«На Мариуполь!» “ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ” Μ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΙ ΝΕΟΡΩΣΟΙ ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ! ΒΙΝΤΕΟ

«На Мариуполь!» — огромная колонна армии ДНР отправилась на опасные участки фронта (+фото, видео)

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

«На Мариуполь!» Στη Μαριούπολη αυτό είναι το σύνθημα που αναγράφεται σε στρατιωτικά οχήματα μέρος των δυνάμεων της πολιτοφυλακής που κατευθύνονται προς την Μαριούπολη.«На Мариуполь!» — огромная колонна армии ДНР отправилась на опасные участки фронта (+фото, видео) | Русская весна«На Мариуполь!» — огромная колонна армии ДНР отправилась на опасные участки фронта (+фото, видео)«На Мариуполь!» — огромная колонна армии ДНР отправилась на опасные участки фронта (+фото, видео)«На Мариуполь!» — огромная колонна армии ДНР отправилась на опасные участки фронта (+фото, видео)«На Мариуполь!» — огромная колонна армии ДНР отправилась на опасные участки фронта (+фото, видео)

Μεγάλη αυτοκινητοπομπή του στρατού της Λαικής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ κατευθύνεται προς την Μαριούπολη.«На Мариуполь!» — огромная колонна армии ДНР отправилась на опасные участки фронта (+фото, видео)

Το στρατιωτικό κομβόι αποτελείται από δεκάδες τεθωρακισμένα,καμιόνια μεταφοράς πεζικού,βυτιοφόρα, Uralov, πυροβολικό, αντιαεροπορικά συστήματα κλπ«На Мариуполь!» — огромная колонна армии ДНР отправилась на опасные участки фронта (+фото, видео)

«На Мариуполь!» — огромная колонна армии ДНР отправилась на опасные участки фронта (+фото, видео)Μεταξύ των δυνάμεων που συρρέουν στο μέτωπο της Μαριούπολης είναι και η δύναμη ταχείας επέμβασης ονομαστή μονάδα Somalie.«На Мариуполь!» — огромная колонна армии ДНР отправилась на опасные участки фронта (+фото, видео)

«На Мариуполь!» — огромная колонна армии ДНР отправилась на опасные участки фронта (+фото, видео)

(rusvesna.su 12/12/14)

Ταυτόχρονα και δυνάμεις των ουκρανών συγκεντρώνονται στην πόλη.Στο αεροδρόμιο υπήρξε έντονη κινητικότητα το τελευταίο 24ωρο.

Είναι η δεύτερη φορά που η πόλη της Μαριούπολης αποτελεί το επίκεντρο του στρατιωτικού ενδιαφέροντος εκ μέρους των δυνάμεων της Νέας Ρωσίας.Πρόκειται για κίνηση αντιπερισπασμού,για τακτικισμό που στοχεύει στην επαναπροσέγγιση της πόλης για να δημιουργηθούν εκ νέου ερείσματα διαπραγμάτευσης ή αυτή τη φορά οι νεορώσοι είναι αποφασισμένοι να φθάσουν έως το τέλος ;Tην τελευταία φορά η προέλαση προς την Μαριούπολη και το πλεονέκτημα που είχαν αποκτήσει οι δυνάμεις της πολιτοφυλακής για την απελευθέρωση της πόλης θυσιάστηκαν στο βωμό των υποτιθέμενων ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων του Μινσκ που όχι μόνο δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα αλλά έδωσαν τον απαραίτητο πολύτιμο χρόνο στις ουκρανικές δυνάμεις να ανασυνταχθούν και να περάσουν σε φονική αντεπίθεση επιδεινώνοντας την κατάσταση ως και στο Ντονέτσκ.Όμως η νέα απόπειρα επαναπροσέγγισης των 2 πλευρών για την εξεύρεση πολιτικής λύσης τορπιλίστηκε από το Κιέβο αφού προχθές οι εκπρόσωποι του δεν προσήλθαν στον πραγραμματισμένο διάλογο με τους νεορώσους μέσω Skype.

