Το Charlie Hebdo πολεμάει και τον υγειονομικό τζιχαντισμό. Λέτε να τους δολοφονήσουν; Ο τερατικός Μακρόν εμβολιάζει στον εγκέφαλο υπαλλήλους,εργάτες: ”Να εμβολιάζεστε περισσότερο για να δουλεύετε περισσότερο !”

Δείτε στον καθρέφτη του Charlie Hebdo το τερατικό σας πρόσωπο……Το Charlie Hebdo πολεμάει τον υγειονομικό τζιχαντισμό. Λέτε κι αυτή τη φορά να τους δολοφονήσουν; ”Να εμβολιάζεστε περισσότερο για να δουλεύετε περισσότερο !” επιγράφει μια καρικατούρα στο εξώφυλλο σαν να λέει το ”Εμβόλιο Απελευθερώνει” σαφέστατη αναφορά στο ”η Εργασία Απελευθερώνει” των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης.. Στο σκίτσο που κοσμεί το τεύχος της 14ης Ιουλίου 2021 μια τερατική μορφή με αλλοιωμένα από τη δυσμορφία λόγω μανίας του Μακρόν εμβολιάζει στον εγκέφαλο έναν έναν τους εργαζόμενους.

Η εμβολιακή βία,ο υποχρεωτικός ή εκβιαστικός ή εξαναγκαστικός πειραματικός εμβολιασμός δεν επιδέχεται νομικής εκτίμησης. Είναι ιστορικά απαγορευμένος και καταδικασμένος…Μόνο πολιτική σάτιρα…. Επίσης η ορολογία εμπλουτίζεται..

dimpenews.com