Emails αποκαλύπτουν πως η fake οργάνωση  White Helmets αποπειράθηκε  να δωροδοκήσει το μύθο μουσικό Roger Waters των Pink Floyd με σαουδαραβικά χρήματα.

Emails αποκαλύπτουν πως η fake οργάνωση  White Helmets αποπειράθηκε  να δωροδοκήσει έναν μύθο της ροκ μουσικής το βρετανό συνιδρυτή του συγκροτήματος Pink Floyd τον Roger Waters με σαουδαραβικά χρήματα. Οι αποκαλύψεις δημοσιεύθηκαν στο n Max Blumenthal’s project.
Σ΄ένα Email του Οκτώβρη του 2016 ο Roger Waters προσκλήθηκε σ΄ένα έρανο που διοργάνωσε ο σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος Hani Farsi – για να τιμήσει την δουλειά των White helmets. Σε αυτό τον παροτρύνουν να δει ένα ντοκυμαντέρ για το group.

Κι αυτό δεν σταματά εδώ – καθώς ακριβώς λίγες μέρες πριν τη πρόσφατη συναυλία του στη Βαρκελώνη ο Waters επικοινωνήθηκε από ένα γάλλο δημοσιογράφο που εργάζεται για τους White Helmets. Ο reporter ζήτησε από το  Waters για λίγα λεπτά από σκηνής να απευθύνει ένα μήνυμα για τα παιδιά της Συρίας. 

White Helmets Emails to Roger Waters by RT America on Scribd

Ο Waters απέρριψε και τα 2 τους αιτήματα και δημοσίως από σκηνής κατά τη συναυλία κατήγγειλε τους White Helmets .

Ο Roger Waters αποκάλεσε τους  White Helmets ως μια ‘fake organisation’. Πρόσθεσε ότι υπάρχει ‘μόνο για να δημιουργεί propaganda για τζιχαντιστές και τρομοκράτες’.rt 19.4.18

dimpenews.com