ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ δεν είναι η ομοφυλοφιλία ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ είναι να νομοθετείς τα ΣΟΔΟΜΑ επικαλούμενος το όνομα του Τριαδικού Θεού όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. Σε παραλήρημα και Σαιξπηρική τρικυμία εν κρανίω δεν είναι ο Μόρφου είναι αυτοί που νομοθετούν….

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ δεν είναι η ομοφυλοφιλία ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ είναι να νομοθετείς τα ΣΟΔΟΜΑ επικαλούμενος το όνομα του Τριαδικού Θεού όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. Σε παραλήρημα και Σαιξπηρική τρικυμία εν κρανίω δεν είναι ο Μόρφου είναι αυτοί που νομοθετούν….

Σε παραλήρημα και Σαιξπηρική τρικυμία εν κρανίω δεν είναι ο Μόρφου είναι αυτοί που νομοθετούν ”Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος” όπως επιτάσσει το Σύνταγμα το γάμο ομοφυλόφυλων και τεκνοθεσία-υιοθεσία..

Ο Σκέρτσος δηλώνει πως η Ελλάδα θα είναι μια από τις 36 μόλις χώρες παγκοσμίως από τις 200 που ανομοθέτησαν!

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ δεν είναι η ομοφυλοφιλία ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ είναι να νομοθετείς τα ΣΟΔΟΜΑ επικαλούμενος το Τριαδικό Θεό όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. Είναι διαπόμπευση και διακωμώδηση θεσμών και μάλιστα του Συντάγματος..

Eν ονόματι της Δύσης νομοθετούμε λέει. μιλάει σοβαρά θα γ…… αλά ευρωπαικά; πολιτικός γάμος ήταν η ένταξη μας στην ΕΕ; ενσωμάτωση…

Σατανισμός είναι η βεβήλωση του ιερού η αντιστροφή του και αυτό επιχειρούν όταν στο όνομα του Τριαδικού Θεού κατά το Σύνταγμα πάνε να ψηφίσουν τα Σόδομα.. Βανδαλισμός ιεροσυλία

Η επάρατος Δεξιά νομοθετεί το τέλος της Ελληνικής κοινωνίας με συνεργάτη τη δοσίλογη Αμερικανο-αριστερά.. Ο Σκερτσόζος σε συνέντευξή του στην Κ δηλώνει αναίσχυντα ότι η χώρα μας είναι μόλις μια από τις 36 στις 200 Παγκοσμίως που νομοθετεί τέτοια πειράματα επί πληθυσμού όπως γάμο ομοφυλόφιλων και υιοθεσίες-τεκνοθεσίες..Επικαλείται τον Εθνάρχη και ότι ανήκουμε αξιακά στη Δύση.. Λάθος από που προκύπτει. Ξέρει ο Σκερτσόζος άλλη Δυτική χώρα που στην εισαγωγή του Συντάγματος να έχει την επίκληση εις το όνομα της Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδας ;; αξιακά είμαστε ανάδελφο κράτος στην Ευρώπη αν οι αξίες σχετίζονται με την ηθική και η ηθική είναι αναπόσπαστο μέρος μια θρησκείας. Στο όνομα αυτής της Αγίας Τριάδας θα ψηφίσει η Βουλή Ελλήνων γάμο ομοφυλόφιλων; Aυτό είναι βεβήλωση και ιεροσυλία είναι σατανισμός και μετά το Τελευταίο Θέμα κατηγορεί το Μόρφου για παραλήρημα . Σε παραλήρημα και Σαιξπηρική τρικυμία εν κρανίω είναι αυτοί που νομοθετούν στο όνομα της Αγίας Τριάδας γάμο ομοφυλόφυλων και υιοθεσία τεκνοθεσία παιδιών από ψευδο-ζεύγη από ψευδο-οικογένειες…

Γιατί η κυβέρνηση θέλει να προχωρήσει στον πολιτικό γάμο ομοφύλων;

