνας θα εκδώσει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου στη Γάζα. Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΙ Ο ΛΑΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ . Η απόφαση αυτή επέρχεται αμέσως μετά τη δολοφονία του Ραΐσι και του ΥΠΕΞ του Ιράν.. ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ..ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΟΥ. Συντριβή ελικοπτέρου σκοτώθηκαν 4 επιφανείς. ΤΟΥ ΤΗ ΦΥΛΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ DRONES! Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Yoav Gallant ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Είναι μια απόφαση που τη χρονική στιγμή κινείται στη γραμμή του κατευνασμού … Continue reading Μετά τη δολοφονία Ραΐσι…εντάλματα σύλληψης κατά Νετανιάχου και Υπ. Άμυνας Ισραήλ θα εκδώσει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ..

Το γράψαμε ήδη τη νύχτα: ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ. Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ! ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Σκότωσαν Πρόεδρο και ΥΠΕΞ Ιράν!!Από τον ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΤΟ ΜΑΝΤΑΤΟ!

Το γράψαμε ήδη μέσα στη νύχτα (18 προς 19 Μαίου): ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ. Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ! ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Σκότωσαν Πρόεδρο και ΥΠΕΞ Ιράν!! Aρχίζει ο ΤΡΊΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. To προανήγγειλε από τη νύχτα ο Ταξιάρχης ο Αρχιστράτηγος, ο Αρχηγός των Μυστικών Πληροφοριών της Τριαδικής Θεότητας!   Σήμερα 19 Μαίου είναι η μεγάλη πανήγυρις του Ταξιάρχη του Μανταμάδου του Μέγα Αρχιστράτηγου! Από τον ΜΑΝΤΑΜΆΔΟ ΤΟ ΜΑΝΤΑΤΟ! Ο Αρχάγγελος ποιός άλλος έχει τις παγκόσμιες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ για τα κοσμοϊστορικά γεγονότα! .. και οι Αρχάγγελοι είναι των αιθέρων και η είδηση αφορά ελικόπτερο!!!!!! Από τον ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΤΟ ΜΑΝΤΑΤΟ! dimpenews.com Continue reading Το γράψαμε ήδη τη νύχτα: ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ. Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ! ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Σκότωσαν Πρόεδρο και ΥΠΕΞ Ιράν!!Από τον ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΤΟ ΜΑΝΤΑΤΟ!

EKTAKTO!!!! ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΟΥ. Συντριβή ελικοπτέρου σκοτώθηκαν 4 επιφανείς. ΤΟΥ ΤΗ ΦΥΛΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ DRONES!

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΟΥ. Συντριβή ελικοπτέρου σκοτώθηκαν 4 επιφανείς. ΤΟΥ ΤΗ ΦΥΛΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ DRONES! που ήταν η απάντηση στην δολοφονική ισραηλινή επίθεση επί του προξενείου του Ιράν στη Δαμασκό.. Πάντως έχουμε περάσει σε νέα φάση κλιμάκωσης. Οι Αμερικανοσιωνιστές πλέον στοχεύουν και δολοφονούν απροκάλυπτα κάθε αντιφρονούντα Πρόεδρο χώρας ή Πρωθυπουργό. Επικίνδυνη κλιμάκωση όλα δείχνουν ότι δεν απομένει παρά η τελική μετωπική. Προχθές έγινε απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου Πρωθυπουργού που χαροπαλεύει γιατί διαφωνούσε με αποστολή όπλων στην Ουκρανία και σε μια σειρά από θέματα παγκοσμιοποίησης. Ανακαλύφθηκε η ανταλλαγή μηνυμάτων … Continue reading EKTAKTO!!!! ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΟΥ. Συντριβή ελικοπτέρου σκοτώθηκαν 4 επιφανείς. ΤΟΥ ΤΗ ΦΥΛΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ DRONES!

Γάζα ἔστιν ὧδε…….!

