15χρονη μαθήτρια πέθανε αφού υπέστη ανακοπή 1,5 βδομάδα μετά το εμβόλιο Pfizer και ήταν 2 εβδομάδες σε κώμα! Oι γιατροί δεν αποκλείουν μυοκαρδίτιδα.( η μητέρα)

Πέθανε 15χρονη μαθήτρια του Hollfelder Schülerin ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού BioNTech / Pfizer; Στο λογαριασμό της η μητέρα της ανακοινώνει το θάνατο της στις 16/11/21. Σήμερα δηλώνει ακόμη συγκλονισμένη. Ενδιάμεσα η μεγαλύτερη αδερφή της θανούσης γράφει σ’ ανάρτηση στο fb της μητέρας τις λεπτομέρειες…

15χρονη μαθήτρια πέθανε αφού υπέστη ανακοπή 1,5 βδομάδα μετά το εμβόλιο Pfizer και ήταν 2 εβδομάδες σε κώμα! Oι γιατροί δεν αποκλείουν μυοκαρδίτιδα.( η μητέρα) ..Ήταν η β δόση….

Του Thomas Weichert

Ορισμένες καλοδιαβασμένες, κοινοποιημένες και σχολιασμένες αναρτήσεις στο Telegram και στο Facebook έχουν προκαλέσει πρόσφατα αίσθηση και μεγάλη έκπληξη. Η Kerstin Braun από το Hollfeld μπήκε χθες στο διαδίκτυο με αρκετές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Facebook για τον ξαφνικό θάνατο της 15χρονης κόρης της και είναι αρκετά σίγουρη ότι φταίει ο εμβολιασμός με το εμβόλιο από την BioNTech / Pfizer.

Διαβάστε εδώ:

Οι αναρτήσεις σχετικά με αυτό το θέμα έχουν πλέον κοινοποιηθεί και σχολιαστεί χιλιάδες φορές.

Η μεγαλύτερη αδερφή της νεκρής 15χρονης Cheyenne έγραψε τα εξής που ανάρτησε η μάνα:

Γεια σε όλους, σκέφτομαι εδώ και λίγο αν πρέπει να μοιραστώ την εμπειρία μου ως πενθούσα αδερφή εδώ! Ελπίζω από ευπρέπεια να παραληφθούν ανόητα σχόλια! Η μικρή μου αδερφή, 15 ετών, πέθανε σήμερα το πρωί. Πριν από δύο εβδομάδες έπαθε καρδιακή ανακοπή από το πουθενά, αναζωογονήθηκε αρκετές φορές! 1 1/2 εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό σας με το εμβόλιο Biontech!
Ήταν πλέον σε μηχανική υποστήριξη για 2 εβδομάδες και ήταν σε κώμα!
Τώρα είναι το αντικείμενο έρευνας και οι γιατροί δεν αποκλείουν μυοκαρδίτιδα λόγω θρόμβωσης. Φτωχή μου.
Πρέπει πραγματικά να δοκιμάσουμε το εμβόλιο στα παιδιά μας;
Όλο και περισσότερες υποθέσεις δημοσιοποιούνται! Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό!
Σκεφτείτε το καλά! Η μητέρα μου μετανιώνει για την υπογραφή της!
Ήταν ένα τόσο χαρούμενο, θαρραλέο, χιουμοριστικό, εξυπηρετικό κορίτσι. Είχε ακόμα όλη της τη ζωή μπροστά της! Χωρίς προηγούμενη ασθένεια
Για όλους όσους πήγαν καλά – να είστε χαρούμενοι που δεν χρειάστηκε να περάσετε από αυτήν την κόλαση!

Εάν το Facebook διαγράψει αυτό, το έχω αποθηκεύσει ως οθόνη:

Τηλεφώνησα επίσης προσωπικά στην Kerstin Braun σήμερα. Μου τόνισε ότι επρόκειτο για «ύποπτο κρούσμα» σοβαρής παρενέργειας εμβολίου του εμβολίου Biontech με θανατηφόρο κατάληξη, για τον μέχρι τώρα ανεξήγητο θάνατο της κόρης της, η οποία ήταν προηγουμένως υγιέστατη, για την οποία είχε ενημερωθεί το Ινστιτούτο Paul Ehrlich και η εισαγγελία ήδη ερευνούσε.

Για να είναι ασφαλής, ωστόσο, θέλει να περιμένει τα παθολογικά ευρήματα, τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτή την εβδομάδα.

Η εκπαιδευμένη νοσοκόμα εντατικής είναι σίγουρη ότι ο εμβολιασμός ευθύνεται για τον θάνατο της κόρης της.

Μόλις μάθω περισσότερα, θα αναφέρω ξανά σε αυτό το σημείο.

Προσωπικά είμαι εντελώς σοκαρισμένος και εύχομαι στην οικογένεια πολλή δύναμη. Και σας ευχαριστώ για το κουράγιο να βγείτε στη δημοσιότητα, κάτι που δεν είναι πλέον αυτονόητο αυτές τις μέρες.fraenkische-schweiz-waischenfeld

Peut être une image de 1 personne et texte qui dit ’SPENDENAKTION FÜR DIE VERSTORBENE CHEYENNE BRAUN Cheyenne ist kurze Zeit nach der zweiten Biontech Impfung nach einem mehrtägigen Überlebenskampf am 16.11.21 im Alter von 15 Jahren verstorben. Mit der Spendenaktion wollen wir Geld für die Beerdigung von Cheyenne sammeln! ALLE INFOS IM BEITRAG! KINDER SEELEN SCHUTZER R.I.P’

Στη Γαλλία μια μαθήτρια η 16χρονη Mathilde αθλητικός τύπος με μεγάλο πρόβλημα 7 μέρες μετά τον εμβολιασμό της. Πλέον δεν μπορεί να περπατήσει και η σπονδυλική της στήλη είναι σε διαρκή φλόγωση. Ο δικηγόρος της σε τηλεοπτική εκπομπή..

dimpenews.com