Μελέτη σ΄εμβολιασμένους υγειονομικούς: 3 μήνες μετά τη β΄δόση πτώση αντισωμάτων. Και γ΄δόση;;;;

από διαμαρτυρία Γάλλων υγειονομικών…..

Ο κύκλος των χαμένων δόσεων....Μελέτη για Ανοσογονικότητα του Εμβολίου της Astrazeneca σε Βιετναμέζους υγειονομικούς (νέους) απέδειξε πτώση αντισωμάτων 3 μήνες μετά τη β΄δόση.

Η μελέτη επιγράφεται ”Ανοσογονικότητα του εμβολίου Oxford-AstraZeneca COVID-19 σε Βιετναμέζους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη” και πραγματοποιήθηκε από τους:
Nguyen Van Vinh Chau, Lam Anh Nguyet, Nguyen Thanh Truong, Le Mau Toan, Nguyen Thanh Dung, Le Manh Hung, Mai Thanh Nhan, Dinh Nguyen Huy Man, Nghiem My Ngoc, Huynh Phuong Thao, Tran Nguyen Hoang Tu, Huynh Kim Mai , Do Thai Hung, Nguyen Thi Han Ny, Le Kim Thanh, Nguyen To Anh, Nguyen Thi Thu Hong, Le Nguyen Truc Nhu, Lam Minh Yen, Marc Choisy, Tran Tan Thanh, Guy Thwaites.
Αυτό το άρθρο είναι προδημοσίευση και δεν έχει πιστοποιηθεί από αξιολόγηση από ομοτίμους [τι σημαίνει αυτό;]. Αναφέρει νέα ιατρική έρευνα που δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί και, ως εκ τούτου, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την καθοδήγηση της κλινικής πρακτικής.

Μελετήσαμε την ανοσογονικότητα του εμβολίου Oxford-AstraZeneca COVID-19 σε 554 Βιετναμέζους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη που ήταν naive  στη μόλυνση από SARS-CoV-2. Τα εξουδετερωτικά αντισώματα αυξήθηκαν μετά από κάθε δόση. Ο ρυθμός ορο-μετατροπής έφτασε το 98,1% μετά τη δόση 2. Btu τον 3ο μήνα, μειώθηκαν τα εξουδετερωτικά αντισώματα. Η απαίτηση για τρίτη δόση απαιτεί περαιτέρω έρευνα.

Δηλώσεις συγγραφέα
Επιβεβαιώνω ότι έχουν ακολουθηθεί όλες οι σχετικές δεοντολογικές οδηγίες και έχουν ληφθεί τυχόν απαραίτητες εγκρίσεις επιτροπών IRB ή / και δεοντολογίας.

Οι λεπτομέρειες του οργανισμού IRB / εποπτείας που παρείχαν έγκριση ή εξαίρεση για την έρευνα που περιγράφεται δίνονται παρακάτω:

Η μελέτη εγκρίθηκε από το Institutional Review Board του HTD και την Επιτροπή Τροπικής Ηθικής της Οξφόρδης, Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Ηνωμένο Βασίλειο.

Λήφθηκε όλη η απαραίτητη συγκατάθεση ασθενούς / συμμετέχοντα και αρχειοθετήθηκαν οι κατάλληλες θεσμικές φόρμες.

Κατανοώ ότι όλες οι κλινικές δοκιμές και οποιεσδήποτε άλλες προοπτικές επεμβατικές μελέτες πρέπει να καταχωριστούν σε εγκεκριμένο από το ICMJE μητρώο, όπως το ClinicalTrials.gov. Επιβεβαιώνω ότι έχει καταχωριστεί οποιαδήποτε τέτοια μελέτη που αναφέρεται στο χειρόγραφο και παρέχεται το αναγνωριστικό εγγραφής δοκιμής (σημείωση: αν δημοσιεύσετε μια προοπτική μελέτη καταχωρημένη αναδρομικά, δώστε μια δήλωση στο πεδίο της δοκιμαστικής ταυτότητας που εξηγεί γιατί η μελέτη δεν καταχωρήθηκε εκ των προτέρων) .

Έχω ακολουθήσει όλες τις κατάλληλες οδηγίες αναφοράς για την έρευνα και έχω ανεβάσει τις σχετικές λίστες ελέγχου της έρευνας για το δίκτυο EQUATOR και άλλο σχετικό υλικό ως συμπληρωματικά αρχεία, εάν υπάρχουν.

dimpenews.com