Οι Ουκρανοναζί βομβάρδισαν το Ντόνετσκ και σκότωσαν αμάχους!! Σκότωσαν νέες γυναίκες μέσα στα σπίτια τους….ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δύο συνοικίες της πρωτεύουσας της ΛΔ του Ντόνετσκ δέχθηκαν πυρά από Ουκρανούς εθνικιστές.

Ο ουκρανικός στρατός και οι ναζί υποστηρικτές του στόχευσαν ξανά περιοχές αμάχων στο Donetsk, δύο νεαρές γυναίκες σκοτώθηκαν, τρεις οβίδες όλμων 122 χτύπησαν την περιοχή Kulbesheva στις 14:05 ! Αυτή είναι η δεύτερη επίθεση μέσα σε επτά ημέρες, στην ίδια περιοχή. Στη συνοικία Leninsky στην οδό Levoberezhnaya 107, Donetsk, σκοτώθηκε γυναίκα μέσα στο σπίτι από οβίδα. Και η συνοικία Kalininsky του Donetsk χτυπήθηκε με κανόνια 155 mm.

Makeevka σήμερα. Πόλη ” μεσοτοιχία” του Ντόνετσκ
Εδώ ένας άνδρας πέθανε, το σχολικό κτίριο υπέστη ζημιές.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας χτύπησαν με MLRS Grad σε κατοικημένες περιοχές του Ντόνετσκ. Καίγονται σπίτια.Νεκροί και τραυματίες.

Δύο συνοικίες της πρωτεύουσας της ΛΔ του Ντόνετσκ δέχθηκαν πυρά από Ουκρανούς εθνικιστές, αναφέρει ανταποκριτής του Donbass Today.

«Ο βομβαρδισμός των περιοχών Kalininsky και Budyonnovsky συνεχίζεται. Παρακαλούνται οι κάτοικοι να μην εγκαταλείπουν τα καταφύγια εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο. Καταγράφηκαν και πάλι χτυπήματα ουκρανικών οβίδων στην περιοχή Καλίνιν. Οι πληροφορίες για τις καταστροφές και τα θύματα διευκρινίζονται», δήλωσε ο επικεφαλής του Ντόνετσκ, Αλεξέι Κουλεμζίν.

Ο στρατιωτικός διοικητής του VGTRK Yevgeny Poddubny είπε ότι οι μαχητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, που εκδιώχθηκαν από το Krasny Liman, δεν μπορούσαν να υποχωρήσουν στο Yampol. Ο ουκρανικός στρατός δέχτηκε μαζική επίθεση από ρωσικά πληρώματα αεροπορίας και όλμων και υπέστη σημαντικές απώλειες.

O oυκρανικός στρατός συνεχίζει να σκοτώνει και μάλιστα με όπλα δυτικών αμάχους στο Ντόνετσκ. Δεν αρκέστηκαν στους 14.000 νεκρούς από το 2014 που αιματοκύλισαν την περιοχή…

dimpenews.com