Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ; ”Όλα θα έχουν τελειώσει ως το φθινόπωρο..”

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ; Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν ένα νέο σχέδιο – παρουσίασαν μια πρόβλεψη, πότε θα τελειώσει ο πόλεμος.
Οι αξιωματούχοι του Κρεμλίνου ελπίζουν ότι η Ρωσία θα μπορέσει να κερδίσει τον πόλεμο της Ουκρανίας σε λίγους μήνες.
Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ του ανεξάρτητου ρωσικού ειδησεογραφικού ιστότοπου Medusa, οι ανώτατοι αξιωματούχοι της Ρωσίας δεν εγκαταλείπουν την κήρυξη της νίκης στην Ουκρανία και ελπίζουν ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις θα ενταθούν προκειμένου να επιτευχθεί μια στρατιωτική νίκη το φθινόπωρο.

  • . “Όλα πιθανότατα θα έχουν τελειώσει μέχρι το φθινόπωρο”, φέρεται να είπε στη ”Μέδουσα” πηγή κοντά στο Κρεμλίνο. “Αργά ή γρήγορα, η Ευρώπη θα κουραστεί να βοηθάει – είναι η παραγωγή χρημάτων και όπλων, τα οποία χρειάζονται περισσότερο”. Καθώς πλησιάζει το φθινόπωρο, θα είναι απαραίτητο να διαπραγματευτούν με τη Ρωσία για το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο για την περίοδο θέρμανσης – είπαν άλλοι.

Η τελευταία έκθεση αποκαλύπτει ότι το Κρεμλίνο θα μπορούσε να είναι έτοιμο να προσπαθήσει ξανά να πάρει το Κίεβο.

Η ”Μέδουσα” είπε ότι, αν και παραμένει ασαφές εάν και πότε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας θα λάβει απόφαση να επιτεθεί στο Κίεβο, το Κρεμλίνο είναι έτοιμο να προσλάβει περισσότερους Ρώσους εάν χρειαστεί.

  • Προς το παρόν πολεμούν κυρίως επαγγελματίες στρατιώτες. Είναι αρκετά για μια σχετικά αργή πρόοδο στην Ουκρανία. Αλλά αν θέλετε να προχωρήσετε πιο γρήγορα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε νεοσύλλεκτους. Είναι ένας στρατός τελικά – είπε πηγή του Κρεμλίνου στη Medusa.
  • dimpenews.com