Σύμφωνα με το site Akher Khabar Online, οι αλγερινές αρχές προειδοποίησαν τους ομολόγους τους τυνήσιους  για την ισχυρή πιθανότητα διείσδυσης στην Τυνησία μιας ομάδας 20 τρομοκρατών  super εκπαιδευμένων και διευθυνόμενων από τον  « Abou Abada Al Maghriby », που έφθασαν για να ενδυναμώσουν την  Qatiba Okba Ibn Nafaâ. Αυτοί οι τρομοκράτες φέρουν όλοι τους μια δεύτερη ευρωπαική υπηκοότητα. Δεν είναι γενειοφόροι και δεν παρουσιάζουν κανένα σημάδι διακριτό που θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι αυτοί είναι τρομοκράτες. 

Αυτό το  groupe αποτελείται από snipers καλά εκπαιδευμένους καικαταρτισμένους για δολοφονίες. Ο αρχηγός τους ο  Abou Abada Al maghriby είναι γνωστός γιατί εγκατέλειψε τις τάξεις της Daech για να πάρει τον έλεγχο του AQMI,  όσο και τον τίτλο του εμίρη.

Αυτοί οι τρομοκράτες χαρακτηρίστηκαν  »μισθοφόροι του DST » ως αναφορά στις διασυνδέσεις τους με υπηρεσίες πληροφοριών μιας αραβικής χώρας. Επονομάστηκαν ως  « δημοσιογράφοι δολοφόνοι », όταν μπήκαν στη Συρία το  2011, με πλαστές δημοσιογραφικές ταυτότητες γνωστού αραβικού καναλιού και εκεί διέπραξαν στοχευμένες δολοφονίες αρχηγών της συριακής   »εξέγερσης΄΄  για να αναζωογονήσουν το μίσος κατά του συριακού καθεστώτος  και να μεταμορφώσουν την εξέγερση σ΄ έναν αληθινό καταστροφικό εμφύλιο πόλεμο..tunisienumerique 7.1.17

dimpenews.com