Αποτέλεσμα εικόνας για hmeimim air base

Yπάρχει σοβαρό πρόβλημα απ΄ ό,τι φαίνεται στη Jableh στη Λαττάκεια. Η πληροφόρηση για ευνόητους λόγους είναι λιγοστή αλλά το μήνυμα περνάει.Τώρα αυτόπτης ρεπόρτερ από την πόλη  Jableh στη Λαττάκεια όπου βρίσκεται η ρωσική βάση της Khmemeim ενημερώνει ότι απαντούν τ΄αντιααεροπορικά η αεράμυνα προφανώς της ρώσικης βάσης σε νέα επίθεση που δέχεται.   »Θεέ μου » σχολιάζει ο ίδιος ρεπόρτερ καθώς ακούει αυτήν την ώρα τα πυρά της αεράμυνας ……Ο κόσμος αναρωτιέται τώρα αν πρόκειται για επίθεση εχθρικού αεροσκάφους ή drone.

Χθες το βράδυ υπήρξαν πολλαπλές κι έγκυρες αναφορές από αυτόπτες όσο και τοπικούς δημοσιογράφους για ισχυρές εκρήξεις τουλάχιστον 2 στην πόλη της Jableh και μετέφεραν την διάχυτη αίσθηση του κόσμου ότι χτυπήθηκε η ρώσικη βάση  ή ότι η ρωσική αεράμυνα χτύπησε drone που θα έκανε επίθεση με βόμβες στο αεροδρόμιο.Υπήρξε επίσης αναφορά για πυραύλους….

Πολεμικός ρεπόρτερ που είναι κοντά στο αεροδρόμιο αναφέρει τώρα ότι ήταν αυτόπτης σε επεισόδιο πριν λίγο ότι η αεράμυνα λειτούργησε. 

Πηγή της αντιπολίτευσης επιβεβαιώνει το βραδυνή επίθεση στη βάση: οι  »αντάρτες » χρησιμοποιούν όλο και πιο συχνά επανδρωμένα με οπλικά στυστήματα drones για να χτυπήσουν θέσεις του στρατού στη Λαττάκεια και το αεροδρόμιο της Khmeimim. Ένα άλλο καταρρίφθηκε σήμερα στη Jableh αφού το στόχευσαν με πολλούς πυραύλους. Είναι τουλάχιστον το τρίτο αυτή τη βδομάδα.

Aγωνιώδεις εκκλήσεις για ΠΡΟΣΟΧΗ στην περίμετρο της ρώσικης αεροπορικής βάσης Khmeimim τώρα πριν ένα λεπτό……Πιθανότατα ο αυτόπτης φωνάζει και ότι  »έχουμε ανάγκη από αντιαεροπορικά ».

Ο συναγερμός ακούγεται στο αεροδρόμιο της Hamimim τώρα και τ΄αντι-αεροπορικά βάλουν.

Όπως αναφέρει έγκυρη πηγή δημοσιογραφική από Λίβανο οι τρομοκράτες ξαναστόχευσαν σήμερα τη βάση  με ρουκέτες και το σύστημα Pantsir τις αναχαίτισε. 6 ρωσικά Su-34 προσγειώθηκαν σήμερα στην αεροπορική βάση.

H στιγμή της επίθεσης των τρομοκρατών μ΄επανδρωμένα οπλισμό drone κατά της ρωσικής βάσης Khmemeim και η ανταπάντηση της ρώσικης αεράμυνας σήμερα Σάββατο 6.1.18 παραμονή Χριστουγέννων για τους ρώσους.Οι ρώσοι κατέρριψαν 2 drones και το βίντεο διακινεί τοπική φράξια του FSA.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο το σύστημα αεράμυνας στη βάση Hameemim κατέρριψε  ρουκέτες πριν πλήξουν το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες αναφορές της  »αντιπολίτευσης » τα drone κατάφεραν να καταστρέψουν  μια πλατφόρμα εκτοξευτή πυραύλων s-400 στην αεροπορική βάση Khmemeim.

Όπως αναφέρει έγκυρη πηγή δημοσιογραφική από Λίβανο οι τρομοκράτες ξαναστόχευσαν σήμερα τη βάση  με ρουκέτες και το σύστημα Pantsir τις αναχαίτισε. 6 ρωσικά Su-34 προσγειώθηκαν σήμερα στην αεροπορική βάση.Ο συναγερμός ήχησε στο αεροδρόμιο της Hamimim πριν λίγο και τ΄αντι-αεροπορικά έβαλλαν.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο το σύστημα αεράμυνας στη βάση Hameemim κατέρριψε τις ρουκέτες πριν πλήξουν το αεροδρόμιο.

Εδώ και 2 ημέρες τηλεκατευθυνόμενα drones τρομοκρατών ίπτανται στον ουρανό της Λαττάκεια  / Jableh και Khmeimim  αναφέρει πριν λίγο ο Αλί Καγιάλι ο επικεφαλής του Λαικού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Αλεξανδρέττας που οι δυνάμεις του πολεμούν στο πλευρό του συριακού στρατού και έχει την έδρα του σε περιοχές της Λαττάκεια. . Ο στόχος τους είναι να καταστρέψουν την αεροπορία που αναπτύσσουν οι Ρώσοι λέει.

Hχητικό ντοκουμέντο από την επίθεση στη ρώσικη βάση.

Στη βάση Hameimim  περίπου στις 7  το βράδυ ακούστηκε συναγερμός και έσβησαν τα φώτα μέσα στο αεροδρόμιο, όπως τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν λόγω επίθεσης drones την οποία αντιμετώπισε η πυραυλική άμυνα. Η είδηση αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τη συριακή ήρωσική πλευρά και δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με απώλειες.alhadath

Kαι το λιβενέζικο φιλοσυριακό shaamtimes εξειδικευμένο σε στρατιωτικά θέματα επιβεβαιώνει την επίθεση με drones στη ρωσική βάση σήμερα και επαναφέρει στοιχεία από το ρεπορτάζ του alhadath.

dimpenews.com