Ήρθε η ώρα οι προδότες να εγκαταλείψουν για μια ακόμη φορά τη Μαριούπολη ;«На Мариуполь!» — огромная колонна армии ДНР отправилась на опасные участки фронта (+фото, видео)

Tι θα πράξει αυτή το φορά το ελληνικό προξενείο θα μεταφερθεί εσπευσμένα σαν να έρχονται οι γερμανοναζί για να συγκαταριθμηθεί με τους ναζιστές του Μπαντέρα και τους χιτλερικούς του τάγματος της Αζοφικής και της ΑΤΟ όπως έκανε την προηγούμενη φορά ή θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και της ιστορίας του ελληνικού ομογενειακού στοιχείου;

dimpenews.com

10 thoughts on “«На Мариуполь!» “ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ” Μ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΙ ΝΕΟΡΩΣΟΙ ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ! ΒΙΝΤΕΟ

  1. Εδώ μιλάμε για ανοιχτό της Ρωσσίας στην Ουκρανία για να ενωθούν δια στεριάς με την Κριμαία που πήραν με τον πλέον φασιστικό τρόπο.
    Και εσείς ακόμα μιλάτε για φασίστες!!!! Οι εθνικιστές πήραν 2,7% ενώ εδώ οι χρυσαυγίτες έχουν 15%………… Είστε υποκριτές και πουλημένοι ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!!!

    Like

    1. ΚΥΡΙΑ/Ε ΜΠΑΜΠΙΝΑ/Ο
      ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΡΩΣΟΙ ΧΥΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΩΑ ΜΠΑΝΤΕΡΑ

      Like

      1. Σας έχουν πιπιλίσει το μυαλό με τον Μπαντέρα και είστε η βαθιά νυχτωμένη ή ξεπουλημένοι που ότι σας πούνε το λέτε! Οι άνθρωποι πολεμάνε για την πατρίδα τους που εσείς ποτέ δεν σεβαστήκατε ! Και πείτε ποιοι είναι οι Νεορώσοι απο που ξεφύτρωσαν ??? Εγώ ξέρω για Ουκρανούς και Ρώσσους και τίποτα άλλο! Ο αρχιμαφιόζος σας Για(κ)ουμπόβιτς πρώην κατάδικος έφυγε κακην κακός από την χώρα έχοντας κατακλέψει δις αλλά επείδη στο Ντονμπάς ήταν όλοι βολεμένοι τον είχατε κάνει Θεό! Τώρα σας τάζουν πάλι ελευθερία και ξεπουλάτε την χώρα σας και ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

        Like

      2. Ο Αλεξέι Πούσκοβ, επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας μίλησε αποκλειστικά στο euronews στις 27.10.14
        “…..ο ακραίος εθνικισμός διατηρείται από άλλα κόμματα, περιλαμβανομένου και του Λαϊκού Μετώπου του Γιατσένιουκ.

