+18 ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΓΩΣΕ Η ΕΥΡΩΠΗ… Έξω από το Παρίσι αποκεφάλισε μέσα στο δρόμο καθηγητή γιατί στο μάθημα έδειξε τις καρικατούρες του Μωάμεθ.. ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ……ΦΩΤΟ

ΠΑΓΩΣΕ Η ΕΥΡΩΠΗ… Έξω από το Παρίσι αποκεφάλισε εκπαιδευτικό γιατί στο μάθημα έδειξε τις καρικατούρες του Μωάμεθ..

L’image contient peut-être : une personne ou plus, texte qui dit ’Al Ansâr @Tchetchene_27 Au nom d'Allah, le Tout Miséricordieux, Miséricordieux. De Abdullah, S Serviteur d'Allah, À marcon, le dirigeant des infidèles j'ai exécuté un de tes chiens de l'enfer qui a osé rabaisser Muhammad calme ses semblables avant qu'on ne vous inflige un dur chatiment.. Translate Tweet’

Τρομακτική σκηνή εγκλήματος στο Eragny-sur-Oise λίγο έξω από το Παρασκευή την ιερή Παρασκευή των Μουσουλμάνων προς το τέλος του απογεύματος..Ένας άνδρας αποκεφαλίστηκε μέσα στο δρόμο επί τις οδού Buisson Moineau. Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τον επιτιθέμενο και τον εξουδετέρωσαν με σφαίρες στη λεωφόρο Roger Salengro, που είναι κάποια εκατοντάδες μέτρα όχι μακριά από το δημαρχείο της Conflans-Sainte-Honorine (Yvelines).

Image

Μια ευρεία περίμετρος ασφαλείας τοποθετήθηκε από την αστυνομία. Ο εγκληματίας εξτρεμιστής είχε μια ζώνη που άφηνε να θεωρείται πως είχε εκρηκτικά. Σε αυτό το στάδιο η εκδοχή της τρομοκρατικής επίθεσης είναι το πιο ενδεχόμενο σενάριο αποκάλυψε αστυνομική πηγή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του το θύμα ήταν εκπαιδευτικός του γυμνασίου-collège du Bois d’Aulne de Conflans-Sainte-Honorine. Ο καθηγητής έδειξε κατά τη διάρκεια του μαθήματος τις καρικατούρες του Mahomet του Charlie Hebdo κι αυτό αποτέλεσε το κίνητρο του σεκταριστικού εγκλήματος. Ο τρομοκράτης ήταν γνωστός στις αρχές σύμφωνα με πληροφορίες…Ο καθηγητής προέβη στην ενέργεια μιλώντας για την ελευθερία της έκφρασης.Ο καθηγητής αποκεφαλίστηκε κοντά στο γυμνάσιο ή λυκειο ( καθηγητής σε λύκειο σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες).actu17

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αποκεφαλιστής ο οποίος και σκοτώθηκε από τις αρχές ήταν Τσετσένος ισλαμιστής...

Image

Ενα βίντεο που μπορεί να είναι σχετικό με υπόθεση…Ένας πατέρας ενημερώνει στην κάμερα ότι ο καθηγητής ιστορίας του συγκεκριμένου σχολείου έδειξε στους μαθητές μια εικόνα και τους είπε πως είναι ο προφήτης του ισλάμ.Η κόρη του αποβλήθηκε για 2 μέρες γιατί μίλησε πήρε θέση. Η ανάρτηση ζητούσε SMS υποστήριξης στον κηδεμόνα….Φαίνεται ότι ο δράστης ήταν πατέρας μαθήτριας….

Περίπου στις 5 το απόγευμα διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα… Η παράνοια δεν έχει τέλος λίγο πιο εκεί βρέθηκε ακρωτηριασμένο πτώμα σύμφωνα με την Le Parisien

O τρομοκράτης Τσετσένος δημοσίευσε το κομμένο κεφάλι του καθηγητή στο διαδίκτυο….

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης στη συνέχεια κραύγασε «allah akhbar” κι απείλησε τους αστυνομικούς με όπλο κι αυτοί αντέδρασαν εξουδετερώνοντάς τον.Το άτομο είχε φάκελο με σήμανση S.

Image

Aπόμέρες η αστυνομία είχε πληροφορίες για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα γι αυτό οι αστυνομικοί έμπαιναν μέσα στις πολυκατοικίες ως και των πιο ευκατάστατων καρτιέ της γαλλικής πρωτεύουσας σαν κάτι να ψάχνουν ήταν σε αυξημένη ετοιμότητα….

