Αμερικανός Διοικητής δεν αποκλείει τ’ αταυτοποίητα αντικείμενα να είναι Aliens ή εξωγήινοι! Και πάλι STAR WARS Hollywood! Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα!!

Καθώς ερωτήθηκε αν η θέση περί εξωγήινων είναι πιθανή αναφορικά με τα αταυτοποίητα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν στις ΗΠΑ ο Αμερικανός Διοικητής Glen D. VanHerck, απάντησε : « τίποτα δεν αποκλείεται σε αυτό το στάδιο». Ο Διοικητής του ΝΑΤΟ, Στρατηγός Vanherck, δήλωσε ότι δεν έχει ακόμη αποκλείσει Aliens ή εξωγήινους σε σχέση με τα αταυτοποίητα “Αντικείμενα” που καταρρίφθηκαν πρόσφατα πάνω από τη Βόρεια Αμερική.STAR WARS Hollywood..Ο επικεφαλής της NORAD (Βορειοαμερικανική Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας) Glen D. VanHerck παραδέχτηκε ότι τα αταυτοποίητα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να είναι εξωγήινης προέλευσης. “Οι υπηρεσίες πληροφοριών θα πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα γι αυτό”, είπε ο επικεφαλής της NORAD… Για αυτόν τον λόγο, δεν ονομάζονται μπαλόνια. ”Δεν μπορούμε να πούμε πώς τα τελευταία αντικείμενα μένουν ψηλά, τα ονομάζουμε αντικείμενα, όχι μπαλόνια για κάποιο λόγο” αναφέρει το Πεντάγωνο

Στρέφουν τον κόσμο εσκεμμένα στο υπερφυσικό ως υποκατάστατο κακέκτυπο του μεταφυσικού.

Αφού οι πλανητάρχες κλείδωσαν την οικουμένη με τον κόβιντ και την υποδούλωσαν με την υγειονομική τρομοκρατία μέσω του Αποκαλυπτικού σεισμού χάνουν τον έλεγχο και επαναδιεκδικούν τη γη μέσω του .. διαστήματος επιστρατεύοντας το σενάριο της εξωγενούς απειλής.

Επειδή οι εξελίξεις στο ουκρανικό δεν είναι ευνοϊκές για τη Συμμαχία τα … ρίξαν στους εξωγήινους.

Για να έχουν τον παγκόσμιο πληθυσμό υπό την παγκόσμια επικυριαρχία τους χρειάζεται ένας πλανητικός εχθρός που να απειλεί όχι μια χώρα ή μια ήπειρο αλλά τη γη ολόκληρη… Επιστρατεύουν τους Aliens για να καθυποτάξουν τον κόσμο ολόκληρο σε μια Αρχή..UFOκρατία, εξωγηινοπαρμένοι….

Έφθασε ”ο Καρέλεν ο Επόπτης της Γης” ….εκφραστής μιας αριστοκρατίας ενός ανώτερου εξωγενούς πολιτισμού που επιβάλλεται σε μια άβουλη ανθρωπότητα. Οι Αμερικάνοι αποφάσισαν να κάνουν την πραγματικότητα Χόλιγουντ STAR WARS Hollywood.. ανεβάζουν τη δυστοπία ”Οι Επικυρίαρχοι” του Άρθουρ Κλάρκ..

ή θέλουν ν’αποκρύψουν ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται στις παραμονές μιας μεγάλης πλανητικής σύγκρουσης και γέμισε ο ουρανός κατασκοπευτικά αντικείμενα από την Αλάσκα τον Καναδά τις ΗΠΑ ως την Κίνα;;

Περίπου 700.000 Ρώσοι στρατιώτες σε τρεις ζώνες ετοιμάζονται να περάσουν τα σύνορα και να εξαπολύσουν την κόλαση στην Ουκρανία. Ο Πούτιν αναμένεται να δώσει μια σημαντική ομιλία σύντομα στις 21 Φλεβάρη.

ήδη ΗΠΑ, Γαλλία, Βραζιλία κ,α χώρες ειδοποιούν τους υπηκόους τους να εγκαταλείψουν Ρωσία, Λευκορωσία…

Ρωσία Κίνα εν όψει ρωσικής μεγάλης κλίμακας επίθεσης σε Ουκρανία περνάνε μηνύματα σε ΗΠΑ να μην κουνηθούν μέσω αταυτοποίητων;

ή επιστρατεύθηκε το αφήγημα εξωγήινων και αταυτοποίητων αντικειμένων για να επικαλύψουν την πραγματική είδηση για ΗΠΑ που ήταν το μικρό Τσέρνομπιλ στο Οχάιο.

Πάντως αφού έριξαν άδεια για να πιάσουν γεμάτα κι αφού για μια κόμη φορά προλειαίνουν το έδαφος για ένα αφήγημα εξωγήινων τα γυρίζει τώρα ο Λευκός Οίκος καθώς ανακοινώνει ότι δεν υπάρχει «καμία ένδειξη εξωγήινης δραστηριότητας» αφού ο στρατός κατέρριψε πολλά άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα τις τελευταίες ημέρες.

dimpenews.com