ΤΩΡΑ Αμερικανο-βρετανική επίθεση κατά περιοχή της Hodeidah στην Υεμένη!! Και το Ισραήλ βομβαρδίζει το Λίβανο.

Αυτή την ώρα οι ειρηνοποιοί Αμερικανοί και οι Βρετανοί αποικιοκράτες συνεργοί τους βομβαρδίζουν για 3η συνεχή ημέρα με αεροπορικές επιδρομές περιοχή της πόλης Hodeidah στην Υεμένη…

Πρακτορείο Υεμένης Saba:

Η αμερικανο-βρετανική επίθεση στοχεύει την Jabal Jad’a στην περιοχή Al-Lahiya στην παράκτια επαρχία Al-Hudaidah, δυτικά της Υεμένης.

Στην περιοχή πραγματοποιούνται επίσης έντονες πτήσεις κατασκοπευτικών αεροπλάνων.

και το Ισραήλ βομβαρδίζει το Λίβανο.

Tην ίδια στιγμή το Ισραήλ βομβαρδίζει στο Ν Λίβανο γύρω από Mlikh (ΒΑ του Nabatiyeh)..χτύπησαν το Siddiqine.. 6 αεροπορικές επιδρομές την τελευταία ώρα:

3 από αυτές έπληξαν την περιοχή μεταξύ Sajjad και Malikh
3 στόχευσαν την περιοχή πίσω από τον Jabal Safi

Εχθρικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν επιδρομή στο Wadi Ghasyoun μεταξύ του τριγώνου Qana Siddiqin και των προαστίων Yater και Aitaroun. Στόχευσαν επίσης τον Jabal Safi στο Iqlim al-Tuffah, ένα σπίτι στην πόλη Kafr Kila και ένα σπίτι στην πόλη Mays, το βουνό.

Αναφέρθηκε ότι μια ισραηλινή επιδρομή είχε στόχο μια περιοχή νότια της πόλης της Τύρου, η οποία ήταν η πρώτη φορά που η περιοχή βομβαρδίστηκε.

Ομάδες ασθενοφόρων από τον Ερυθρό Σταυρό και την Πολιτική Άμυνα κατευθύνθηκαν στον τόπο των επιδρομών μεταξύ Qana και Siddiqin.

Περίπου στις 4:15 μ.μ. σήμερα το απόγευμα, ένα εχθρικό τανκ Merkava εκτόξευσε 4 απευθείας οβίδες, στοχεύοντας άδεια κατοικίες στη συνοριακή πόλη Abbasiya στον ανατολικό τομέα.

Λίβανος: Γύρω στις 6:30 μ.μ. σήμερα, ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν αεροπορική επιδρομή με στόχο τα περίχωρα της πόλης Malikh στην περιοχή Jabal al-Rayhan. Ακολούθησαν 3 διαδοχικές επιδρομές με στόχο το Radar Hill, ή γνωστό ως American Hill, στην κορυφή Jabal Safi στην περιοχή Iqlim al-Tuffah, εκτοξεύοντας 6 εναέριους πυραύλους. Η έκρηξή τους προκάλεσε θόρυβο που αντηχούσε στις περιοχές Nabatieh και Iqlim al-Tuffah, φτάνοντας στην ακτή του Zahrani, φέρνοντας μετεωρίτες και πυκνό καπνό.


Από τις 18:15 σήμερα καταγράφεται έντονη πτήση στρατιωτικών αεροσκαφών.Eντοπίζεται στις περισσότερες περιοχές του νότου και σε μεσαίο υψόμετρο

dimpenews.com