Ο Σιωνιστής Ζελένσκι Διώκτης της Ορθοδοξίας: εισβολή της SBU σε 19 Μονές, ναούς. 15 εκκλησιαστικοί αξιωματούχοι διώκονται!! Υπάρχουν εκκλησιαστικοί ταγοί που δουλεύουν για το ”Μεγάλο Ισραήλ” του Ζελένσκι; ΦΩΤΟ

Ο Σιωνιστής Ζελένσκι Διώκτης της Ορθοδοξίας: εισβολή της SBU σε 19 Μονές, ναούς. 15 εκκλησιαστικοί αξιωματούχοι διώκονται!! Η κερκόπορτα της Ορθοδοξίας για μια ακόμη φορά άνοιξε στο γνωστό σημείο. Το κάστρο πέφτει από μέσα….

O Zelensky έχει παραδεχθεί ότι στόχος του είναι να κάνει την Ουκρανία το μεγάλο Ισραήλ.Και για να το πετύχει πρέπει να καταφύγει στην εκρίζωση της Ορθοδοξίας κι αυτό κάνει αποδομεί τη μεγαλύτερη Ορθόδοξη Εκκλησία της χώρας. Το Φανάρι κλπ ενστερνίζονται αυτή του την πολιτική; Γιατί πλέον είναι απροκάλυπτη η πραγματικότητα…..Υπάρχουν εκκλησιαστικοί ταγοί που δουλεύουν για το Μεγάλο Ισραήλ του Ζελένσκι;;; Ναι μπορεί κάποιοι εκκλησιαστικοί στην Ουκρανία να δουλεύουν για τη Μεγάλη Ρωσία αλλά είναι πολύ χειρότερο κορυφές της Ορθοδοξίας να εργάζονται για το Μεγάλο Ισραήλ κοινώς για το Σιωνισμό. Αυτό αποτελεί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ ΕΠΙΠΕΔΟ!!! Και μπροστά στα μάτια μας συντελείται ακριβώς αυτό……..


Οι ουκρανικές υπηρεσίες ασφαλείας (SBU) ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι λαμβάνουν «μέτρα αντικατασκοπείας» σε ορθόδοξα θρησκευτικά κτίρια που εξαρτώνται από τη Ρωσική Εκκλησία.

”αυτά τα μέτρα που στοχεύουν «να αντιμετωπίσουν τις ανατρεπτικές δραστηριότητες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών στη χώρα μας αφορούν 19 μοναστήρια, καθεδρικούς ναούς και εκκλησίες που ανήκουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία υπό το Πατριαρχείο της Μόσχας », έγραψε η SBU σε δελτίο τύπου.

Αυτά τα θρησκευτικά κέντρα βρίσκονται στις περιοχές Transcarpathia, Chernivtsi, Rivne, Volyn, Lviv (δυτικά), Zhytomyr (κεντροδυτικά) Mykolaiv και Kherson (νότια) και Sumy (βόρεια), επεσήμανε.

Η SBU εξήγησε ότι έτσι επιδιώκει να «προστατεύσει τον πληθυσμό από προκλήσεις και τρομοκρατικές επιθέσεις» καθώς και «να αποτρέψει τη χρήση θρησκευτικών κοινοτήτων ως κέντρων του ρωσικού κόσμου ».

Οι πράκτορες της SBU διεξήγαγαν επιτόπου έρευνες με στόχο «να εντοπίσουν πρόσωπα που ενδέχεται να εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες που βλάπτουν την κυριαρχία του κράτους της Ουκρανίας».

Στις αρχές Δεκεμβρίου, ο Volodymyr Zelensky ανακοίνωσε ότι ήθελε να απαγορεύσει τις δραστηριότητες στο ουκρανικό έδαφος θρησκευτικών οργανώσεων που συνδέονται με τη Ρωσία και να αμφισβητήσει το καθεστώς της Ορθόδοξης Εκκλησίας υπό το Πατριαρχείο Μόσχας.

Από τον Νοέμβριο, οι ουκρανικές αρχές έχουν ήδη πραγματοποιήσει μια σειρά ερευνών σε αρκετούς άλλους χώρους λατρείας της ίδιας Εκκλησίας, συμπεριλαμβανομένου του μοναστηριού που στεγάζει την κατοικία του προκαθήμενου της στο Κίεβο.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Ουκρανία έχει επίσης επιβάλει κυρώσεις σε περίπου δεκαπέντε αξιωματούχους αυτής της ομολογίας για τις θέσεις τους υπέρ της Μόσχας ή τη συνεργασία τους με τις ρωσικές δυνάμεις κατοχής.

Στην επόμενη φωτο Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη του UOC-MP (Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας) στο χωριό Konstantinovka, περιοχή Mykolaiv εισβολή από SBU..σήμερα

Επίθεση στον καθεδρικό του Lviv ..

dimpenews.com