Κι αυτό τυχαίο είναι.. Σήμερα η Κολομβία αποφάσισε ν΄ανοίξει πρεσβεία στη Ραμάλα στην Παλαιστίνη κι αμέσως τεράστια έκρηξη σε εργοστάσιο κοντά στη Μπογκοτά. 21 τραυματίες! ΒΙΝΤΕΟ

Κι αυτό τυχαίο είναι.. Σήμερα η Κολομβία αποφάσισε ν΄ανοίξει πρεσβεία στη Ραμάλα στην Παλαιστίνη κι αμέσως τεράστια έκρηξη σε εργοστάσιο κοντά στη Μπογκοτά. 21 τραυματίες! Η Κολομβία έχει διακόψει επίσης διπλωματικέ σχέσεις με Ισραήλ λόγω γενοκτονίας στη Γάζα

Τεράστια έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων που βρίσκεται στη Σόατσα, κοντά στην Μπογκοτά. Κολομβιανά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν αρκετούς τραυματισμούς εντός της εταιρείας.

Πάνω από 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από τεράστια έκρηξη σε εργαστήριο πυροτεχνημάτων στη Σόατσα της Κολομβίας.

Επί του παρόντος, οι πυροσβέστες βρίσκονται στο σημείο μετά από μια τεράστια έκρηξη που σημειώθηκε στο Pirotecnicos El Vaquero, ένα εργαστήριο πυροτεχνημάτων που βρίσκεται στον South Highway στο Soacha της Κολομβίας, καθώς φαίνεται ο καπνός να ανεβαίνει στον ουρανό. Τουλάχιστον 21 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη, σύμφωνα με το γραφείο του δημάρχου.

βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει ότι ένα από τα θύματα κάηκε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παράθυρα των διπλανών κτιρίων είναι σπασμένα. Αρκετές μονάδες της πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο για να ελέγξουν την κατάσταση, ενώ στο σημείο έχουν φτάσει πυροσβέστες από την Μπογκοτά, τη Φουσαγκασούγκα, το Σαν Αντόνιο και τη Μοσκέρα της Κολομβίας. Τα ακριβή αίτια της έκρηξης παραμένουν αδιευκρίνιστα και οι πολίτες καλούνται να αποφύγουν την περιοχή για να διευκολύνουν το έργο των ομάδων έκτακτης ανάγκης και να επιτρέψουν την ταχεία εκκένωση και την προσοχή των τραυματιών.

Όλα τα μάτια είναι πλέον στραμμένα σε Ισπανία Ιρλανδία και Νορβηγία που αναγνώρισαν το Παλαιστινιακό κράτος να δούμε εκεί τι ”φυσικές καταστροφές ” θα υπάρξουν. Κάποτε είχαν έναν όρο ασύμμετρη απειλή τώρα τον ξεχάσανε..

dimpenews.com