Γερμανία: 12χρονος μαθητής πέθανε λίγο μετά τη β΄δόση εμβολίου Pfizer! Διερεύνηση της υπόθεσης! Το Ινστιτούτο Πάουλ Έρλιχ έχει καταγράψει 5 ύποπτους θανάτους παιδιών και εφήβων εντός 24 ημερών από εμβόλιο!

Αγόρι πεθαίνει μετά τον εμβολιασμό – ήταν μια προηγούμενη ασθένεια η αιτία;
Ένας 12χρονος από την περιοχή Cuxhaven, στην Κάτω Σαξονία της Γερμανίας που πέθανε λίγο μετά τον δεύτερο εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού, προφανώς έπασχε από σοβαρή καρδιακή και αγγειακή νόσο εδώ και πολύ καιρό. ( σσ αν είναι έτσι και ο μικρός έπασχε από καρδιακή νόσο πως τον εμβολιάζεις με το κατεξοχήν σκεύασμα που προκαλεί μυοκαρδίτιδες περικαρδίτιδες και επιβαρύνει αυτό το ζωτικό όργανο της καρδιάς; και το αμείλικτο ερώτημα είναι ο μικρός θα πέθαινε στο ίδιο timing αν δεν είχε εμβολιαστεί;; Δηλ.το εμβόλιο που είναι ζημιογόνο για την καρδιά των νέων δεν επηρέασε κατ’ ελάχιστον την ήδη επιβαρυμένη κατάστασή του; H συγκάλυψη η αδιαφάνεια η μη παραδοχή η μη ανάληψη ευθύνης η ανευθυνότητα σ’ ημερήσια διάταξη. )

Μια εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Paul Ehrlich (PEI) δήλωσε την Πέμπτη. Το PEI είναι το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Εμβολίων και Βιοϊατρικών Φαρμάκων. Είναι σε επαφή με την περιφέρεια και τώρα περιμένουν το τελικό αποτέλεσμα της νεκροψίας, συνέχισε η εκπρόσωπος. Αυτό θα πρέπει να διευκρινίσει εάν και σε ποιο βαθμό η προγενέστερη ασθένεια ήταν η αιτία του θανάτου.( σσ το ορθό θα ήταν επίσης να καθορίσει σε ποιό βαθμό ή όχι το πρόσφατο εμβόλιο καθόρισε τη μοίρα του)
Το παιδί πέθανε λίγο μετά τον δεύτερο εμβολιασμό με το εμβόλιο Biontech / Pfizer. Λόγω της στενής χρονικής σύνδεσης, το τμήμα υγείας της περιοχής είχε διατάξει έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το NDR στην Κάτω Σαξονία, ο εισαγγελέας του Stade δεν βλέπει προς το παρόν κανένα λόγο να ερευνήσει την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες από την NDR Κάτω Σαξονία, ο περιφερειακός διοικητής του Cuxhaven, Kai-Uwe Bielefeld (ανεξάρτητος) απέσυρε τις κινητές ομάδες εμβολιασμού από τα σχολεία. Είχαν βγει εδώ και μέρες για να εμβολιάσουν παιδιά και εφήβους.

Η εκπρόσωπος Τύπου της περιφέρειας Cuxhaven Kirsten von der Lieth κάνει μια δήλωση.
Cuxhaven: Σχόλια της περιφέρειας για τον θάνατο μετά τον εμβολιασμό
Τα αρχικά ευρήματα υποδηλώνουν σύνδεση με τον εμβολιασμό. Εκκρεμεί ακόμη το τελικό αποτέλεσμα της νεκροψίας.
Ιατροδικαστής: Δεν μπορεί να αποκλειστεί άλλη αιτία θανάτου
Σύμφωνα με το προκαταρκτικό πρωτόκολλο νεκροψίας, εμπειρογνώμονες από το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου Hamburg-Eppendorf θεώρησαν πιθανό ότι ο θάνατος οφείλεται στον εμβολιασμό. «Εδώ βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερα τραγική περίπτωση», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος υγείας, Κάι Ντενέ. «Από καθαρά στατιστική άποψη, σοβαρές παρενέργειες του εμβολίου που οδηγούν σε θάνατο συμβαίνουν εξαιρετικά σπάνια, αλλά η πληγείσα οικογένεια είναι 100 τοις εκατό αδίστακτη». Ο Dehne εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια στους οικείους. Επειδή, σύμφωνα με την περιφέρεια του Cuxhaven, φήμες είχαν βγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η περιοχή είχε δημοσιοποιήσει την υπόθεση.

Πέντε ύποπτα κρούσματα μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου
Σύμφωνα με δικές του πληροφορίες, το PEI /το Ινστιτούτο Πάουλ Έρλιχ κατέγραψε συνολικά πέντε τέτοια ύποπτα κρούσματα μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, τα οποία αφορούν θανάτους παιδιών και εφήβων δύο έως 24 ημέρες μετά τον εμβολιασμό με το προϊόν Biontech / Pfizer. Σύμφωνα με το PEI, τουλάχιστον τρεις από τους έφηβους είχαν σοβαρές προϋπάρχουσες παθήσεις. Η παιδίατρος Tanja Brunnert, εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Παιδιάτρων, είπε ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με προηγούμενες αλλεργικές αντιδράσεις στα εμβόλια – διαφορετικά δεν υπάρχει ασθένεια που να μην επιτρέπεται ο εμβολιασμός. Ιδίως οι υποφέροντες από χρόνιες παθήσεις διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να προσβληθούν από τον κορωνοϊό.ndr.de 4/11/21

Την ίδια ώρα στις ΗΠΑ μαζικά εμβολιάζουν παιδιά από 5-11 ετών με το πειραματικό σκεύασμα μέσα σε κλίμα όχι μόνο γενικευμένης αδιαφορίας αλλά και επευφημίας…

Ύποπτος θάνατος 12χρονου μαθητή στις ΗΠΑ από καρδιά ενώ έπαιζε μπάσκετ..

Ένας 12χρονος μαθητής από τη Σχολική Περιοχή Chartiers Valley πέθανε την Τετάρτη αφού κατέρρευσε σε προπόνηση μπάσκετ, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Allegheny.

Ο Jayson Kidd, από το Bridgeville, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης περίπου στις 5 μ.μ. και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου και πέθανε. Ο Kidd ήταν μαθητής στο γυμνάσιο της περιφέρειας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος αποδόθηκε σε φυσική αιτία και σχετίζεται με στεφανιαία αρτηρία.

Image

Ο πατέρας του:

«Ποτέ δεν περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο στην οικογένειά μας», έγραψε ο Κιντ. «Η καρδιά του Τζέισον σταμάτησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης μπάσκετ και δεν μπορούσαν να τον επαναφέρουν».

Μια ομάδα κρίσεων περιοχής ήταν διαθέσιμη στους μαθητές και το προσωπικό του γυμνασίου την Πέμπτη και θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες, όπως απαιτείται, την Παρασκευή.triblive 28/10/21

dimpenews.com