Σκέρτσος: ”Διότι αυτό είναι συνεπές με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας –που είναι το κόμμα της ελευθερίας ( της απόλυτης ολοκληρωτικής καταστολής βλ. κοβιντοκρατία), της ισότητας ( του κεφαλαίου της κοινωνικής αδικίας και κατάφωρης ταξικής ανισότητας) , της ευθύνης και της αλληλεγγύης ( αλτρουισμός στο μάξιμουμ ή Μαξίμου)– αλλά και του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Καραμανλή, που έχει πει εμφατικά ότι η Ελλάδα ανήκει οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά και αξιακά στη Δύση. .. προκειμένου η Ελλάδα να συγκλίνει με την Ευρώπη” ( να συγκλίνει στην Ευρώπη και ν΄αποκλίνει από το Χριστό και την κοινή λογική και την ορθή ψυχολογία) ..

Εδώ μια άλλη εκδοχή στο ερώτημα: Γιατί γάμος; Γιατί τώρα; Υπάρχει μια «ανθρωπολογική σταθερά». Και σήμερα δοκιμάζεται η ανατροπή της.

 ”Oμως, τι νόημα έχει να αυξάνεται το ΑΕΠ της χώρας, αλλά οι πολίτες της να μην μπορούν να ζήσουν ελεύθερα όπως επιθυμούν και να επιλέγουν άλλες χώρες για να χτίσουν τη ζωή τους όπως την ονειρεύονται;” ( δεν πρόκειται για όνειρο αλά περί νοσηρής φαντασίωσης ο γάμος ομοφυλόφυλων και η σύνθεση οικογένειας με γονείς 2 άτομα ιδίου φύλου). Οι πολιτικοί οικονομικοί πρόσφυγες ονειρεύονταν μια άλλη χώρα και τους έδιωξαν με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους..αυτοί δεν ήταν πολίτες της χώρας που με την πτωχοποίηση που ως νεόπτωχοι εξορίστηκαν εξοστρακίστηκαν από την πολιτική των νυκοκυραίων;

Με διαρκή μέριμνα και ευαισθησία για τους πιο «αόρατους» και περιθωριοποιημένους συμπολίτες.” το πιο ορατό λόμπι που ελέγχει μίντια και πολιτική είναι το ΛΟΑΤΚΙ..  

”Τα δικαιώματα αυτά έχουν ρυθμιστεί από τις αρχές του 2000 έως σήμερα σε 15 χώρες της Ε.Ε. ( από τις 27), 20 της Ευρώπης και 36 σε όλο τον κόσμο ( από τις 200 στον κόσμο). Αν κοιτάξετε τον χάρτη, θα δείτε ότι μια νοητή γραμμή τέμνει την Ευρώπη μεταξύ δυτικής και ανατολικής, με το σύνολο των δυτικοευρωπαϊκών χωρών να έχουν αναγνωρίσει την ισότητα στον γάμο, μεταξύ αυτών και χώρες με ισχυρή θρησκευτική παράδοση όπως η Ιρλανδία και η Ισπανία.” Τι σχέση έχει ο Καθολικισμός με την Ορθοδοξία; Μήπως ο Σκέρτσος δεν ξέρει ότι με βάση και το Σύνταγμα η επικρατούσα θρησκεία είναι η ” η θρησκεία της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού”. Δηλ. αξιακά ανήκουμε στην Ανατολή.. αν μια θρησκεία καθορίζει την Ηθική ως αξία..Είναι κατάλυση και όχι λειτουργική αλλά συνταγματική. Στα Βαλκάνια που είναι γείτονες μας ποιές χώρες τα θέσπισαν αυτά; Mάλλον εννοεί το σύγχρονο αγγλοσαξωνικό μοντέλο: Woke – Η καθολική αποδόμηση: έθνος – φύλο – φυλή.

Δηλαδή καλούνται οι Ορθόδοξοι να κρατήσουν το Φανάρι στους Καθολικούς;  

Ανερυθρίαστα δηλώνει πως η Ελλάδα είναι μόλις στις 36 από τις 200 χώρες στον κόσμο που νομοθετεί τέτοια ανοσιουργήματα..Με βάση τα στοιχεία που δίνει αποδεικνύεται ότι είναι πιλοτικό πρόγραμμα επί πλήθους..