Σήμερα των Μυροφόρων μια νεκρική οσμή απλώνεται στη γη! Γάζα ἔστιν ὧδε……. Σήμερα των Μυροφόρων μια οσμή θανάτου εξαπλώνεται στη γη, μπόχα εγκλημάτων, δυσοσμία πολέμου αποφορά απανθρακωμένων πτωμάτων μια νεφέλη όχι φωτεινή αλλά πίσσα καλύπτει τον ουρανό δεν είναι νύχτα ο ουρανός μαυροφόρεσε για τους χιλιάδες νεκρούς για τους χιλιάδες αγνοούμενους … σκελετωμένες σκιές προβάλουν στα ερείπια χέρια που ψηλαφίζουν τον άνεμο, χέρσα τοπία, χορτάριασαν οι τάφοι, δάσωσε το πέρασμα, πάνω από το μπόι του ανθρώπου οι καλαμιές τα κανόνια και τα ντουφέκια σαν οχιές ξεπετιόνται από παντού … Σήμερα των Μυροφόρων μια νεκρική οσμή έρχεται από παντού μολύνει τα … Continue reading Γάζα ἔστιν ὧδε…….!

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ Γιορτάζει ο Ταξιάρχης στον Μανταμάδο! ΒΙΝΤΕΟ

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ.. Γιορτάζει ο Ταξιάρχης στον Μανταμάδο στη Μυτιλήνη! Κόσμος από όλη την Ελλάδα συρρέει για να τον τιμήσει. Πολλοί περπατούν χιλιόμετρα ως τη μονή ενώ 100 άλογα με καβαλάρηδες οδηγήθηκαν στο μέγα προσκύνημα.. Τα πλοία δεν σταμάτησαν να φέρνουν κόσμο από όλον τον κόσμο. Τάματα.. Για 70.000 επισκέπτες στον Ταξιάρχη Μανταμάδου το 4ημερο κάνει λόγο ο τοπικός τύπος.. Μεγάλο ενδιαφέρον και από τους Τούρκους επισκέπτες οι οποίοι μεταβαίνουν στο προσκύνημα για να δουν τα δρώμενα.. Το απόγευμα του Σαββάτου τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός ..το πανηγύρι του Ταξιάρχη γίνεται την Κυριακή των Μυροφόρων Ο Μέγας Παμμέγιστος Αρχάγγελος Μιχαήλ Πρωτοστάτης και Πρωτοεπιστάτης … Continue reading Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ Γιορτάζει ο Ταξιάρχης στον Μανταμάδο! ΒΙΝΤΕΟ

Κι άλλος τ. Πρωθυπουργός Ισραήλ ο Yair Lapid αποκαλεί κυβέρνηση Νετανιάχου ”μεσσιανική” και ζητά από πολιτικούς της εταίρους να τη ρίξουν. Το λένε μόνοι τους δουλεύει για ”Μεσσία” δηλ. Αντίχριστο!! ΠΝΕΥΜΑ ΚΩΦΟΝ ΚΙ ΑΛΑΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

Κι άλλος τ. Πρωθυπουργός Ισραήλ ο Yair Lapid αποκαλεί την κυβέρνηση Νετανιάχου ”μεσσιανική κυβέρνηση” και ζητά από πολιτικούς της εταίρους να τη ρίξουν. Το λένε μόνοι τους δουλεύει για ”Μεσσία” δηλ. Αντίχριστο!!Τελεσίγραφο σε Νετανιάχου από τον Υπ. Πολέμου που του προσάπτει Σιωνισμό κι απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση!!!! ΠΝΕΥΜΑ ΚΩΦΟΝ ΚΙ ΑΛΑΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!! Ο προκάτοχος Πρωθυπουργός του Νετανιάχου ο σοσιαλιστής ηγέτης της ισραηλινής αντιπολίτευσης Yair Lapid αποκαλεί την κυβέρνηση του Νετανιάχου μεσσιανική κυβέρνηση που σε απλά ελληνικά μεταφράζεται αντίχριστη αφού ο ψευδομεσσίας του θα είναι ο Αντίχριστος σύμφωνα με χριστιανική Εσχατολογία. Ο Λαπίντ μαζί με οικογένειες ομήρων, καλεί τον … Continue reading Κι άλλος τ. Πρωθυπουργός Ισραήλ ο Yair Lapid αποκαλεί κυβέρνηση Νετανιάχου ”μεσσιανική” και ζητά από πολιτικούς της εταίρους να τη ρίξουν. Το λένε μόνοι τους δουλεύει για ”Μεσσία” δηλ. Αντίχριστο!! ΠΝΕΥΜΑ ΚΩΦΟΝ ΚΙ ΑΛΑΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

Ο Θεόφιλος έστειλε αντ΄αυτού τον Λατίνο πατριάρχη Ιεροσολύμων στη μαρτυρική ελληνορθόδοξη Μονή στον Άγιο Πορφύριο στη Γάζα! ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ

Ο Θεόφιλος έστειλε αντ΄αυτού τον Λατίνο πατριάρχη Ιεροσολύμων στην ελληνορθόδοξη Μονή στον Άγιο Πορφύριο στη Γάζα! Έχει και μπλακ χιούμορ…Ποιός είναι ο Ορθόδοξος Πατριάρχης Ιεροσολύμων ανύπαρκτος τον αντικαθιστά ο Λατίνος . .. Είναι η ιστορική μονή που βομβάρδισε η Τσαχάλ και σκότωσε δεκάδες Ορθοδόξους χριστιανούς..o Λατίνος βρήκε το δρόμο και πήγε ο καθ΄’ ύλην αρμόδιος συνάδελφός του ελληνορθόδοξος πατριάρχης άνοιξε η γη και τον κατάπιε. ΑΦΑΝΤΟΣ. Ο Τιβεριάδος Αλέξιος εξέθεσε τα παράπονα του στο Λατίνο πατριάρχη.. χύνεις το αίμα σου για την Ορθοδοξία και το καπηλεύεται ο Πάπας .. Έζησα 10 χρόνια σε καθολική χώρα οι ναοί τους είναι μουσεία … Continue reading Ο Θεόφιλος έστειλε αντ΄αυτού τον Λατίνο πατριάρχη Ιεροσολύμων στη μαρτυρική ελληνορθόδοξη Μονή στον Άγιο Πορφύριο στη Γάζα! ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ

Οι Χούτι χτύπησαν με πύραυλο το ελληνόκτητο πετρελαιοφόρο M/T Wind!

Στην Ερυθρά Θάλασσα ένα ακόμη Ελληνόκτητο πλοίο αυτή τη φορά δεξαμενόπλοιο χτυπήθηκε από τους Χούθι της Υεμένης με πύραυλοΠρόκειται για το M/T Wind, ένα πετρελαιοφόρο υπό σημαία Παναμά. To εφοπλιστικό κεφάλαιο στα κάγκελα… ”Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ CENTCOMΟι Χούτι χτυπούν τo M/T Wind στην Ερυθρά Θάλασσα Περίπου στη 1 π.μ. (ώρα Σαναά) στις 18 Μαΐου, οι Χούτι που υποστηρίζονται από το Ιράν εκτόξευσαν έναν αντιπλοϊκό βαλλιστικό πύραυλο (ASBM) στην Ερυθρά Θάλασσα και έπληξαν το M/T Wind, ένα πετρελαιοφόρο υπό σημαία Παναμά, ελληνικής ιδιοκτησίας και λειτουργίας. Το M/T Wind έδεσε πρόσφατα στη Ρωσία και είχε προορισμό την Κίνα. Η πρόσκρουση του … Continue reading Οι Χούτι χτύπησαν με πύραυλο το ελληνόκτητο πετρελαιοφόρο M/T Wind!

Δεν πήγε στη Γάζα ο Θεόφιλος.. γιατί περίμενε το Νούντσιο της Κύπρου!! Βάζει ο Νούντσιος τη στολή του μ’ όλα τα φτερά .!!!

Δεν πήγε στη Γάζα ο Θεόφιλος.. γιατί περίμενε το Νούντσιο της Κύπρου!! Βάζει ο Νούντσιος τη στολή του μ’ όλα τα φτερά .!!! Ο Πατριάρχης να σου πετύχει Ιεροσολύμων Θεόφιλος Γ’ υποδέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Adolfo Tito Yllana, τον Αποστολικό Νούντσιο στο Ισραήλ και την Κύπρο… Τα λουλούδια στους κυρίους από εμένα.. από όλα έχει ο μπαξές κυρίως καρδινολούλουδα βγάζουμε τώρα τελευταία παραγωγής μας με το κιλό.. εντείνεται η παραγωγή λόγω της δρομολογημένης Ζεύξης Ορθοδοξίας Καθολικισμού άμα το βρείτε γιατί δεν πήγε στη Γάζα ο Θεόφιλος.. γιατί περίμενε το Νούντσιο βάζει ο Νούντσιος τη στολή του κι όλα τα φτερά και … Continue reading Δεν πήγε στη Γάζα ο Θεόφιλος.. γιατί περίμενε το Νούντσιο της Κύπρου!! Βάζει ο Νούντσιος τη στολή του μ’ όλα τα φτερά .!!!