ΙΣΡΑΗΛ – ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Νέα πυραυλική επίθεση του Ισραήλ κατά Συρίας την ώρα που η Τουρκία υποστηρίζει επίθεση ευρείας κλίμακας τρομοκρατών σε Ιντλίμπ Χάμα.

Νέα πυραυλική επίθεση του Ισραήλ κατά Συρίας την ώρα που η Τουρκία υποστηρίζει επίθεση ευρείας κλίμακας τρομοκρατών σε Ιντλίμπ Χάμα.

Tα συστήματα της αντιαεροπορικής άμυνας της Συρίας απώθησαν τις πρώτες ώρες της Τετάρτης μια πυραυλική ισραηλινή επίθεση στο Tell Harra στη ζώνη του Νότου και κατέρριψαν πολλούς πυραύλους ενώ σημειώθηκαν μόνο κάποιες υλικές ζημιές, δεν υπάρχουν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

Το Ισραήλ στη συνέχεια οδήγησε έναν ηλεκτρονικό πόλεμο για ν’ αποσυντονίσει τα radars.sana

Σύμφωνα με άλλη πηγή η ισραηλινή επίθεση στόχευσε θέσεις σε Tel Haara και Jilbab στο νότο της χώρας.

Η επίθεση επήλθε περί της 2 το πρωί της Τετάρτης (11H00 GMT) κατά του τομέα Tall al-Hara, στην επαρχία της Deraa, που δεν είναι μακριά από τα υψίπεδα Golan, διευκρίνισε το Sana.

Συριακή πηγή αναφέρει πως πύραυλοι εκτοξεύθηκαν κατά περισσότερων από μιας συριακής στρατιωτικής θέσης μεταξύ 1.40 h- 1.50 h το πρωί στην περιοχή της Quneitra.

Iσραηλινά αναγνωριστικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από το κατεχόμενο Golan 1 ώρα πριν την επίθεση.Οι Ισραηλινοί στόχευσαν ένα σημείο πολύ στρατηγικό που εποπτεύει τις κατεχόμενες ζώνες του Γκολάν.

dimpenews. com