ΣΕ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΓΙΟ

“TΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ”

A screenshot of an ISIL video released on February 14, 2015 in which the terrorists threaten to carry out fresh attacks in France and Belgium.

Iσλαμιστές τρομοκράτες του ISIL (ISIS) απείλησαν να πραγματοποιήσουν και νέες επιθέσεις στη Γαλλία και το Βέλγιο.Το απειλητικό αυτό μήνυμα εμφανίζεται σε ένα βίντεο που διαδόθηκε από την οργάνωση χθες Σάββατο.Το βίντεο είναι διάρκειας 9΄ και το μήνυμα διατυπώνεται στην αραβική και στην γαλλική ενώ ο τίτλος του  είναι «Un message à la France” (ένα μήνυμα στη Γαλλία).Επιβεβαιώνουν ότι στις 2 αυτές ευρωπαικές χώρες υπάρχουν μέλη της  ISIL (ISIS)  δηλ του Ισλαμικού Κράτους που αναμένουν  τις ανάλογες εντολές για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις.

Στο φιλμ παρουσιάζονται 2 μέλη της οργάνωσης γαλλόφωνοι που ήρθαν έναν μήν α μετά τις αιματηρές επιθέσεις στη Γαλλία όπως αυτή στο εβδομαδιαίο σατιρικό περιοδικό  Charlie Hebdo και σ΄ένα σούπερμάρκετ  όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον 17 πολίτες.

“Τώρα αρχίζει ο αληθινός εφιάλτης της Γαλλίας ” ανακοινώνεται στο βίντεο προσθέτοντας ότι η τρομοκρατική οργάνωση θα επιτελέσει πολλές επιθέσεις στο Παρίσι ως απάντηση στο γεγονός ότι η Γαλλία παραβίασε όλες τις κόκκινες γραμμές.

Το Ισλαμικό Κράτος διαθέτει στις τάξεις του πολλούς ξένους μουτζαχεντίν και ελέγχει αρκετά εδάφη σε Ιράκ και Συρία.Η οργάνωση εκτός των άλλων κατηγορείται για μαζικά εγκλήματα,αποκεφαλισμούς,σταυρώσεις,απαγωγές κλπ. (presstv 14/2/15)

Σημειωτέον ότι πριν εκδηλωθεί και το πρώτο κύμμα μαζικών επιθέσεων κατά γαλλικών στόχων με αυτοκίνητα που θέριζαν πεζούς σε αγορές ή επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα με ιαχές Αλλαχού Ακμπάρ και με αποκορύφωση την επίθεση στο Charlie Hebdo οι ισλαμιστές μια ημέρα πριν είχαν διαδώσει παρόμοιο βίντεο. Αυτό σημαίνει ότι οι απειλές τους πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά.

dimpenews.com