Αυτός είναι ο τζιχαντιστής τρομοκράτης της Βιέννης: 20χρονος Σκοπιανός Αλβανικής καταγωγής… Ο Ερντογάν θέλει να πυροδοτήσει και τα Βαλκάνια…..

Ο τρομοκράτης ήταν 20 ετών και με καταγωγή από Σκόπια (πιθανότατα αλβανικής καταγωγής αφού εκεί υπάρχει σημαντική μειονότητα).Ήταν συμπαθών του Ισλαμικού Κράτους μετέφερε το πρωί ο ΥΠ. Εσωτερικών Karl Nehammer. « Πρόκειται για ριζοσπαστικοποιημένο άτομο που αισθανόταν κοντά στην ISIS », δήλωσε. Είχε φάκελο δικαστικό για τρομοκρατικές ενέργειες είπε το Υπ. Εσωτερικών. Καταδικάστηκε τον Απρίλη 2019 σε 22 μήνες φυλακή γιατί αποπειράθηκε να πάει στη Συρία. Απελευθερώθηκε το Δεκέμβρη του 2019.le monde Η αυστριακή αστυνομία ζήτησε τη συνεργασία της αστυνομικής ένωσης Europol και σχετικές πληροφορίες σχετικά με τον τρομοκράτη, ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός Α1, επικαλούμενος το μήνυμα. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, ο 20χρονος Kujtim Fejzulai..Έχει την κωδική ονομασία Abu Dujana al Albani…

H ISIS με ανακοινωθέν της ανέλαβε επίσημα την ευθύνη της επίθεσης που έγινε από τον Abu Dajana al-Albani ..

Εικόνα

Με αυτές τις λέξεις ο τζιχαντιστής τρομοκράτης παρουσιάζει το δρομολογημένο του έγκλημα στο αρχηγό του αλβανικού παραρτήματος ISIS στη Βιέννη.
”εγώ ο Dujana ο δίνω το bayah στο amirut mumineen στον Αμπού Αλ Νασίμι αλ Κουραίσι”

Τουλάχιστον 4 άτομα σκοτώθηκαν όπως κι ένας από τους επιτιθέμενους και 14 τραυματίστηκαν μέχρι τα ως τώρα στοιχεία . Η αστυνομία τα χαράματα έκανε λόγο για 3 νεκρούς 2 άνδρες και 1 γυναίκα συν τον 1 τρομοκράτη κι 15 σοβαρά τραυματίες. Η αστυνομία διευκρινίζει πως οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σε 6 δρόμους στο ιστορικό κέντρο κοντά σε μια σημαντική συναγωγή και στην Opéra. Θεωρεί πως η επίθεση έγινε με ισλαμιστικό κίνητρο.

Image

18 προσαγωγές 14 συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο της επιχείρησης αστυνομίας…Η ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση…

Με βάση την ταυτότητα του δράστη είναι φανερό πως ο Ερντογάν θέλει να πυροδοτήσει και τα Βαλκάνια όπως έκανε με Συρία, Μ Ανατολή Καύκασο Αρμενία ανάμειξή του σε Λιβύη,Ιράκ και υπολογίζει να κάνει και σ΄Ανατολική Μεσόγειο..

Image

dimpenews.com

One thought on “Αυτός είναι ο τζιχαντιστής τρομοκράτης της Βιέννης: 20χρονος Σκοπιανός Αλβανικής καταγωγής… Ο Ερντογάν θέλει να πυροδοτήσει και τα Βαλκάνια…..

Comments are closed.