Μπάχαλο στην ”Εκκλησία” του Επιφάνιου! Σκληρός αντισημιτισμός σε θεατρικό δρώμενο εντός ναού από τους Μπαντεριστές ”πιστούς”!! ΒΙΝΤΕΟ

Μπάχαλο στην ”Εκκλησία” του Επιφάνιου! Σκληρός αντισημιτισμός σε θεατρικό δρώμενο εντός ναού από τους Μπαντεριστές ”πιστούς”!!

Χάος στην ψευδεπίγραφη καθεστωτική ”Ορθόδοξη Εκκλησία Ουκρανίας” Правосла́вна це́рква Украї́ни (ПЦУ) που σύστησε για τις ΝΑΤΟικές υπηρεσίες το Οικουμενικό επιστρατεύοντας σχισματικούς αχειροτόνητους και καθαιρεμένους. Ανεβάζουν ένα δρώμενο μέσα στο ναό οι οργανοπάικτες έχουν ανέβει στο ιερό βήμα έμπροσθεν της Ωραίας Πύλης έχουν μεταβάλει το ναό σε θέατρο.. Η παράσταση αρχίζει… μια μουσική επιθεώρηση

Αφού για 2 χρόνια το Οικουμενικό ανέβασε τους Ρινόκερους του Ιονέσκο με ρυγχοφόρους μασκοφόρους ιερείς πάνω από την Αγία Τράπεζα σε θέατρο του παραλόγου με συμμετοχή θεατών-πιστών με μεγάλη ομολογουμένως επιτυχία αν κρίνουμε από τη συμμετοχή του κοινού τώρα σκηνοθετεί με την ευγενική χορηγία ΝΑΤΟ ΕΕ δρώμενα εντός ναών που πόρρω απέχουν από την εκκλησιαστική τάξη. Οι συμμετέχοντες ηθοποιοί εντός του ναού ντυμένοι με κοστούμια ανάλογα της περίστασης ξυλοφορτώνουν κάποιον που υποδύεται πως είναι Εβραίος υπό τους ήχους φρενήρους φολκλορικής μουσικής στη συνέχεια τον πετούν στον αέρα. Το μέσο που ανεβάζει το βίντεο σχολιάζει:

”Και πραγματικά, δεν υπάρχει τίποτα ιερό σε αυτούς. Ο ναός μετατράπηκε σε κάτι σαν άντρο και, ως συνήθως, κοροϊδεύουν τους Εβραίους”.

Όντως είναι ένα ρατσιστικό δρώμενο πιθανότατα αυτόν που ξυλοφορτώνουν με βέργες και κλωτσιές και τον πετούν είναι κάποιος που παριστάνει τον Εβραίο ντυμένος με την αντίστοιχη μαύρη περιβολή. Επίσης διακρίνεται ένας ακόμη ηθοποιός-πολίτης-πιστός που φέρει το αντίστοιχο μαύρο κοστούμι και το χαρακτηριστικό καπέλο των υπερορθόδοξων Εβραίων. Ναζισμός στα φόρτε του με την Εβραικότητα του Ζελένσκι να τον ξεπλένει και να τον συγκαλύπτει..

Αυτό είναι Εκκλησία; η παρακμιακό καρναβάλι;;;

Eπίσης το κακόγουστο παραβγαίνει με το κιτς με την απαιδευσία και τη βαρβαρότητα, με το αξεστιλίκι. και μια δόση από ξόρκια..Αυτά θα κάνουν και στην ιστορική Θεομητορική Λαύρα Σπηλαίων Κιέβου που υφάρπαξαν; Kαι μετά γιατί βρέχει καρεκλοπόδαρα φωτιάς κι αστροπελέκια….. Το τέλος της Εκκλησίας, και η αναβίωση του ναζισμού δεν θα περάσουν!!!

O Zelensky βέβαια ως ηθοποιός μίμος που είναι λογικό να μπέρδεψε την εκκλησία με το θέατρο. Από την άλλη παίζει εξαίσια το διπλό του ρόλο. Μέσα αντισημίτης, φιλοναζιστής για να εξάπτει τους υπερεθνικιστές να πολεμήσουν κι έξω Εβραίος κυνηγημένος για να τον δικαιώνει ο δυτικός κόσμος ..….

dimpenews.com