Αποσπάσματα από το βιβλίο ”Παγκόσμια Συνωμοσία κατά της Υγείας” της Claire Séverac. ”Κοινωνία 20/80”!

Αποσπάσματα από το βιβλίο ”Παγκόσμια Συνωμοσία κατά της Υγείας” ( εκδόθηκε το 2010) της Claire Séverac που αφορούν το σχέδιο ευγονισμού της παγκόσμιας ελίτ για μείωση πληθυσμού του πλανήτη, τους κατασκευασμένους ιούς κ.α :

O πρίγκηπας Φίλιππος του Εδιμβούργου γράφει στην αυτοβιογραφία του που τιτλοφορεί ”Αν εγώ ήμουν ένα ζώο” ‘‘αν υπήρχε περίπτωση μετενσάρκωσης θα ήθελα να γίνω σαν ένας θανατηφόρος ιός για να συμβάλω κάπως στην επίλυση του υπερπληθυσμού.”

Το 1995 σε μια ιδιωτική συνάντηση που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Fairmont στο San Francisco στο τέλος μια εργασίας του State of the World Forum με την παρουσία της παγκόσμιας ελίτ ( Μ Γκορμπατσόφ, Μπους, Θάτσερ, Χάβελ,Γκειτς, Ted Turner κ.α) επιβεβαιώθηκε ότι το πέρασμα στην αποκαλούμενη ”Κοινωνία 20/80′‘( βασισμένη στην αρχή του νόμου του Pareto) είναι προφανές. Σύμφωνα με αυτό το μοντέλο η εργασία, παραγωγικότητα του 30% του παγκόσμιου πληθυσμού θα είναι επαρκής για να υποστηρίξει το σύνολο του οικονομικού μηχανισμού του πλανήτη.

2009 Ria Novosti: ”γρίπη: A/H1N1 ένας κατασκευασμένος ιός: o ιός δημιουργήθηκε μ’ επίπλαστο τρόπο για τη μείωση πληθυσμού γης” εκτιμά ο Leonid Ivachov τ. Επικεφαλής της Διεύθυνσης Διεθνούς Στρατιωτικής Συνεργασίας του Υπ. Άμυνας Ρωσίας κι Πρόεδρος της Ακαδημίας Γεωπολιτικών Προβλημάτων.Σύμφωνα με αυτόν όλες οι σύγχρονες επιδημίες δημιουργήθηκαν μέσα σ΄ εργαστήρια. Οι στρατιωτικοί γιατροί κρατούν τη μορφή της άτυπης πνευμονίας που έδωσε γέννηση στον ιό.Η γρίπη των πτηνών έχει ομοίως επίπλαστη ρίζα. Σύμφωνα με τις αμερικάνικες υπηρεσίες πληροφοριών από τώρα ως το 2015 περίπου 3 δις πληθυσμός θα είναι υπεράριθμος. Ο πλανήτης μας γίνεται υπερπληθυσμιακός. H δραστηριότητα διαφόρων ιών προορισμένων να οδηγήσουν στο μαζικό θάνατο ατόμων είναι μια στρατηγική μείωσης του πληθυσμού του πλανήτη.

Σύμφωνα με το CDC η γρίπη των χοίρων που μόλυνε και σκότωσε ανθρώπους στο Μεξικό και στη Β Αμερική την άνοιξη του 2009 περιγράφεται ως εξής: αυτό ο νέος ιός είναι ένας τριπλός ανσυνδυασμός εμποεριέχοντας τμήματα γονιδίων που προέρχονται από άνθρωπο,χοίρο και πτηνά”.Κάποιοι επιστήμονες άρχισαν να μιλούν: η Μητέρα Φύση δεν ανασυνδυάζει φυσικά τέτοιους ιούς”. Ο Αυστραλός ερευνητής Adrian Gibbs ένας από τους δημιουργούς του Tamiflu δηλώνει πως οι έρευνές του αναφέρουν πως αυτός ο ιός διέφυγε από το εργαστήριο που το κατασκεύασε..… ” Σαν πολύ συχνά συχνά διαφεύγουν από βιολογικά εργαστήρια ιοί που προκαλούν επιδημίες τελευταία!!

dimpenews.com