ΦΡΙΚΗ Ισλαμιστές σατανιστές της ISIS αποκεφάλισαν 51 άτομα στην πλειοψηφία τους ανήλικα παιδιά σε γήπεδο ποδοσφαίρου στη Μοζαμβίκη και πολλά σώματα τα διαμέλισαν….

ΦΡΙΚΗ Ισλαμιστές σατανιστές της ISIS αποκεφάλισαν 51 άτομα στην πλειοψηφία τους ανήλικα παιδιά σε γήπεδο ποδοσφαίρου στη Μοζαμβίκη και πολλά σώματα τα διαμέλισαν….Περισσότεροι από 50 πολίτες της Μοζαμβίκης αποκεφαλίστηκαν και πολλά από τα σώματά τους διαμελίστηκαν από ισλαμιστές τρομοκράτες στην επαρχία Cabo Delgado.
Τα γεγονότα που συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα μεταφέρθηκαν αρχικά στις 7 Νοέμβρη από το site της Μοζαμβίκης Pinnacle News.

Σύμφωνα με τις τοπικές πληροφορίες που συνελέχθησαν ριζοσπαστικοποιημένοι ισλαμιστές τρομοκράτες με διασύνδεση με Daesh, που λυμαίνονται αυτή την επαρχία πλούσια σε αέριο από το 2017, επιτέθηκαν στην περιοχή Muidumbe με κραυγές “Allah Akbar” για να εκδιώξουν τον πληθυσμό πριν να λεηλατήσουν, πυρπολήσουν-κάψουν κατοικίες και διαφύγουν αφού απήγαγαν και γυναίκες.

Οι πολίτες που αιχμαλωτίστηκαν οδηγήθηκαν στο πλησιέστερο γήπεδο ποδοσφαίρου για να τους αποκεφαλίσουν και κάποιους τους διαμέλησαν. Οι πλειοψηφία ήταν ανήλικοι που μόλις είχαν υποστεί περιτομή συμμετέχοντες σε τελετή μύησης στον ανδρισμό-διαβατήριο έθιμο.
Το Pinnacle News αναφέρει πως τα θύματα ήταν 51. Το Mediafax,προσθέτει ότι είναι “δύσκολη η απόκτηση συγκεκριμένων πληροφοριών” λόγω του sabotage των δικτύων τηλεφωνίας από τους τρομοκράτες.
Τον τελευταίο μήνα, 300 από αυτούς τους ισλαμιστές τρομοκράτες διέσχισαν τη ζώνη τους επιρροής στο Cabo Delgado για να οδηγήσουν την α΄τους μεγάλη επίθεση στο Ν της Τανζανίας στην πόλη Kitaya, μετέδωσε στις 19 Οκτώβρη η εφημερίδα Carta de Moçambique. Πάνω από 20 πολίτες και στρατιώτες αποκεφαλίστηκαν. Η επίθεση διεκδικήθηκε από την πτέρυγα της κεντρικής Αφρικής του Ισλαμικού Κράτους (Iscap).courrierinternational

O Μακρόν κατήγγειλε σε μήνυμά του τη νέα φρίκη από ισλαμιστές.”η ισλαμιστική τρομοκρατία είναι μια αδιεθνής απειλή που χρήζει μιας διεθνούς απάντησης ” τόνισε.

dimpenews.com

One thought on “ΦΡΙΚΗ Ισλαμιστές σατανιστές της ISIS αποκεφάλισαν 51 άτομα στην πλειοψηφία τους ανήλικα παιδιά σε γήπεδο ποδοσφαίρου στη Μοζαμβίκη και πολλά σώματα τα διαμέλισαν….

Comments are closed.