Μελέτη σ΄Ισραήλ: το εμβόλιο Pfizer είναι 64% κι όχι 94% αποτελεσματικό μετά και τις 2 δόσεις στην πρόληψη λοίμωξης covid19! Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες απ΄ότι είχε προβλεφθεί να νοσήσουν σοβαρά οι εμβολιασμένοι…

Ισραήλ: Το εμβόλιο Pfizer mRNA είναι μόνο 64% αποτελεσματικό στην πρόληψη της λοίμωξης από κορωναϊό μετά από τις 2 δόσεις, μειώθηκε από 94% που το ανέφεραν τον Μάιο.( δηλ. στο να μην κολήσεις) Επιπλέον, οι ερευνητές προειδοποιούν ότι είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς πλήρως πόσο αποτελεσματικό είναι το εμβόλιο στην πρόληψη της νοσηλείας .

Νέα στοιχεία του υπουργείου Υγείας που αναφέρθηκαν από τον ιστότοπο ειδήσεων Ynet έδειξαν ότι τον περασμένο μήνα, το εμβόλιο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για σχεδόν όλους τους εμβολιασμένους Ισραηλινούς, ήταν μόλις 64% αποτελεσματικό στην πρόληψη της λοίμωξης από κοροναϊούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία δείχνουν ότι τον Μάιο, όταν το στέλεχος ήταν λιγότερο διαδεδομένο, το εμβόλιο ήταν 94,3% αποτελεσματικό.

Σύμφωνα με τον Ynet, τα στοιχεία παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε μια συνάντηση ομάδας εμπειρογνωμόνων που συμβουλεύει την κυβέρνηση για τον χειρισμό της πανδημίας. (Times of Israel )

Aπό την ώρα που αλλάζουν δραματικά τα ποσοστά επιτυχίας επίδοσης του εμβολίου 1/3 κάτω κι επίσημα και έχοντας υπόψιν ότι σε τέτοιες περιπτώσεις κι εδώ ακόμη περισσότερο τα επίσημα στοιχεία αποκλίνουν από τα πραγματικά που σημαίνει ότι οι επιδόσεις του εμβολίου είναι ακόμη κατώτερες τίθεται ζήτημα. Εμβολίασαν ανθρώπους που πολλοί από αυτούς παρουσίασαν παρενέργειες επώδυνες άλλοι υπέστησαν ανήκεστο βλάβη άλλοι πέθαναν παραμυθιάζοντάς τους ότι παίρνουν εμβόλια που θα έχουν σχεδόν 100% επιτυχία και τώρα προοδευτικά αλλάζουν τα δεδομένα. Που σημαίνει οι άνθρωποι εμβολιάστηκαν χωρίς να ξέρουν την αλήθεια (χωρίς την ενδεδειγμένη ενημέρωση που απαιτείται για συναίνεση σ΄ιατρική πράξη) όχι μόνο για παρενέργειες αφού ποτέ δεν έγινε η γ΄φάση κλινικών δοκιμών για μακροπόθεσμα αλλά και με ψευδή στοιχεία για επιδόσεις εμβολίου….Αλλάζουν τα δεδομένα σαν μετοχές χρηματιστηριακές.. Αντί να περάσουν στην απολογία γίνονται και τιμητές απειλούν κι εκβιάζουν….

Εν τω μεταξύ, μια μελέτη από ερευνητές στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο και στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Hadassah έδειξε ότι το εμβόλιο Pfizer είναι 60-80% αποτελεσματικό κατά της μόλυνσης από το στέλεχος Delta. όταν έλεγαν 95% και έπεσε στο 60% όταν λένε τώρα για δέλτα 60% θα μας πουν μεθαύριο 30%.

Η παραλλαγή Delta, η οποία πιστεύεται ότι είναι δύο φορές πιο μεταδοτική από το αρχικό στέλεχος του COVID-19, θεωρείται υπεύθυνη για το 90% των νέων περιπτώσεων στο Ισραήλ τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
Τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, ωστόσο, αναφέρουν ότι το εμβόλιο εξακολουθεί να είναι πολύ αποτελεσματικό κατά της πρόληψης σοβαρών συμπτωμάτων και νοσηλείας. Τον Μάιο, το ποσοστό αυτό ανήλθε στο 98,2%, σύμφωνα με τα στοιχεία που έλαβε η Ynet, και τον Ιούνιο ήταν 93%.