        Επίσης, το ριζοσπαστικό κόμμα του Λιάτσκο εκπροσωπεί τον ακραίο εθνικισμό και εάν υπολογίσετε και τις ψήφους που δόθηκαν συνολικά στους ακραίους εθνικιστές, δηλαδή στο κόμμα του Όλεγκ Λιάτσκο, στο κόμμα Ελευθερίας και στον Δεξιό Τομέα, θα διαπιστώσετε πως εκπροσωπούν σχεδόν το 15% των ψηφοφόρων.
        Επομένως η αλχημεία σου στα νούμερα που δεν υποστηρίζεται και από πηγή είναι προπαγάνδα ”
        Ακόμη το 47% των ψηφοφόρων δεν πήγε να ψηφίσει.
        δηλ.ο ενας στους 2 δεν ψήφισαν άρα ο Ποροσένκο είναι ο εκλεγμένος με βία νοθεία και πόλεμο βασανιστηρια de facto της μισης Ουκρανιας
        και θεωρεί εαυτον ολης επομενως δικατατορας και ειναι διακτατορας γιατι πηρε την εξουσια αφου ανετρεψε αντισυνταγματικα τον διεφθαρμενο οπως λες Γιανουκοβιτς Δεν ξερω ποιας χωρας υπηκοοσ εισαι αλλα η διαφθορα ειναι συμφυτη με την πολιτικη αλλα δεν γινεται καθε μερα πολεμος για αυτο αυτο θα ηταν παραλογισμος ΑΤΟ αζοφικης ταγμα Δεξιος τομεας που ειναι η πρωτη γραμμη του πολεμους ειναι ολοι νεοναζιστες σε αυτους στηριζεται το Κιεβο Ντροπη σου για τη φθηνη πρηπαγανδα και βγαλε την κουκουλα της ανωνυμιας για να δουμε τα συμφεροντα ποιας χωρας υπηρετεις ενας ανωνυμνος δεν ειναι πολιτης ….αν αγαπουσαν την χωρα τους οι βαλτοι μαιντανιτες δεν θα πρκαλουσαν πολιτικη ανωμαλια αυτην πρεσβευεις

        Like

  2. Και κάπου εδώ φάνηκε ποιος τελικά σπέρνει προπαγάνδα και που. Επειδή το είπε κάποιος εκπρόσωπος Δούμας έτσι είναι. Εξυπηρετεί τα γεοπολιτικά συμφέροντα της χώρας του και μόνο!!!! και εσείς σαν πρόβατα ή σαν λύκοι σπέρνεται τρόμο με φασίστες. Τιμή σε αυτούς που πολεμάνε για την πατρίδα τους και όχι για συμφέροντα τρίτων.Το καταλάβαμε αγαπάτε Ρωσσία αλλά για αυτούς είστε απλά μια μάζα εππιροής και δικαιολογία να εισβάλουν σε ξένα εδάφη και τίποτα άλλο πάρτε το χαμπάρι !!!! Και επειδή τους αγαπάνε τους πρόσφυγες τους από την Ουκρανία τους στέλνουν σε όλη τη Σιβηρία ή μάλλον τους στέλνουν από εκεί από τους έφερε ο Σταλιν ένα φεγγάρι………

    Like

    1. μοναχικός λύκος είσαι εσύ και η γενια σου ….που κατασπαράζετε πολίτες παιδια ηλικιωμένους μαθητές μανάδες νοικοκυρές μεσα στην κουζινα λύκοι του χειροερου ειδους ……όσο για την τελευταια αναφορα σου σε προδιδει βγαζεις τον φιλοχετλιρισμο σου και μπαντερισμο ……αντιπατριωτες ειναι αυτοι που ανετρεψαν τη νομιμα εκλεγμενη κυβερνηση και βαλανε τη χωρα τους σε περιπετειες πιστοι σε κελευσματα ξενων πρακτορες ναι νατοικοδουλοι…..το Euronews που σου δινεω σαν πηγη κανει φιλορωσική προπαγανδα ;αν ναι τοτε το εχετε χασει το παιχνιδι με τη φωτια που επιβαλατε σε μια ολοκληρη χωρα για τα ματια της ευρωπης ……..

      Like

  3. To Euronews αναμεταδίδει ειδήσεις και εσύ κάνεις αναφορά σε λόγια που ειπώθηκαν από τον Ρώσσο εκπρόσωπο ……..
    Οι κυβερνήσεις πρέπει να πέφτουν όταν δεν εκπροσωπούν τα συμφέροντα του λαού και κατακλέβουν το κράτος! Το ίδιο θα γίνει και με αυτούς που εκλέχθηκαν τώρα εάν κάνουν τα ίδια με τον προηγούμενο.
    Για μη ξεχνιώμαστε τον πόλεμο τον ξεκίνησαν από το πουθενά οι DNR-LNR.Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος εκτός αμα σας πληρώνουν
    και τα λέτε οπότε δεν υπάρχει λόγος να σηζητάμε για τπτ κανείς δεν θέλει τον πόλεμο! Ειδικά έναν πόλεμο που ο ένας πεθαίνει για τη Πατρίδα και ο άλλος για τα φράγκα που του τάξανε! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΑΣ.

