Αρχιτρομoκράτης της ISIS συνελήφθηκε .. πήγαινε να πατήσει την Τριπολιτσά. Άρωμα Ερντογάν.. Μετά τη Βιέννη ετοιμαζόταν να χτυπήσει την ηρωική Τριπολιτσά μέσα στο ’21;…..

Αρχιτρομκράτης της ISIS συνελήφθηκε .. πήγαινε να πατήσει την Τριπολιτσά. Άρωμα Ερντογάν.. Μετά τη Βιέννη ετοιμαζόταν να χτυπήσει την ηρωική Τριπολιτσά μέσα στο ’21;…..Ένα από τα ηγετικά μέλη του ΙSIS συνελήφθη – όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα» – πριν από λίγες ώρες από την ΕΛ.ΑΣ. στην Τρίπολη, ύστερα από διεθνή αναζήτηση.

Πρόκειται για έναν 27χρονο από το Τατζικιστάν στον οποίο είχε δοθεί προ μερικών ετών άσυλο στην Ελλάδα. Σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης (ερυθρά αγγελία), που είχε εκδοθεί από τη χώρα του με την κατηγορία ότι ήταν μέλος του ISIS.
Σύμφωνα με περιεχόμενο της ερυθράς αγγελίας, ο προαναφερόμενος το 2016 μετέβη μέσω Τουρκίας στη Συρία όπου εντάχθηκε, εκπαιδεύτηκε και συμμετείχε για λογαριασμό του Iσλαμικού Κράτους σε πολεμικές συγκρούσεις σε Συρία και Ιράκ.

Image

Στο ίδιο έγγραφο χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο ενεργά μέλη του ISIS. Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές ο 27χρονος πατέρας 4ων παιδιών είχε έρθει το 2017 στη Λέσβο ως παράνομος μετανάστης, του χορηγήθηκε άσυλο και για 3 χρόνια διέμενε σε διαμέρισμα που νοικιάζει ΜΚΟ στην Τρίπολη.Σήμερα το μεσημέρι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ναυπλίου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ναύπλιο

Τα μέλη της ISIS παραμένουν εν ύπνω και δρουν ως μοναχικοί λύκοι όταν πάρουν την εντολή ….

Η σημειολογία .. Τριπολιτσά μετά τη Βιέννη , Τρίπολη χτύπημα λίγο πριν ή κατά το ’21 αλλά και Τρίπολη ως επικοινωνιακό τρικ αφού τόσο η Τρίπολη της Λιβύης τουρκοκρατείται όσο και η Τρίπολη Λιβάνου τουρκοελέγχεται..Και ο όρος Τρίπολη έχει διεθνή εμβέλεια κι εξυπηρετεί επικοινωνιακά. O ρεμβανσισμός του Ερντογάν είναι ανεξέλεγκτος.

Μια άλλη πτυχή της υπόθεσης είναι ότι η σύλληψη επέρχεται καθώς η Δύση ενεργοποιεί έναντι Ρωσίας μέσω Τουρκίας το τουρκόφωνο τόξο μέχρι το Ουζμπεκιστάν περνώντας από το Καύκασο στο Ναγκόρνο Καραμπάχ προς διεκδίκηση χωρών του μετασοβιετικού μλοκ με αιχμή τον παντουρανισμό. Το Ταντζικιστάν είναι όμορη χώρα και φαίνεται πως η εργαλειοποίηση του εξτρεμιστικού ισλαμισμού παραμένει πάντα το δυνατό εργαλείο αυτών των περιοχών για να πληγούν ρώσικα συμφέροντα.

Τζιχαντιστής του ISIS στον εισαγγελέα Ναυπλίου

Όσο για τα περί αντικαθεστωτικής του δράσης και πολιτικής δίωξης αυτά επικαλούνταν και οι Τσετσένοι όταν κατέφευγαν στη Δύση και τώρα παίρνουν κεφάλια ωμά στο κέντρο της Ευρώπης…

dimpenews.com

One thought on “Αρχιτρομoκράτης της ISIS συνελήφθηκε .. πήγαινε να πατήσει την Τριπολιτσά. Άρωμα Ερντογάν.. Μετά τη Βιέννη ετοιμαζόταν να χτυπήσει την ηρωική Τριπολιτσά μέσα στο ’21;…..

Comments are closed.