+18 ΚΤΗΝΩΔΙΑ. Ισραηλινοί έποικοι λιντσάρουν ανυπεράσπιστο Παλαιστίνιο. ”Κου Κλουξ Κλαν” κατά ”νέγρων” και απαρτχάιντ στη Λωρίδα της ματωμένης Γάζας…ΒΙΝΤΕΟ. ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. Συγκρούσεις σε πολλές πόλεις. ΕΞΕΓΕΡΣΗ Παλαιστινίων…ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ πάνω από 500 αεροπορικές επιθέσεις σε αστικές ζώνες στη Γάζα.

Σκηνές αποτρόπαιης σεκταριστικής βίας μίσους. Ισραηλινοί έποικοι με καδρόνια και κλωτσιές λιντσάρουν ανυπεράσπιστο Άραβα Παλαιστίνιο που κείτεται στο έδαφος. Εικόνες που θυμίζουν Κου Κλουξ Κλαν κατά νέγρων. Εθνοτικό μίσος θρησκευτική μισαλλοδοξία φονταμενταλισμός ρατσιστική βία στο σαθρό ανορθολογικό ιδεολόγημα της Αρίας Φυλής προσαρμοσμένο σ’ αυτό του περιούσιου εκλεκτού λαού γένους..Ναζιστικό τέρας το αυγό του φιδιού είναι εδώ…Το απαρτχάιντ γκετοποίηση της Λωρίδας της Γάζας με το απάνθρωπο εμπάργκο δεν είναι παρά μόνο η μια πτυχή αυτού του ρατσιστικού Αρμαγεδώνα! Τάγματα θανάτου επιτίθενται σε ΙΧ κατεβάζουν τους οδηγούς και τους λιντσάρουν ως θανάτου…..

ΝΑΖΗΔΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΛΟΝΤ …ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΤΗΝΗ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΑΒΑΣ….

Εικόνα

Αυτές οι σκηνές αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο πίσω από τη μάσκα του πρωτοπόρου στον υγειονομικό ”ανθρωπισμό” Ισραήλ…..Ανθρωπισμός και κτηνωδία δεν συνάδουν… Αποικιοκρατικός ζηλωτισμός..Tελικά οι εμβολιασμένοι Ισραηλινοί είναι σε παραλήρημα έξαρσης τυφλής δυσανάλογης βίας και μίσους ..

Χάος στο Ισραήλ .. Εξέγερση Παλαιστινίων σε πολλές πόλεις στα κατεχόμενα. Σφοδρές συγκρούσεις.Εβραίοι έποικοι λιντσάρουν Άραβα στο Bat Yam….

ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΟΙ Κου Κλουξ Κλαν ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ……ως νέγρους τους Άραβες ..

Εικόνα

Επίθεση στην Tabaria……

Oι Ισραηλινοί έποικοι εισβάλουν στα σπίτια Παλαιστινίων και τους σκοτώνουν εν ψυχρώ καταστρέφουν τις περιουσίες τους θέλουν με κάθε τρόπο να εκπατρίσουν και τους τελευταίους. Σκηνή από Yafa.

17 παιδιά της Παλαιστίνης κι ένας 6χρονος του Ισραήλ είναι ο πιο θλιβερός απολογισμός της σύγκρουσης..67 νεκροί Παλαιστίνιοι, συμπεριλαμβανομένων 17 παιδιών και 6 γυναικών, και 388 άμαχοι τραυματίστηκαν.

Καίγονται τζαμιά όπως αυτό του Al Jazar στην Acre και συναγωγές….

Ένοπλοι Ισραηλινοί όχλοι βαδίζουν σε διάφορες πόλεις στα κατεχόμενα τρομοκρατώντας Παλαιστίνιους πολίτες στους δρόμους και καταστρέφοντας καταστήματα και σπίτια.Με σύνθημα”θάνατος στους Άραβες.”

Λιντσαρίσματα ως και στη Ραμάλα. Οι Άραβες προβαίνουν σε πολλές περιπτώσεις σε αντίποινα..Σοβαρά επεισόδια σήμερα το βράδυ σε Bat Yam , Acres, Tiberias , Lod και Haifa…

Ένας Ισραηλινός στρατιώτης νεκρός από ρουκέτα.Επιθέσεις Παλαιστινίων σε αστυνομικά τμήματα όπως στο στην Τάμρα στα κατεχόμενα εδάφη.Τραυματίες από συνεχείς συγκρούσεις στη Λοντ όπου η εξέγερση δεν κατευνάστηκε παρότι ο Νετανιάχου έστειλε ειδικές δυνάμεις από τα σύνορα. Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε και 2 Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν σε επίθεση κοντά στη Ναμπλούς.Στη Δυτική όχθη εθνοτικές συγκρούσεις και θύματα..

Ακόμη και το ισραηλινό μέσο kan και είναι προς τιμή του αναφέρει επίθεση Εβραίων με πέτρες σε αυτοκίνητο με αραβική οικογένεια στη γειτονιά του Όρους της Ελιάς της Ιερουσαλήμ, κοντά στο Beit Orot yeshiva. Συλλήψεις 374 νέων Παλαιστινίων και τραυματίες 36 αστυνομικοί.

Εικόνα
Εικόνα

To (IS)RAEL παράδειγμα προς αποφυγή…. Αναρχία, χάος, εμφύλιος….. καταστροφές αποκαλυπτικές όπως ο βομβαρδισμός κι η κατάρρευση του πύργου Al-Shorouk στη Γάζα.

Ο Βiden λέει πως το Ισραήλ έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Οι Παλαιστίνιοι το έχουν;;Επίσης ποιόν εαυτό του εννοεί μάλλον τον κακό εαυτό του γιατί αυτές οι σκηνές και η διαχείριση κι αυτής της κρίσης προσβάλουν πρωτίστως το Ισραήλ… Είναι ένα ακόμη κοινωνικό πειραματικό πιλοτικό πρόγραμμα, οδηγός και για άλλες κοινωνίες;;;;

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ πάνω από 500 αεροπορικές επιθέσεις σε αστικές ζώνες στη Γάζα ως τώρα…Παραφροσύνη..

dimpenews.com