Μέρκελ στη Γερμανία και Κάμερον στη Ηνωμένο Βασίλειο που έφεραν τις ίδιες αλλαγές στο οικογενειακό τους δίκαιο χωρίς να υποστούν εκλογική ζημία γι’ αυτό. ( είναι πρόστυχο και που το συζητάει για πολιτικό κόστος πάνω στις ζωές των νέων. Προχωράμε αφού δεν θα έχουμε πολιτικό κόστος… με ψήφους μετράει την ηθική… τη ζωή την ίδια )

– Γιατί το σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων δεν είναι αρκετό;

Για τρεις λόγους: νομικούς, αξιακούς και εντελώς πρακτικούς. Ο γάμος είναι το θεμέλιο της οικογένειας ( το ξεθεμελιώνετε) και η οικογένεια ( την αποδομείτε) είναι η βάση μιας συνεκτικής κοινωνίας. Το σύμφωνο συμβίωσης είναι δικαιοπρακτικά ένα πολύ πιο ευέλικτο σχήμα σύμβασης, που επιτρέπει την ιδιωτική αυτονομία. Μπορεί να λύνεται πολύ πιο εύκολα, άρα σηματοδοτεί μια λιγότερο δεσμευτική έννομη σχέση συγκρινόμενο με τον γάμο. Κάθε άτομο όμως πρέπει να έχει την ελευθερία να επιλέξει τον τύπο της σύμβασης ( δηλ. καλούν τους νέους να γίνουν ομοφυλόφιλοι και να παντρευθούν και ν΄αποκτήσουν και επίπλαστη οικογένεια τους δίνουν επιλογές ) που ταιριάζει περισσότερο στη (παρά) φύση της σχέσης και στην ένταση της δέσμευσης που θέλει να αναλάβει. Επιπλέον, υπάρχει το θέμα των αξιών ( αυτό είναι το τέλος των αξιών το τέλος των όρων και των εννοιών γάμος οικογένεια άνδρας γυναίκα γονιός πατέρας μητέρα κλπ) , και συγκεκριμένα της ισότητας με βάση το φύλο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό ( αποπροσανατολισμό) . 

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ δεν είναι η ομοφυλοφιλία ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ είναι να νομοθετείς τα ΣΟΔΟΜΑ επικαλούμενος το όνομα του Τριαδικού Θεού όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. Σε παραλήρημα και Σαιξπηρική τρικυμία εν κρανίω δεν είναι ο Μόρφου είναι αυτοί που νομοθετούν….

εκατοντάδες έρευνες διεθνώς που αποδεικνύουν ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ομόφυλες οικογένειες δεν παρουσιάζουν καμία σημαντική διαφοροποίηση ως προς τους κρίσιμους δείκτες ακαδημαϊκής, κοινωνικής και ψυχικής τους ανάπτυξης”. Προφανώς μιλάει για δοτές έρευνες από εγκάθετους πότε πρόλαβαν να γίνουν έρευνες και να παρακολουθήσουν ένα παιδί που δόθηκε σε βρεφική ηλικία σε τέτοια ζεύγη για ποιές χώρες μιλάει και ποιές έρευνες είχαν νομοθετήσει τον πολιτικό γάμο ομοφυλόφιλων τον 20 αιώνα εδώ στο πρώτο μισό του δεν υπήρχε καν ψήφος γυναικών ….Η επιστήμη εργαλειοποιείται σε μεγάλο μέρος της από την πολιτική..

απαντά ο διανοούμενος Στέλιος Ράμφο

‘το παιδί έχει ανάγκη μητέρας και πατέρα, και όχι ομοφύλων συζύγων για να έχει μια  σωστή και ξεκάθαρη εικόνα εαυτού, και όχι μια θολή εικόνα εαυτού επειδή τότε δεν θα μπορεί να εκτιμήσει τι πρέπει να κάνει και τι όχι. Για να αναπτύξει ένα παιδί συναισθήματα κοινωνικότητας θα πρέπει να έχει μια καθαρή εικόνα εαυτού.” Αυτό που διακυβεύεται κατ΄αυτόν σήμερα είναι ο ιδεότυπος τι εστί οικογένεια και όχι αν μια οικογένεια είναι καλή ή κακή.