    Like

  4. δαιμονες έχεις στο κεφάλι σου και ειναι αυτοι που υποστηριζεις οι βιαστές απαγχονιστε΄ς ακρωτηριαστές αποκεφαλιστές ενός λαού ΠΛηρωμενos και εγκαθετος ρουφιανος εισαι συ εμεις εκπεμπουμε με διαφανεια ….τον πολεμνο ναι τον ηθελαν καποιοι αυτοι που εκαιγαν ζωντανους στην Οδησσο που εκτελούσαν στα εκλογικα τμηματα οι ιδιοι που δημιουργησαν το χαος σε ΛΙβυη Ιρακ Συρια Λιβανο και επεται συνεχεια πιο πριν Γιουγκοσλαβια αυτοι ναι παντα εσπερναν εμφυλιους και πολεμους ….και χουντες αλλα λατινικη αμερικηΤην χουντα του Ποροσενκο τη λες επανασταση τις χουντες παντα ετσι τις λεγανε
    χαχα σιγα τους τσεγκεβαρα μαιντανιστες τους ανωμαλους Σεμεσενκο που ακολουθεις να τους χαιρεσαι τετοιους πατριωτες……. μην διαβαζεις Euronews ειναι φιλορωσικη προπαγανδα

    Like

    1. 1oν Γιατί πολύ απλά δεν παραδέχεσαι ότι οι Ρώσοι τους βάζουν και πολεμάνε με την δική τους πάντα συμμετοχή και εξυπηρετούν δικά τους συμφέροντα ???? Μεγάλος φασιστας ο Ποροσένκο που απλά υπερασπίζεται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας….
      2ον Μάλλον Δεν μπορέις να απαντήσεις γτ δεν έχεις την στοιχειώδη αντίληψη της διαφοράς Μεταδίδω είδηση και κάνω προπαγάνδα..
      To euronews απλά μετέδωσε λόγια του Ρώσσου!! ποιος μιλησε για προπαγάνδα του euronews ? Κρίμα……… δεν πείθεις ούτε 5άχρονο!

      Like

      1. δεν θα ασχοληθω άλλο με την περιπτωση σου εισαι βαλτος ή ουκρανος ΝΑ χαιρεστε την μπανανια του Ποροσενκο που διαλυσε τη χωρα όσο για τους ρωσους, προχθες δεκαδες γερμανοι διανοούμενοι ‘προπαγανδιστες” για εσενα πρωην προεδροι Δημοκρατιας κλπ κατεβασαν ψηφισμα διαμαρτυριας για την επιθετικοτητα των δυτικων και θυμιζουν οτι το ΝΑΤΟ περικυκλωνει και πιεζει τη Ρωσια …..με χωρες του πρωην σοβιετικου μπλοκ που τις θελει υπο την αιγιδα του …….το αυτονοητο δεν το βλεπεις στοιχειωδως εθελοτυφλεις στο ποιοι αιματοκυλουν την υδρογειο απο ακρη σε ακρη αν εισαι ουκρανος και φιλοναζι απλα σε λυπαμαι
        απο τη Ρωσια δεν παιρνετε ρεβανς ή θελετε ρεβανς δηλ αλλα 60.οοο.οοο να θυσιαστουν για παρτη σας;
        το Euronews αναδημοσιευει αρθρο που εσυ θεωρεις προπαγανδα αρα εμμεσα ασκει προπαγανδα μπραβο ωραια αναγνωση κανεις κι αυτο γιατι εσυ θεωρεις καθε αντιθετη αποψη προπαγανδα
        αρα τι διαλογο θελεις το υφος σου ειναι εξ αρχης το υφος των συναγωνιστων σου στο Ντονμπας ………..αλλα δεν μασαμε δεν θα περασει ο τσαμπουκας των οπλων ……

        Like

Comments are closed.