Ωστόσο, οι ερευνητές στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο προειδοποίησαν ότι ήταν πολύ νωρίς για να πει πλήρως πόσο αποτελεσματικό είναι το εμβόλιο στην πρόληψη της νοσηλείας, δηλ στην αποφυγή της.

«Λόγω της αναγνωρισμένης καθυστέρησης στη σοβαρή νοσηρότητα (περίπου 10 ημέρες), δεν υπάρχουν επί του παρόντος αρκετά δεδομένα για να προβλέψουμε πώς θα εκφραστεί το τρέχον κύμα λοιμώξεων σε σοβαρές περιπτώσεις», έγραψαν οι ερευνητές.

Η επικεφαλής των υπηρεσιών δημόσιας Υγείας στο Υπ. Υγείας Ισραήλ η Dr Sharon Elrai-Price δήλωσε: ότι υπήρχαν 570 άτομα “πλήρως εμβολιασμένα ” – που αρρώστησαν σοβαρά και μερικά από αυτά πέθαναν…

Σύμφωνα με τη μελέτη ωστόσο Περισσότεροι από τους μισούς νοσηλευόμενους με σοβαρά συμπτώματα είναι εμβολιασμένοι.Ταυτόχρονα, νέα στοιχεία δείχνουν: Ο κίνδυνος εμφάνισης σοβαρών ασθενειών από εμβολιασμένους ανθρώπους είναι υψηλότερος από τους αρχικούς υπολογισμούς.Νέα στοιχεία από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο δημοσιεύθηκαν στις βραδινές ειδήσεις για πρώτη φορά απόψε,τονίζοντας ότι ο κίνδυνος να νοσήσουν σοβαρά οι εμβολιασμένοι είναι υψηλότερος από τους αρχικούς υπολογισμούς. Ερευνητές στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο, με επικεφαλής τον καθηγητή Yinon Ashkenazi, έχουν αναλύσει τα δεδομένα νοσηρότητας των ασθενών με κρίσιμη ασθένεια τις τελευταίες ημέρες. Η προκαταρκτική ανάλυση υποδηλώνει μείωση της προστασίας του εμβολίου στο να νοσήσει σοβαρά κάποιος εμβολιασμένος και ότι οι εμβολιασμένοι μπορεί να αναπτύξουν να νοσήσουν πιο βαριά από ό, τι ήταν οι αρχικές εκτιμήσεις. Αυτό συμμετέχει στην εκτίμησή τους ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου στην πρόληψη της λοίμωξης είναι κάτω των 70% και όχι 95% (kan)

Εικόνα

Το Army Radio ανέφερε τη Δευτέρα το πρωί ότι το Ισραήλ αναμένεται να αρχίσει να χρησιμοποιεί το απόθεμά του Moderna μόλις λήξει η δόση Pfizer – μόνο για άτομα άνω των 18 ετών – και εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να δώσει μια δεύτερη δόση του εμβολίου Moderna σε άτομα που έλαβαν μια πρώτη δόση από την Pfizer, κάτι που έχει ήδη γίνει στην Ισπανία και τη Γερμανία. Κράμα, αμάλγαμά πείραμα στο πείραμα την ώρα που υπάρχει οδηγία από διεθνείς οργανισμούς να μην γίνεται ανάμειξη εμβολίων.

Για το σκοπό αυτό, σύμφωνα με το Army Radio, το Ισραήλ ζήτησε και έλαβε έγκριση από την Pfizer να καθυστερήσει την τελική του απόφαση για την αγορά 1 εκατομμυρίου δόσεων από την εταιρεία.Το Ισραήλ τα σπάει με τη Pfizer τόσο ευχαριστημένοι είναι έχουν εκτεθεί διεθνώς…Στο Ισραήλ αυξήθηκαν 1000% τα νέα κρούσματα στις 2 τελευταίες εβδομάδες ..ένα ακόμη ”θαύμα” του πανεμβολιασμού.

Eμβολιασμένος μαθητής μολύνει 83 συνομηλίκους του σε γυμνάσιο στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.Αλληλουχία εμβολιασμένων προκαλεί ντόμινο κρουσμάτων!!Υπ. Υγείας: και οι εμβολιασμένοι μολύνονται!!!Ισραήλ: τα νέα κρούσματα αυξάνονται κατά 1000%..!!!!

dimpenews.com