Ήξερα για το πειραματικό θέατρο αλλά την πειραματική πολιτική δεν την γνώριζα το ομολογώ

Όσκαρ Ουάιλντ, Κουμανταρέας, Καβάφης , Γιώργος Ιωάννου, Ταχτσής, Τσαρούχης, Χατζιδάκης, Χριστιανόπουλος, Παζολίνι, Λόρκα, Ρεμπώ, Φασμπίντερ κι Αλμοδαβάρ και τόσοι άλλοι μπορεί να ήταν ομοφυλόφιλοι αλλά πρόσφεραν πολιτισμό με το έργο τους και το έργο τους είναι άξιο σεβασμού μερικοί από αυτούς είναι ιερά τέρατα ο καθένας στον τομέα του και επειδή ήταν και σφόδρα αντισυμβατικοί και αντικομφορμιστές είναι σίγουρο ότι πρώτοι θα αηδίαζαν από τα σημερινά ανομοσχέδια… Θα κάγχαζαν την δουλοπρέπεια, υποτέλεια των σημερινών συντρόφων τους που κλαυθμηρίζουν στις πλατείες προς αποκατάσταση .. ..με γάμο και κουμπάρο.. για τη χαμένη τιμή τους… Οι προαναφερθέντες διανοούμενοι πρόσφεραν στην ανθρωπότητα με τον πολιτισμό τους οι σύγχρονοι επίγονοι είναι κακοποιητές του πολιτισμού… οι περισσότεροι από αυτούς ήταν τόσο αξιοπρεπείς ακόμη και όταν περιέγραφαν το πάθος τους που δεν σου έκαναν μύηση και προσηλυτισμό στην ομοφυλοφιλία.. το αξεστιλίκι είναι πάντα υποβάθμιση από όπου κι αν προέρχεται ..

Ο Σκέρτσος επικαλείται τον Κ Καραμανλή τον 1ο για να πείσει για γάμο ομοφυλόφιλων .. ατυχές παράδειγμα για να το πω κομψά δεν είχε βουίξει το Κολωνάκι απλά είχε ακουστεί ότι κάτι υπήρχε με το Θόδωρο…

Στο όνομα της Δύσης το νομοθετούμε λέει.

ΤΗ ΔΥΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ.

Ο Πάπας επιμένει για τις ευλογίες στα ομόφυλα ζευγάρια. Και για να το στηρίξει εξέφρασε μια νέα αίρεση ότι δεν υπάρχει Κόλαση. Γιατί μια ”άδεια Κόλαση” δεν είναι Κόλαση… Ας ρωτήσει και το Δάντη και τον Μιχαήλ Άγγελο!

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ δεν είναι η ομοφυλοφιλία ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ είναι να νομοθετείς τα ΣΟΔΟΜΑ επικαλούμενος το όνομα του Τριαδικού Θεού όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. Σε παραλήρημα και Σαιξπηρική τρικυμία εν κρανίω δεν είναι ο Μόρφου είναι αυτοί που νομοθετούν….

Το Πρώτο Θέμα: Το νέο παραλήρημα – «Μητσοτάκης και Ιερώνυμος εκτελούν σχέδιο του σατανισμού» (2/1/24) Aν αυτό συνάγεται από τα συμφραζόμενα της τοποθέτησης του Μόρφου δεν είναι καθόλου λάθος είναι η απόλυτα ορθή ερμηνεία των τεκτενόμενων..

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ δεν είναι η ομοφυλοφιλία ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ είναι να νομοθετείς τα ΣΟΔΟΜΑ επικαλούμενος το όνομα του Τριαδικού Θεού όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. Σε παραλήρημα και Σαιξπηρική τρικυμία εν κρανίω δεν είναι ο Μόρφου είναι αυτοί που νομοθετούν….

ΣYNTAΓMA THΣ EΛΛAΔAΣ
Eις τo όνoμα της Aγίας και Oμooυσίoυ
και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς

dimpenews.com