Image

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο χασάπης βάρβαρος killer ήταν ένας 18χρονος Τσετσένος…Ο Τσετσένος διεκδίκησε την επίθεση στο twitter. Η ανάρτηση αναφέρει ”στο όνομα του πολυεύσπλαχνου Αλλάχ …Από τον Abdullah τον υπηρέτη του Αλλάχ στον Μακρόν το διευθύνοντα των απίστων εκτέλεσα ένα από τα σκυλιά σου της κόλασης που τόλμησε να εμπαίξει τον Μωάμεθ …….ο Τσετσένος ισλαμιστής τρομοκράτης δήμιος του Παρισιού εκτελέστηκε με περίπου 10 σφαίρες από τις αρχές …

Ο καθηγητής λυκείου αποκεφαλίστηκε γιατί σε μια συζήτηση για την ελευθερία της έκφρασης έδειξε στους μαθητές τις επίμαχες καρικατούρες του Μωάμεθ . Το κεφάλι του βρέθηκε κοντά στο σχολείο όπως και το φρικτά ακρωτηριασμένο του πτώμα λίγο πιο πέρα..Όλα αυτά κοντά σε σχολείο της Conflans-Sainte-Honorine, στην Yvelines.Όλα άρχισαν πριν 10 μέρες όταν έγινε αυτή συζήτηση στο σχολείο στο college του Bois d’Aulne de Conflans-Saint-Honorine.

Θύμωσαν οι οικογένειες μουσουλμάνων μαθητών αν και ο καθηγητής ιστορίας επέτρεψε στα παιδιά του να μην λάβουν μέρος στη κουβέντα.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι ειδικά ήταν εκνευρισμένος ένας ο οποίος δεν είχε παιδί στο σχολείο και αυτός προφανώς ήταν ο δράστης ο Abdoullakh A. A, πρόσφυγας Τσετσένος γεννημένος το 2002.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Point, ο άνθρωπος που σκότωσε η αστυνομία ήταν αυτός που ήταν πίσω από το λογαριασμός Twitter Al Ansâr. Το θύμα ήταν ο καθηγητής Ιστορίας-Γεωγραφίας ήταν ο Samuel P. 47 ετών είχε οικογενειάρχης που δίδασκε στην εκπαίδευση εδώ και 5 χρόνια και είχ υποβάλει μήνυση σ΄έναν γονιό για δυσφήμιση μετά το περιστατικό με τη συζήτηση που έκανε στη τάξη και την επίθεση που δέχθηκε από κάποιους γονείς που τον κατηγορούσαν..

Ο Emmanuel Macron ανακοίνωσε πως θα πάει στο Conflans-Sainte-Honorine.

Ο Μακρόν έφθασε τώρα στον τόπο του εγκλήματος..Δήλωσε: o αποκεφαλισμένος καθηγητής ήταν το θύμα μιας ισλαμιστικής τρομοκρατικής επίθεσης. Αυτοί δεν θα περάσουν αυτοί δεν θα μας χωρίσουν…o σκοταδισμός δεν θα νικήσει.Ο καθηγητής δολοφονήθηκε γιατί μάθαινε στους μαθητές την ελευθερία της έκφρασης την ελευθερία να πιστεύουν ή να μην πιστεύουν πρόσθεσε στις δηλώσεις του ο Μακρόν…

Αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα επέρχεται μια μέρα μετά τον αποκεφαλισμό Αρμένιου στρατιώτη από Αζέρους και καθώς στη Γαλλία υπάρχει κίνημα έντονο για αναγνώριση ανεξαρτησίας του Αρτσάχ που το 95% κατοικείται από Aρμένιους. Ήδη 2 δήμοι ψήφισαν υπέρ της ανεξαρτησίας του ο β είναι αυτός της Limonest στις 15 /10/ 2020, που το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε ψήφισμα υπέρ της ανεξαρτησίας του Artsakh. Συνολικά 170 εκλεγμένοι εκ των οποίων η Δήμαρχος του Παρισιού ( PS) η Anne Hidalgo και ο πρόεδρος του LR της περιοχής Auvergne-Rhône-Alpes Laurent Wauquiez, κάλεσαν τη Γαλλία να πάρει θέση στο πλευρό της Αρμενίας να εγκαταλείψει την ουδετερότητά της ως προς την επίθεση των Αζέρων στο Nagornο Karabakh κι εννατιώθηκαν στη στάση του ΥΠΕΞ του Jean-Yves Le Drian ότι η χώρα πρέπει να είναι αποστασιοποιημένη για να δύναται ν΄αναλάβει χώρο διαμεσολαβητή.Όλα αυτά δείχνουν πως το Παρίσι δεν χτυπήθηκε τυχαία….και έχει άρωμα μπόχας Ερντογάν η υπόθεση..

O καθηγητής Samuel Paty που αποκεφαλίστηκε

Εικόνα

dimpenews.com