De Standaard (βέλγικη εφημερίδα): Η Καϊλή και ο σύζυγός της είχαν 900.000 ευρώ μετρητά όταν συνελήφθησαν! 750.000 ευρώ στη βαλίτσα του μπαμπά και 150.000 σπίτι τους!!!!!!! Δηλώνει αθώα.. ”αγνοούσε την ύπαρξη χρημάτων σπίτι της”. ΝΑ ΚΑΙ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΑ 750.000 ευρώ της Καίλη!!!!!!! ΦΩΤΟ

Μια βαλίτσα της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή περιείχε 750.000 ευρώ. αναφέρει σε τίτλο της η βέλγικη εφημερίδα De Standaard. Πάνω από ενάμιση εκατομμύριο ευρώ κατέσχεσε συνολικά στην επιχείρηση της η ομοσπονδιακή αστυνομία. Η Καϊλή και ο σύζυγός της είχαν λοιπόν 900.000 ευρώ μετρητά όταν συνελήφθησαν γράφει η εφημερίδα. Μεγάλη ψαριά….
Ιλιγγιώδες…Οι Τσιτσιολίνες του Ελληνικού πολιτικού μάρκετινγκ προφανώς είχαν ακριβά γούστα. Το μόνο καλό έσπασε η βιτρίνα των Βρυξελλών..


Στη σειρά ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο την Παρασκευή κατασχέθηκαν ακόμη περισσότερα χρήματα από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Συνολικά αυτό αφορά ήδη ενάμιση εκατομμύριο ευρώ. Αυτό ,έμαθε η ευρείας κυκλοφορίας βέλγικη φλαμανδόφωνη εφημερίδα De Standaard.

Όχι λιγότερα από 750.000 ευρώ περιείχε η βαλίτσα με την οποία ο πατέρας της Ελληνίδας Εύας Καϊλή, μιας εκ των δεκατεσσάρων αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ήθελε να φύγει εσπευσμένα από ξενοδοχείο. Ο πατέρας Καϊλή αφέθηκε ελεύθερος. Οι ερευνητές υποθέτουν ότι ήθελε να εξαφανίσει τα χρήματα μετά από αίτημα της κόρης του. Οι ερευνητές βρήκαν 600.000 ευρώ σε μετρητά στο διαμέρισμα του Ιταλού σοσιαλιστή Pier Antonio Panzeri την Παρασκευή.
Επιπλέον, οι ανακριτές βρήκαν και άλλες 150.000 ευρώ μετρητά στο διαμέρισμα όπου μένουν η Καϊλή και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Γ. Η Καϊλή και ο σύζυγός της είχαν λοιπόν 900.000 ευρώ μετρητά όταν συνελήφθησαν. Τα χρήματα που υποπτεύονται οι ερευνητές είναι χρήματα διαφθοράς του Κατάρ. Αυτό ανεβάζει το συνολικό ποσό της διαφθοράς στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο η Εύα Καϊλή ισχυρίστηκε μέσω του δικηγόρου της ότι «δεν γνώριζε την ύπαρξη των χρημάτων» που βρέθηκαν στο σπίτι της αναφέρει η βέλγικη la Libre...Πάει δηλ. να τα ρίξει στον λεγάμενο .. στο Ρωμαίο της έλα όμως που την καρφώνει η βαλίτσα του μπαμπά!!!!
Η Εύα Καϊλή, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής που εμπλέκεται σε ένα ηχηρό σκάνδαλο διαφθοράς με το Κατάρ, «δεν γνώριζε την ύπαρξη των χρημάτων» που βρέθηκαν στο σπίτι της στις Βρυξέλλες, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η εκλεγμένη αξιωματούχος, απομακρύνθηκε από τη θέση της ως Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ύστερα από ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Τρίτη, «δεν έχει καμία σχέση με τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της (…) δεν γνώριζε την ύπαρξη αυτών των χρημάτων», διαβεβαίωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. , επιβεβαιώνοντας εκ νέου ότι η πελάτης του ήταν «αθώα» ενώ στο διαμέρισμά της στις Βρυξέλλες ανακαλύφθηκαν σακούλες γεμάτες με χαρτονομίσματα αξίας 150.000 ευρώ, σύμφωνα με βελγική δικαστική πηγή.

Kαι άλλες φωτογραφίες από τα χρήματα που κατασχέθηκαν έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ομοσπονδιακή αστυνομία Βελγίου:

”Στο πλαίσιο του φακέλου της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για υποψίες διαφθοράς, στοχεύοντας πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο εσωτερικό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Ομοσπονδιακή Δικαστική Αστυνομία κατέσχεσε 1.500.000 ευρώ στις έρευνες κατ΄οίκον στην περιοχή Βρυξελλών”..


dimpenews.com